• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Hogyan neveljük felnőtté? - Kerüljük el a túlféltés csapdáját és készítsük fel gyermekünket a sikerre (Könyvek)
Julie Lythcott-Haims
Hogyan neveljük felnőtté? - Kerüljük el a túlféltés csapdáját és készítsük fel gyermekünket a sikerre How to Raise an Adult: Break free of the Overparenting Trap and Prepare You
- 15%
Szállítható: KB. 2-5 NAP
3.230 Ft
Eredeti ár: 3.800 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
A szerző maga is két kamasz gyermeket nevel, így jól ismeri a túlféltő, túlgondoskodó szülői magatartásmintákat, amelyek következtében a fiatal felnőttek nem tudnak leszakadni szüleikről, és nem tudják megkezdeni önálló, felelősségteljes felnőtt életüket. Julie Lythcott-Haims könyvében jó humorral, gyakorlati példákkal mutatja be a helikopter szülők jellegzetes megnyilvánulásait, körültekintően elemzi a jelenlegi helyzetet, majd részletesen és meggyőzően indokolja, miért kell felhagyniuk a szülőknek ezekkel a káros gyakorlatokkal. Végül segítséget nyújt abban, hogyan változtathatunk a bevett szokásokon, majd azt is elárulja, milyen pozitív következményei lesznek annak, ha megtesszük az általa javasolt lépéseket.
Kiadó:
Kossuth Kiadó
Oldalszám:
384 oldal
Gyártási év:
2016