• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > A legelő hősei (DVD)
A legelő hősei Home on the Range
- 81%
Szállítható: AZONNAL
999 Ft
Eredeti ár: 5.390 Ft

Már csak 4 db. van raktáron
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

A Zsebkendőnyi Mennyország a világ legbékésebb helye. A tanyán, mely ezt a szép nevet viseli szeretetben élnek az állatok és gazdáik. Míg egy nap a vadnyugat legvadabb banditája, Girnyó Dalton szemet nem vet a vidékre, és ravasz tervével rá nem teszi nagy kezét a környékbeli tanyákra.

A Zsebkendőnyi Mennyország napjai is meg vannak számlálva. Ha a gazda nem kerít elő hamar 750 dollárt, dobra kerül a birtok.

De semmi nincs veszve: három merész tehén (Terka, Priscilla és Reményke) nekivág a prérinek, hogy megmentse az otthonát. Tervük egyszerű és lehetetlen: elkapják Girnyó Daltont, bezsebelik az elfogójának járó jutalmat, és visszavásárolják a tanyát…

Játékidő:
76 perc
Gyártási év:
2004
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
- szlovák - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, cseh, szlovák
Képformátum:
1.66:1 (16:9)
 
Kisfilm - Bónusz mese: A három kismalac (kb. 4 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kimaradt jelenetek - 4 jelenet (kb. 15 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
 
Videóklip - Any Time You Need A Friend (kb. 3 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
 
Werkfilm (így készült) - (kb. 17 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
 
Képgaléria -
 
Játék (hagyományos DVD-készüléken is játszható) - Jódli-mánia - MAGYAR FELIRATTAL
 
Audiókommentár - - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - Joke Corral (kb. 11 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
Átlagos értékelés:
Niwrok
értékelése:
2011. jún. 10. - 21:12
Az a vicc megvan, hogy két tehén zoknit hegeszt... ja, nem, hogy három tehén egy jódlizó marhatolvajt kerget a Vadnyugaton?

Talán csak a bennem ragadt gyerek miatt, de valahogy jobban élvezem az olyan filmeket, amik nem a technika határainak feszegetésével, a spanyolviasz feltalálásával akarnak nézőket becsábítani a moziba. Az univerzális családi filmek helyett mostanában a régimódi történetmeséléseken tudok igazán felszabadultan szórakozni, egyszerű szereplőkkel, egyszerűen szép rajzokkal. A Legelő hőseinek bocijai és gazdaasszonya, a farmon élő állatok pont ezt adták meg, még úgy is, hogy az új idők szele már érezhető olyan karaktereken, mint Bátor, aki a zab mellé nyilván kapott egy kis szteroidot meg speedet is.
Lassú, talán csak egy meglepő fordulatot tartalmazó, kedves mese ez, a Disneytől megszokott dalbetétekkel és minőséggel... ami készítésekor már nem volt elég. A közönség elfordult ezektől a régimódi, kézzel rajzolt filmektől, az akkor újnak számító digitális animációban látták rajzfilmek megújulását, és öt évig tartott, a Hercegnő és a békáig, amíg a Disney újra ilyennel próbálkozott volna.

A DVD minőségi darab, jó képpel és hanggal (a szinkronhangok közül ki kell emelnem a mindig legalább plusz egy csillagot jelentő Kocsis Mariannt és az egyik dalbetétet éneklő Szekeres Adriennt), sok extrával.

Röviden: Kicsit múúúzeálisnak tűnik, de igazából csak azért, mert több dolognak is emléket állít. Még szerencse, hogy ezt kifejezetten múúúlatságosan teszi.
2 látogatóból 2 értett egyet ezzel a hozzászólással

DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
80%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (1)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2014. Minden jog fenntartva.
T: T: