• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
Az Etalon tavaszi akciója 20-30-40-50%-os engedménnyel12<br>
böngésző

Xpress.hu > DVD > Jurassic Park - A teljes gyűjtemény (4 DVD) (DVD)
Jurassic Park - A teljes gyűjtemény (4 DVD) Jurassic Park Collection
A termék már nem kapható
 
 
 
 

MEGJELENÉS: 2007. november 14. | INFO A termék sajnos már nem beszerezhető.  • Csomag tartalma
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
JURASSIC PARK

John Hammond, az excentrikus milliomos különleges szórakoztató-központ létesítésén munkálkodik. Csupán hónapokkal a tervezett megnyitás előtt meginvitál két jeles dinoszaurusz-szakértőt, Dr. Alan Grant-et és Dr. Ellie Sattlert a Costa Ricai szigetre, amely állítása szerint minden idők legeredetibb állatkertjének ad otthont - és ez valóban így is van. A DNS-kutatások előrehaladtával és egy kristályban konzerválódott szúnyog segítségével ugyanis sikerült klónozni jónéhány ősállatot, a Brachiosaurustól kezdve a Velociraptoron keresztül egészen a félelmetes Tyrannosaurus Rexig.

Hammond büszkén vezeti körbe döbbent látogatóit az őslényparkban és megnyugtat mindenkit, hogy a teljes egészében számítógép-vezérelte biztonsági rendszernek köszönhetően mindenki tökéletes biztonságban van. Ian Malcolm, a társaságukban lévő tudós azonban megszállottan hisz a káosz-elméletben és azt vallja, hogy ami elromolhat, az el is romlik.

Miközben a computer-vezérelte dzsippeken járják be a szigetet, félelmetes vihar támad, ami megrongálja az elektromos hálózatot. Ez, no és a sziget egyik dolgozójának szabotázsa (aki dínó-tojásokat szeretne kicsempészni a szigetről) tönkreteszik a biztonsági rendszert és a dínók elszabadulnak. A Paradicsom hirtelen pokollá válik, a látogatókból pedig préda lesz. Nincs sok esélyük a gigantikus bestiákkal szemben…

Steven Spielberg 1993-ban forgatott filmje egyike minden idők legsikeresebb hollywoodi produkcióinak. Egyes kritikusok szerint ez a film bizonyította be először, hogy a filmkészítés jövőjében óriási szerepet kaphat a számítógép. A Jurassic Park trükkjeinek, hangeffektusainak és látványának hatását mai napig csak kevés film szárnyalta túl!


JURASSIC PARK: AZ ELVESZETT VILÁG

Aki azt hitte, a milliomos John Hammond őslényparkjának pusztulásával véget ért a hihetetlen rémálom, nagyot tévedett. Az első kaland egyik túlélője, a káosz-elmélet megszállottja, Ian Malcolm elhűlve értesül Hammondtól, hogy létezik egy második sziget is. Hammond arra kéri a férfit, hogy utazzon a szigetre és tanulmányozza az új élet kezdetét. A férfi természetesen hallani sem akar a dologról, mégis útra kel, amikor megtudja, hogy barátnője, Sarah Harding paleontológus már a második bázison van…

A szigeten a dínókon és barátnőjén kívül azonban másokkal is találkozik. Egy filmes stábbal és egy fanatikus vadásszal, akinek már csak néhány őslény-trófea hiányzik a gyűjteményéből.

Ian mindent megtesz, hogy megmentse barátnőjét és megakadályozza, hogy a dínók elhagyják a szigetet. De nem sikerül minden terve…

Spielberg dínós sorozatának második része négy évvel az eredeti film után készült el és ez jól látszik a még fantasztikusabb speciális effektusokon is. A komputer-technika fejlődésének köszönhetően az őslények ezúttal már nem csak néhány percnyi jelenetben bukkannak fel, hanem úgy uralják a filmet, akárcsak a filmbéli szigetet.

JURASSIC PARK 3.

Dr. Alan Grant kiheverte a Jurassic Parkban történteket, és újult lendülettel kutatja a raptorok intelligenciájával kapcsolatos elméletének helyességét. Így aztán nem tud ellenállni a kísértésnek, amikor egy jómódú kalandor, Paul Kirby busás támogatást ígér kutatásaihoz - amennyiben Grant elkíséri őket egy repülős körútra a Sorna sziget fölött, mely az In-Gen genetikus tenyésztelepe volt, és ahol legutóbb szörnyű dolgok történtek.

Csakhogy amikor kiderül, hogy a kalandor nem is kalandor, és feleségével együtt - aki már nem is a felesége - nem csupán felülről akarják megcsodálni a szigetet, hanem le is akarnak szállni, az események hirtelen tragikus fordulatot vesznek. A hét túlélő harcolni kezd az életben maradásért, és hamarosan az is kiderül, mi volt az igazi oka annak, hogy Grantot a szigetre csábították…

A JURASSIC PARK HATÁRAIN TÚL

Készüljön fel a JURASSIC PARK Trilógia lélegzetelállító kalandjai hátterének legmélyebb megismerésére! Ez az exkluzív ráadáslemez csak a JURASSIC PARK gyűjteményben kapható. A sok izgalmas extrán kívül, mindhárom JURASSIC PARK filmről olyan kulisszatitkokba enged bepillantást, amelyek az egyes DVD-kiadásokban nem láthatók.

Extrák (magyar felirattal)

JURASSIC PARK:
• Így készült a film – Eredeti werkfilm (4:47)
• Steven Spielberg a Jurassic Park rendezése közben (9:04)
• Animatics – Videovázlat a T-Rex támadásról (7:26)
• Hurrikán Kauaiban - kisfilm (2:06)
• Az Industrial Light and Magic és a Jurassic Park – Látványtrükkök előtt és után (6:00)

AZ ELVESZETT VILÁG: JURASSIC PARK 2.:
• Így készült a film – Eredeti werkfilm (13:16)
• Interjú Michael Crichton íróval (15:00)
• Az Industrial Light and Magic és Az elveszett világ: Jurassic Park 2. – Látványtrükkök előtt és után (20:43)
• Az ILM köszönetnyilvánítása Steven Spielbergnek (1:38)

JURASSIC PARK 3.:
• A Jurassic Park 3. látványtrükkjei (10:28)
• Az Industrial Light and Magic számítógépes animációi (10:11)
• A Jurassic Park 3. hangjai (13:33)
• A Jurassic Park 3. látványvilága (7:54)
• Jurassic Park – Körút a Universal Studios élményparkjában (2:34)
• Mediterranea Élménypark bemutató – Európai változat
• Mediterranea Élménypark bemutató – Spanyol változat
Stúdió:
Játékidő:
461 perc
Gyártási év:
2005
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - Surround (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, cseh, dán, finn, francia, görög, holland, lengyel, norvég, olasz, orosz, portugál, román, spanyol, svéd
Képformátum:
1.85:1 (16:9)

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
Az Etalon tavaszi akciója 20-30-40-50%-os engedménnyel
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2014. Minden jog fenntartva.
T: T: