• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
akciófilmek12<br>
böngésző

Xpress.hu > DVD > 16 utca (DVD)
16 utca 16 Blocks
- 77%
Szállítható: AZONNAL
499 Ft
Eredeti ár: 2.190 Ft

Már csak 3 db. van raktáron





  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
New York, reggel 8 óra. A másnapos, kiégett, alkoholista zsaru Jack Mosley (BRUCE WILLIS) nem vágyik egyébre, csakhogy hazajusson, és újra a pohár fenekére nézzen, mikor megbízzák egy egyszerűnek tűnő feladattal. Egy nagyszájú, simlis tanút (MOS DEF) kell elkísérnie a bíróságra. Jack-nek 15 percébe kerülne, hogy 16 utcányira onnan kitegye a fegyencet, és hazaérjen. Csakhamar azonban egy tűzpárbaj rádöbbenti, hogy bizonyos erők nem szeretnék, ha a tanú odaérne a 10 órai kihallgatásra. Amikor erősítést kér, az is kiderül, hogy azok az erők saját emberei, régi jó barátja Frank nyomozó (DAVID MORSE) vezetésével. Jack választásra kényszerül kollégái iránti szolidaritása és a tanú védelme között. Amikor megragadja utolsó lehetőségét, hogy újra a tükörbe tudjon nézni, kezdetét veszi az idegőrlő élet-halál küzdelem utcáról utcára. Küzdelem társai, és a rohamosan fogyó idővel szemben.
Játékidő:
101 perc
Gyártási év:
2006
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- magyar - Surround (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
 
Interjú - a szereplőkkel és az alkotókkal - MAGYAR HANGGAL
 
Előzetes -
 
Tévészpot (televíziós előzetes) -
 
B-roll (felvételek a forgatásról) -
Átlagos értékelés:
Remo
értékelése:
2006. dec. 6. - 14:15
A 16 utca a régi iskola szerint készült akciófilm. Adva van egy jó alapötlet, remek színészek, és profi rendezés. Az lehet csak szokatlan, hogy Bruce Willis ezúttal tényleg egy totál kiégett zsaru, nem az a két pisztollyal lövöldözo, robbanások elol ugráló akcióhos. A film visszafogottabb és komolyabb, mint Richard Donner Halálos fegyver-szériája, talán még az elso résszel mutatja a legtöbb rokonságot. Aki szereti Willis és Donner témába vágó filmjeit, az idovel megszokja a váltást és élvezni fogja közös alkotásukat.
A dvd kiadásról lerí, hogy a 990 ft-os piacra készült, több mint valószínu, hogy néhány hónapon belül ez is lesz a végleges ára. Én még a teljes áron vettem, ezért kissé ideges lettem, amikor a szokásos Best Hollywoodos intrót követoen egy Saab reklámba ütköztem (!!), csupán az nyugtatott le némileg, hogy nem tiltották le az áttekerés lehetoségét. Ami ezek után fogadott azt minden kétséget kizáróan az egyik leggusztustalanabb menü, amit évek óta láttam! Mintha egy C-64-es számítógéppel készítette volna egy óvodás. A filmet gyorsan elindítottam, hogy ne is lássam, ezek után már kellemes meglepetésként ért a kituno képminoség. A szinkron is egész jó lett, Bruce Willist szokás szerint Dörner György szólaltatja meg, aki némileg fel is javítja a színész egyébként sem rossz alakítását. Mos Def magyar hangját nekem szoknom kellett, de aztán megkedveltem, a maga módján jól hozta a figurát. A hangzás nem szakítja le a falakat és a beszéd megint kissé túl erosre lett véve, azonban összességében korrekt munkát végeztek etéren a Best szakemberei. Extrából nagyon kevés van és azok se túl igényesek. A szinkronizált interjúk rövidek (1-3 percesek) és feltunoen töredezettek, látszik, hogy a film promóciós werkfilmjébol lettek kivagdosva. A B-roll felvételek ellentétben meglepoen jó minoséguek és nagyjából végigmennek a film fobb jeleneteinek a készítésén. Ezekhez persze nincs még angol felirat se. Összességében egy turheto kiadványt kapunk a kezünkhöz. A körítés kritikán aluli, viszont a film élményét nem sérti semmi, jó kép- és hangminoségben élvezhetjük, ez is valami.
1 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
80%

2 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (1)
61-80%
 (0)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
hozd magad formába