• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
Sorozatok, BD-k12<br>
böngésző

Xpress.hu > DVD > A pusztító - szinkronizált változat (DVD)
A pusztító - szinkronizált változat Demolition Man
- 70%
Szállítható: BIZONYTALAN
999 Ft
Eredeti ár: 3.290 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák
John Spartan (Sylvester StalloneRocky-sorozat, Tango és Cash) a város legkeményebb kopója. Céltáblája közepén pedig a világ legelvetemültebb, legrafináltabb és legkegyetlenebb bűnözője, Simon Phoenix (Wesley SnipesAz 57-es utas, Penge), akit egyszerűen lehetetlen megállítani. Phoenix úgy intézi, hogy Spartant vádolják több száz ember haláláért, így hűvösre teszik. Sőt jéghidegre teszik, ugyanis a modern börtönben az elítélteket hibernált állapotban tartják. Ám Phoenixre is ez a sors vár. Amikor Phoenixet 35 év után, 2032-ben kiolvasztják, és megszökik, a jövő szelíd-szolid rendőrsége nem tud mit kezdeni a múlt legnagyobb vagányával. Itt csak egyetlen lehetséges megoldás van: fel kell melegíteni Spartannal is a kapcsolatot. Ósdi bűnöző az elavult zsaru ellen. Jó móka. A tét viszont sokkal nagyobb, mint két ősi ellenség lejátszatlan meccse. És ha ezek ketten egyszer begorombulnak…
Stúdió:
Játékidő:
110 perc
Gyártási év:
1993
Hangok:
- magyar - mono (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
Átlagos értékelés:
R2-D2
értékelése:
2007. dec. 28. - 21:42
Kevés fim van, amihez szinkronosan ragaszkodom.. Nos ez az egyik. Mert ez baromi jó volt úgy.

Aztán most, mikor újranéztem, még mindig az. Eszméletlen jó beszólások, utalások, szófordulatok. Ezért ér ez a mozi valamit. Nem sok film van, amihez a szöveg ennyit hozzá tud tenni - talán a Tarantino filmek még ilyenek -, de itt számomra egyértelmuen ez az érték. Mert hát alapjában véve ez is egy bugyuta tipikus sci-fi akció mozi, sablonos elemekkel, Stallone és WS pedig azt csinálja, amihez a legjobban ért: lo, robbant és bunyózik. No de nem baj ám, ebben a filmben ezt így lehet szeretni. Gondolkodni nem kell rajt, az biztos..

Hacsak nem azon, hogy hogy a p*ba tudták ezt napjainkban így megjelentetni. Hiába van 2.0 írva hangsávnak, ez sima mono. Legalábbis csak a center szól. Az is borzalmasan dobozhangon. Jó idobe telt, míg megszoktam. Ellenben az angol 5.1 kimondottan jó!! Mikor tudtam, hogy nem lesz benn nagy duma, inkább angolul néztem.. A kép amúgy elmegy, azzal nem volt különösebb gondom. Az extrákkal sem, mert azok meg nincsenek..

Kár, hogy muszály kompromisszumokat kötni, de ezt szinkronosan kell látni. A forgalmazó meg elgondolkozhatna néhány dolgon - és akkor most finom voltam..

Kosárba!

"Le is van egy út meg fel is van egy út!"
1 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással
[: Azuroo andrew :]
értékelése:
2009. nov. 8. - 10:12
A kezdo képsorok – melyek finoman szólva is ötlettelen és közhelyesek - égo város apokalipszisét hivatottak bemutatni.
Egy logikusak éppen nem mondható fordulat után (hos zsarunkat parallel elítélik csak úgy mint Simont) jöhet a film esszenciája, a jövo víziója…

A film próbálja átvenni olykor, kopírozni a regény remekmuveket - negatív utópiákat, ám ezzel sokra nem megy; mindösszesen csak a szép letisztult modern épületek alkotta város kép mondható jól kivitelezettnek a „szép új világban” .
Az akció szekvenciák erotlenek s igencsak banálisak.
A 80as éveket idézo akciófilmes pózolás, mogorva tekintetu hosünkrol unalmas kistotálok befeszített felsotesttel …
talán nem véletlen ha úgy érezzük csupán egy izompacsirta kínos jutalomjátéka ez pályájának alkonyán…
A film talán egyetlen igazi pozitívuma Sandra Bullock jelenléte ( szándékosan nem színész teljesítménye) aki minden szerepe közöl messze itt a legdekoratívabb, még akkor is ha az egyik jelenetben jól látható egy számmal nagyobb rajt az egyenruhájának kabátja.
Persze a névválasztás felettébb ötletes: Huxley;), …bár eme filmes vízió lenne csak negyed annyira eredeti mint a zseniális író tollából származó negatív utópia a Brave New World

Továbbá van egy szatirikusnak szánt megjegyzés Swarciról, mondván hogy o az államok elnöke lesz, hát az ominózus törvény módosításáról tényleg szó van…

1o / 4

A szinkronhangok egy-két kivétellel nagyon jó választások voltak: Gáti Oszkár és Csuja Imre nagyon jók
3 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással
BedeKrisz
értékelése:
2011. feb. 17. - 21:36
A filmröl nem irnék semmi mást mint hogy az egyik legjobb akciófilm azokból az idökböl amikor még készültek ilyen remek szórakoztató darabok. Viszont a sok lehúzó kritikát nem igazán értem a szinkront illetöen, ha ezt a zseniális bár valóban mono magyar szinkront lecserélik egy 5.1-es teljesen új szinkronra mint ahogy nagyon sok más filmnél megtették akkor egy forintot sem érne többé ez a film mivel egy eredeti szinkron hangulatát soha egy új szinkron sem tudná visszaadni és ez ennél a filmnél hatványozottan igaz mert olyan szinkron készült hozzá olyan régi vágású poénos szöveggel ami manapság már kiment a divatból sajnos. Számomra ez a kiadás mindenképp példa értékü hiszen végre egy kiadó bevállalja az eredeti szinkront még mono hangzással is pedig ma már sztereo hangzású szinkront sem türnek meg egyes kiadók csak 5.1-eset és ezért minden elismerésem és köszönetem a kiadónak hogy ez a fantasztikus eredeti szinkron került a filmre!
4 látogatóból 4 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
87%

3 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (2)
61-80%
 (0)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
Művészfilmek
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2014. Minden jog fenntartva.
T: T: