• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
akciófilmek12<br>
böngésző

Xpress.hu > DVD > Észak-északnyugat (DVD)
Észak-északnyugat North by Northwest
A termék már nem kapható
 
 
 
 

MEGJELENÉS: 2001. március 27. | INFO A termék sajnos már nem beszerezhető.  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek

   Roger O. Thornhill édesanyjával ebédel a Plaza Hotel éttermében. Balszerencséjére éppen akkor áll fel az asztaltól, amikor egy bizonyos George Kaplan-t keresnek az étteremben. Nem sejti, hogy körülötte többen is azt figyelik, ki jelentkezik a felhívásra...

   Néhány perccel később három ismeretlen támadja meg és rabolja el Thornhillt, aki nem tudja mire vélni a támadást és fogalma sincs, milyen titkos információkat szeretne kicsikarni belőle egy bizonyos Philip Vandamm, aki nem is titkolja, hogy ellenséges kém. Thornhillt végül elkábítják és egy kocsiba dobják, majd egy szerpentines hegyi úton útnak indítják a biztosnak tűnő halálba.

   A férfi csak a szerencséjének köszönheti, hogy megmenekül.

   Amikor a rendőrökkel tér vissza fogvatartásának helyszínére, megdöbbenve kénytelen nyugtázni, hogy nyoma sincs a kémnek - a ház egy ENSZ nagykövet tulajdona. Thornhill hányattatásai azonban még csak most kezdődnek. Nem sokkal később ugyanis a nagykövet holtteste mellett találnak rá a rendőrök, miközben a gyilkos fegyvert szorongatja. Hiába bizonygatná ártatlanságát, senki nem hinne neki - menekülnie kell tehát és útközben megfejteni a rejtélyt: mit akarnak tőle az üldözők?!

Játékidő:
131 perc
Gyártási év:
1959
Hangok:
- angol - 5.1 (DD)
- spanyol - mono (DD)
Feliratok:
magyar, angol, cseh, görög, héber, horvát, lengyel, portugál, spanyol, török
Képformátum:
1.85:1 (16:9)

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
díszdobozok