• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
mesék12<br>
böngésző

Xpress.hu > DVD > Micsoda nő (DVD)
- 82%
Szállítható: KB. 1-5 NAP
999 Ft
Eredeti ár: 5.700 Ft

  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek

   Edward Lewis gátlástalan üzletember, aki cégeket vesz, feldarabolja azokat, majd apránként, jóval drágábban továbbadja őket, nem törődve azzal, hogy tranzakcióival pillanatok alatt több száz munkahelyet sodor veszélybe nap mint nap.

   A magánéletben azonban nem olyan sikeres, mint az üzletben - nemrég szakított barátnőjével. Egyik üzleti útján Los Angelesben a Beverly Hills Hotelt keresve útbaigazítást kér egy csinos, de nagyszájú utcalánytól, Viviantől, aki öt dollárért útbaigazítást ígér, egy tizesért pedig még el is kíséri a férfit.

   Edwardnak tetszik a lány rámenőssége és felbérli, legyen a kísérője, amíg Los Angelesben tárgyal. A lánynak szimpatikus az ajánlat, jól jön a 3.000 dollár és vonzónak tartja Edwardot is, akinek azonban csak az üzleten és a számokon jár az esze. Neki tényleg csak egy kísérőre van szüksége, akivel megjelenhet az üzleti vacsorákon.

   Persze - ahogyan az egy igazi tündérmesében történni szokott - hamarosan megváltozik a helyzet és Edward is rájön, hogy igazi kincs akadt a keze ügyébe.

   A több mint egy évtizede készült romantikus vígjáték mai napig a műfaj meghatározó darabjának, igazi hivatkozási pontnak számít. Julia Roberts a Micsoda nő!-nek köszönheti, hogy ma ő Hollywood első számú női sztárja!

Játékidő:
115 perc
Gyártási év:
1990
Hangok:
- magyar - Surround (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- francia - 5.1 (DD)
- cseh - mono (DD)
- olasz - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, bolgár, cseh, dán, észt, francia, holland, izlandi, lengyel, norvég, olasz, svéd, szlovén
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
díszdobozok