Keresés

AZ (BLU-RAY)

2018. január 7., vasárnap 20:02
Mivel maga a lemez ugyanAz, semmi értelme kétezer forinttal többet fizetni.
0
2018. január 7., vasárnap 19:53
Sziasztok!

Hatalmas rajongoja vagyok a filmnek, mind a regi, mind ez az uj nagyon tetszettek, igy nem volt kerdes, hogy elorendelem a kiadvanyt! Viszont nem rudok donteni, mert alapvetoen steelbook parti vagyok, de ez esetben a blu ray boritoja sokkal jobban tetszik. Aki elorendelte, azoktol kerdeznem, nektek mi a velemenyetek?
0
2018. január 5., péntek 22:24
Szia Robee!

Igen, kétféle angol hangsáv van a korongon😊
A képminőség is nagyon jó, bár helyenként elég sötét.
0
2018. január 2., kedd 0:27
Igen, az is. Meg a Star Wars-filmek is, a klasszikus trilógia kivételével. (De valamikor a 2011-es Blu-ray kiadás után már ahhoz is elkészítették a magyar nyitószöveget és a tévében már ezzel volt látható, nem Mádi Szabó Gábor felolvasásával.

És a Nagyon vadon DVD-n(!) is a beállított hangnak megfelelő nyelvű volt a címfelirat.
0
2017. december 31., vasárnap 16:26

A könyv se volt trancsír horror, így gondolom ezért nem csináltak a filmből se azt.
0
2017. december 31., vasárnap 10:43
Úgy rémlik, az Egy bogár élete BD is ilyen.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2017. december 30., szombat 23:31
Még a Gyűrűk Ura filmeken sem volt ilyen, se a Harry Pottereken, csak a moziban voltak magyarul a feliratok. Sztem egyszer volt ilyen lemezen, a Polar expressz dvd...
0
2017. december 30., szombat 22:11
Kizárt.
0
2017. december 30., szombat 22:02
Gondolom, nem túl nagy az esély rá, hogy a mozikban vetített "magyarított" képanyag rákerült a BD-re, ahol a címfelirat meg a dátumok nem angolul, hanem magyarul jelentek meg...
0
2017. december 30., szombat 21:28
Sztem is rendben volt, bár több volt a káromkodás,  mint az angolban, és Krajcáros hangja is béna. Inkább az eredetit preferálom.
0
2017. december 30., szombat 14:35
A legtöbb embernek nem tetszett a film szinkronja, szerintem teljesen korrekt lett.
0
2017. december 30., szombat 14:05
Az nekem nem baj, eleg ha felirat lesz rajta.
Eredti nyelven ugyis jobban tetszett a film!
SuperHeRo
0
2017. december 30., szombat 12:49
Azok is erős jelenetek. De engem a nyitány zaklatott fel a legjobban.
De a diavetítés se kutya, meg a festményes.
0
2017. december 30., szombat 12:03
Spolier!

Henry Bowers és az apja... khmmm. Az szerintem nem volt mindennapos jelenet.
Plusz a fürdőszobás jelenet se.
0
2017. december 30., szombat 12:01
Főleg a nyitó képsorok. Beleégtek az agyamba, bár onnantól talán annyira brutális dolgok már nem voltak.
0
2017. december 30., szombat 11:58
Jó sokat kell akkor várnod, mivel a folytatás valamikor 2019 második felében lesz esedékes, így BD-n már csak 2020-ban fog megjelenni.

Amúgy meg szerintem nagyon is horror, csak mivel 10-12 éves forma kölykök a film főszereplői, így érthető módon nem lehetett belőle trancsír horrort készíteni. Jobb is így persze, ép elég brutális volt így is.
0
2017. december 30., szombat 11:31
Nem is tudtam, hogy lesz folytatása a filmnek. Ez jó hír, mert akkor egyelőre nem veszem meg a lemezt. Biztosan lesz majd belőle valami gyűjteményes kiadás, ha elkészült az egész. :)

Nem vagyok nagy horror-rajongó, de ez a film tetszett. Talán pont azért, mert nem is annyira nagyon horror.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2017. december 30., szombat 1:10
A könyvtárban a múltat bújó fiú kutatásairól.
most posts by TM
0
2017. december 30., szombat 0:41
Ez, Az, Amaz - A trilógia.
0
2017. december 30., szombat 0:37
Ráadásul sokat, mert ha jól tudom még lesz egy előzmény történet is, ami jövőre várható. Csak aztán fejezik be a sztorit...
0
2017. december 30., szombat 0:22
Így már értem. Azért sajnálom, hogy várni kell a történet másik felére.
0
2017. december 29., péntek 21:44
Így van! S hogy idézzek magamtól, még annyit, hogy "a könyvhöz képest a film 30 évvel később játszódik. Ennek oka az, hogy King nosztalgikusan a saját gyermekkorának idejére lőtte be a történet gyerekszálát, a felnőtt vonalat pedig abba az időintervallumba álmodta, amikor magát a regényt írta. Így jöhetett ki a 27 éves időintervallum. Ehhez képest (a történetbeli 27 éves különbséget megtartva) a forgatókönyvíró a felnőttszálat a forgatókönyv írásának idejéhez paszintotta, onnan számolt vissza 27 évet, ami önmagában még nem jelentett volna a néző számára semmi különöset, mivel azonban a nyolcvanas évek stílusa vastagon visszaköszön a vászonról, gondolok itt Steven Spielberg vagy Joe Dante filmjeire, ezért beindul a nosztalgiafaktor, ami jól aláágyaz a filmnek és így a néző a benne látható borzalmaktól sem a 2017-es "szintet" várja el, sőt, jobban áll neki, hogy inkább "csak" borzongtat".
most posts by TM
0
2017. december 29., péntek 21:31
Csak a könyv fele van a filmben, a gyerekkorban játszódó részek. A felnőttkori majd a következő filmben folytatódik.
0
2017. december 29., péntek 20:54
Én nem láttam még a filmet, mert először a könyvet olvasom el. Azt viszont már most nem tudom elképzelni, hogy fér bele egy 1200 oldalas regény bő két órába. Gondolom, jó sok bővített jelenet lesz.
0
2017. december 29., péntek 18:13
Egy ideig gyakorlat volt egy-két stúdiónál, hogy a mozis szinkron készítésekor az előre betervezett bővített változat plusz jeleneteit is leszinkronizáltatták, de azóta ez is abbamaradt. Az egyik utolsó ilyen film a Szemfényvesztők volt, annak is megvan vagy négy éve. Én szinte biztosra veszem, hogy, ha a bővített AZ egyáltalán megjelenik nálunk, akkor csak felirat lesz rajta. Egy halovány reménysugár azért van rá, hogy kiegészítik a szinkront, mivel úgy tudom elég jó nézettséggel futott nálunk is a film.
0