Iiigen :)) Egyszerűen zseniális, és eléri azt, amit az epizód megtekintése közben: hol teljesen lelassul a hallgatása közben még a szívverésem is, majd fokozatosan emelkedik a pulzusom tőle. Jó lenne, ha az egész epizód teljes zenei anyagát kiadnák, mert félelmetesen jó volt az utolsó hangjegyig. Ramin Djawadi még mindig meg tud lepni.
0
2019. május 2., csütörtök 23:01
626
Ohh igen a The Night King track, imádom, állandóan hallgatom! Valami iszonyat sokat adott a jelenethez. Biztos megveszem a soundtrack albumot. Éjjel arra ébredtem, hogy szüntelen ez megy a fejemben. 18. legfelkapottabb a youtube-on, úgy látom mást is megbabonázott.
0
2019. május 2., csütörtök 21:26
6697
Imádtam ezt a jelenetet, vagy bármelyiket, amiben a sárkányok szerepeltek :D
Én a HBO Go-n néztem, tévén keresztül, eleve a Blu-ray nézéshez állítottam be a képbeállítást, és mindent tökéletesen láttam. Én hétfőn néztem meg reggel és délután, de még meg fogom nézni a héten, az utolsó 10 percet pedig csakis a S06E10-es epizód nyitójelenetéhez tudom hasonlítani, azóta is a zenei aláfestést hallgatom szinte mindig ha gépnél vagyok :)
0
2019. május 2., csütörtök 1:12
626
Sajnos neki nem tetszett, úgyhogy most téged szólítalak meg. :) Na nem, vicc volt, mindenki beszállhat az eszmecserébe. Egyébként ma láttam negyedjére a harmadik részt, soha egy rész nem nyűgözött le ennyire mint ez. Ugyanakkor egyre csak dagad a komment cunami a fényképezésről, már maga az operatőr is megszólalt a témában. Azt hiszem részben (mert azért egy hangyányit tényleg lehetett volna világosabb) igazat kell neki adnom! Azonban 720p után Full HD-ban már mindent jól láttam! Nem mondom, hogy mindenki telefonkijelzőn és Ipad-en nézte ezt a részt, de ez a sorozat, pláne ilyen epizódokkal tényleg nem ezekre az eszközökre való nappali fényben. 95 colos vetítővásznon full hd-n dübörgő 5.1 hanggal újráztam 2x, valóban átjött amiről a készítők beszéltek. A sötétség kontra Melisandre és a sárkányok tüze! Wowwww!
0
2019. április 30., kedd 22:27
8977
Hát tőlem nem sok.pozitívat hallanál róla, még mindig nagyon feldúlt vagyok a csalódottságtól.
0
2019. április 30., kedd 2:39
52684
Beosztjuk az időt. Most nézzük a negyedik évadot. Csak a premierdátumot kell fejben odébbtenni és utána ahhoz igazodni, azt várni. Nem ördöngősség. :)
most posts by TM
0
2019. április 30., kedd 1:59
6697
Jaj de jó pozitívat is olvasni róla (bár nem én lettem megszólítva :D). Majd megállt bennem az ütő mikor reggel 5-kor néztem, de délután, munka után is. Soha ennyire tehetetlenül nem néztem még egy részt sem, pedig eddig sem voltam hatással az eseményekre. Szerintem többször is hosszú percekig levegőt is elfelejtettem venni, eszméletlen volt, és én ebben a végkifejletben bíztam mindvégig, míg sokan elvesztek a teóriák rengetegében, meg a legrosszabbra készültek, ahogy Kisujj tanította. A szereplők emberiek voltak, esendők, a csata maga pedig mocskos, reményvesztett mészárszék, szerintem is méltó Rideghonhoz és a Fattyak csatájához. És én mindent jól láttam, nem bűvészkedtem a beállításokkal, HBO Go HD, így szeretlek.
0
2019. április 30., kedd 1:32
626
Mit szóltál a harmadik epizódhoz? Szerintem valami elképesztő élmény volt ez a rész! Ki hitte volna, hogy a Fattyak csatáját és a Rideghonos epizódot még mindig lehet tovább fokozni. Tényleg nem hazudtak a készítők amikor azt mondták ilyen még mozivásznon sem nagyon volt, nemhogy TV-ben. A vizualitás, a színészek alakítása, a hang, a csodás filmzene a végkifejlet alatt, mintha csak valami 100 millió dolláros mozifilmet néztem volna! Igaz a fényképezés nekem is kissé sötétnek bizonyult, néhol nem sok mindent láttam, most olvastam Imdb-n, hogy ezt igen sokan kifogásolták. De mindenképp ott a helye a legjobb részek közt!
0
2019. április 17., szerda 17:25
291
Mire vége van, elkezdem nézni az első évadot, és egybe lenyomom mind a 8-at 2 hónap alatt :D
0
2019. április 16., kedd 2:20
8977
Én nem bírnám kivárni. :) Már így is számoltam a perceket, hogy mire érek haza a melóból, mire jön le a "tékából", de mire leért, arra meg mennem kellett meccsre. Aztán persze 11 körül végre felcsendült a megszokott a dallam egy kicsit új vizuális élménnyel (ugyanis egy picit megváltozott a főcím), és hatalmas élmény volt elmerülni megint Westeros csodálatos és izgalmas világába. A következő részig még 2-szer biztosan megnézem újra. :)
0
2019. április 13., szombat 22:45
52684
Egyébként friss hír, hogy a VIII. évad szinkronos változata a feliratos sugárzási premier április 15-éjéhez képest május 12-én kezdődik, mivel késleltetik a szinkronstúdióknak szánt anyagok elküldését, ezzel is védve a végkifejlet idő előtti kiszivárogtatásának lehetőségét. Sebaj, én kivárom! :)
most posts by TM
0
2019. április 13., szombat 22:34
52684
Nagyon jók ezek a kiadványok! Tavaly volt egy dínós, idén az egyiptomos, most ez, mind nagyon színvonalas összeállítás, én is csak ajánlani tudom! :)
most posts by TM
0
2019. április 13., szombat 22:29
2464
Kedves GoT rajongók!
Véletlenül futottam bele egy nagyobb újságosnál ebbe a bookazine-ba. Összegzi az eddig történteket,valamint foglalkozik a valós történelmi eseményekkel amik a sorozat történéseit ihlették. Évadokra bontva halad,közben szépen illusztrált képeken,egy-egy mondatban mutatja be az emlékezetes pillanatokat. Nem látszik jól a képen de a borító nagyon szép,kicsit érdes,nem lentikuláris de ahhoz hasonló és fényes. Jó szívvel ajánlom!Nekem feldobta a napomat!
0
2018. november 30., péntek 23:59
52684
DVD-n az első három évadhoz van kihajtogatható míves epizódkalauz családfákkal. A 4. évadban semmi nincs, az 5. évadban megint van papír, de már csak egy félbehajtott mini a fejezetcímekkel, a 6-7. üres.
most posts by TM
0
2018. november 30., péntek 19:51
8851
Az egész sorozat kicsit olyan kiadvány lett, mint az ökörhugyozás: se egységes borító, se egységes szitázás, se egységes kartontok, se egységes kísérőlap. Én is most vállaltam be, bár eddig csak az első évad első epizódjához volt szerencsém. De most már mindenképpen meg kell néznem. Remélem, nem okoz csalódást! :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2018. november 30., péntek 15:36
52684
Még egy kérdés: az első két évadnak megjelenéskor is egyoldalas borítói voltak? A többinek ugyanis kétoldalas és a belső oldalon vannak az epizódcímek, amiket az 5-6. évadoknál még egy belső kísérőlapon is mellékelnek. Viszont az 1-2 évadnál semmi ilyen nincs.
most posts by TM
0
2018. november 25., vasárnap 0:39
52684
Akkor jó, mert nekem az 5-ben és 6-ban van. :)
most posts by TM
0
2018. november 24., szombat 12:44
626
A világért sem akartam beleszólni a beszélgetésetekbe, de ha már így idekeveredtem, neked az 5.évadban nincs kísérőlap? Nekem abban egy kétoldalas lap van.
0
2018. november 24., szombat 12:17
441
Köszönöm a türelmet, látom már megelőztek a válasszal. Csak a 6. évad tartalmaz kísérőlapot, a 7. évad nálam is a fémtokos, ahhoz egy tojásos mágnes járt.
0
2018. november 24., szombat 11:29
626
Most látom, hogy a hatodik évadhoz is van 1 pici lap mindkét oldalán az epizódok felsorolásával, tegnap el is kerülte a figyelmemet, mivel a harmadik évadtól már belső borítós a blu-ray borító és azon is az epizód felsorolás van így teljesen egybeolvadt azzal. A hetedik évadról nem tudok nyilatkozni, a fémdobozos változatot vettem meg belőle.