GKrisz!! nálad a pont.... Hát ez kőkemény... A uipduna honlapján valóban az szerepel hogy: felirat és szinkron nélkül! Így mi értelme van kiadni? Lehetn hogy én vagyok a láma de el sem mertem volna képzelni, hogy itthon kiadnak filmet felirat nélkül (persze ha nincs szinkron). Félreértés ne essék így is meg fogom venni, csak reménykedtem hátha a családtagjaim is részesei lehetnek ennek a remek filmnek dvd-n. De így hányat fog a forgalmazó eladni belőle? Ez azért érdekelne.
0
2002. május 15., szerda 15:39
30
Predator!
Kukkold meg a UIP honlapján! Sajnos nem ez lesz az első eset.........
0
2002. május 15., szerda 10:50
30
Gkrisz! Ha júniusban nálunk is megjelenik (xpress info) akkor feliratnak legalább kell lennie rajta...
0
2002. május 15., szerda 4:10
417
csodák folytán megjött múlt hét végén az EVIL dead extra változata... Hú, a csomagolása valami eszméletlenül brutális... Gumiból van kiöntve a tok, ami a holtak könyvére van mintázva, pont úgy néz ki, és a könyv lapjai közt van a DVD, Sam Riami munkája illő kiadásban, MUST HAVE
0
2002. május 15., szerda 0:47
30
A "Ghost and the Darkness"-en nem lesz sem felirat, sem szinkron!
0
2002. május 14., kedd 15:36
Moderátor
7449
Júniusban megjelenik nálunk is.
0
2002. május 14., kedd 13:49
30
Üdv. A "The Ghost and The Darkness" című filmet keresem magyar felirattal. Nem tudjátok létezik-e ilyen kiadás? A play.com szerint nincs rajta magyar felirat.
0
2002. május 1., szerda 5:14
417
nem mondtam, hogy nem jó (az útközben elveszett evil dead DVD-m árát visszautalták 3nap alatt), de szeretek új helyeket is kipróbálni, most ennek jött el az időszaka:)
0
2002. április 30., kedd 12:58
633
Gmiki: korábban volt rá lehetőség, most az a megoldás marad, hogy egy másik ablakban nyisd meg a www.michaeldvd.com.au oldalát és ott keress rá az adott filmre. Az ottani infók 100 % biztosak! Egyébként a DeVoteD is ezt javasolja a nyitó oldalon.
0
2002. április 30., kedd 12:40
2774
az amazon mér nem jó?
0
2002. április 30., kedd 11:59
371
GG: A DeVoteD-nél hogy lehet megnézni, hogy van-e az adott lemezen magyar felirat? Nem találom sehol sem az infókat...
0
2002. április 30., kedd 1:18
417
a Play sajnos nem szállít magyarországra.. :( Mostmár amúgy megrendeltem az Amazontól, a Twin Peaks első szezonját, abbahagytam az R1 oldalak utáni szaglászást.
ellenben ha valaki Tud jó R1 DVD oldalt, az szóljon
0
2002. április 30., kedd 0:28
633
Sajnos R1-ben igazán nem vagyok otthon, eddig egy angol oldalról tudok, ahol nagy a választék: www.play.com Ellenben az ausztrál DeVoteD-nél most ezen a héten nagyon megéri körülnézni, most rendeltem meg a "Working Girl" és a "Point Break" DVD-ket magyar felirattal egyenként 3620 Ft-ért. Nem rossz ár...
0
2002. április 30., kedd 0:00
417
Köszi ezek az oldalak tényleg nagyon "ütősek"!
Ilyen "stílusú" R1-es boltokat nem tudsz véletlenül?
0
2002. április 29., hétfő 13:08
633
Én még tudnék ajánlani egy ausztrál oldalt, amely az esetek többségében LÉNYEGESEN olcsóbb az EZY árainál, és május 5-ig nem számítanak fel postaköltséget sem!!! (Most rendeltem meg pl. "Sneakers"-t átszámítva 2800 Ft-ért...) Szóval a cím: www.devoted.com.au Érdekes, hogy a honlapot át lehet állítani magyar nyelvűre is! A következő oldalon pedig az árak akár forintban is feltüntethetők, nagyon hasznos dolog, nem kell állandóan a számológépet nyomogatni: http://www.planetdvd.com.au De minden rendelés előtt ajánlatos felkeresni a következő oldalt, hiszen itt egyértelműen lehet tájékozódni, hogy az adott DVD milyen régiókódolású: www.michaeldvd.com.au
0
2002. április 29., hétfő 3:33
417
Born to be wild.. Kint sok olyan film van felirattal is amiről itthopn csak álmodunk!
Én most szerváltam be egy Hair DVD-t az angoloktól, hogy az mikor fog megjelenni itthon rendesen... mind1, az egy örök darab!
Egy kérdés viszont lenne: A Twin Peaks szériát gondolom nem akarják itthon kiadni?
Mégegy: Tudtok olyan R1, R2 oldalakat, ahol jó áron kínálják a filmeket, és megbízhatóak?
Ez én listám perpill így néz ki: R2: www.dvdzone2.com www.amazon.co.uk www.Ezydvd.com.au (R4, R2)
R1: www.amazon.com www.dvdempire.com
várom a tovább ötleteket, boltokkal kapcsolatban.
0
2002. április 29., hétfő 1:15
182
Easy Rider /Szelíd motorosok/ kapható az ausztráloknál magyar felirattal.
0
2002. április 28., vasárnap 22:24
182
Köszi :)
0
2002. április 27., szombat 14:55
634
valószinüleg dual régiós R2, R4
0
2002. április 27., szombat 14:33
417
Ha az Ezy-nél azt írják, hogy van rajta magyar felirat, akkor van, és az tuti nem csak régió4-es:)
0
2002. április 27., szombat 11:21
182
Az Ezy-nél lehet kapni a Nagy zűr Kis Kínában c. filmet, magyar felirattal,de csak régió 4 van feltüntetve és a Michael D's oldalon sincs info róla.Valkaki nem tudja,biztosan van rajta magyar felirat? Előre is köszönöm.
0
2002. április 18., csütörtök 20:41
20
Chexum,
En is ezen vacillaltam eleg sokaig.Nekem a normal szamlam a CIB-nel van,akikkel elegedett vagyok csak sajna semmilyen webkartya konstrukciojuk nincsen.CSak ezert nem akartak uj szamlat nyitni masik banknal.Ugyhogy azt javasoltak igenyeljek egy uj VISA vagy ECMC kartyat (tudniillik VISA Electronom mar van csak az ugyi nem dombornyomott) elkulonitett szamlaval.Erre az elkulonitett szamlara a limitet 0-ra allitom be vagyis elektronikus uton nem terhelheto semmi esetben (csak ha regi manualis rangatosan lehuzzak).Ha barmit vasarolni akarok rateszek penzt a normal szamlamrol es megemelem az adott osszeggel a limitet.Mindezt persze Telebankon,Internet bankon,vagy akar Wapon keresztul is megtehetem.Annak az eselye hogy a szamlaszamod rossz kezekbe kerul (akarhol azert nem adom meg tovabbra sem) es pont akkor akarjak illetektelenul terhelni amikor penz is van rajta eleg csekely.Vagyis az Electron hasznalom kp felvetelre esetleg belfoldi vasarlasra az ECMC-t meg netes vasalasra esetleg kulfoldon.Az uj kartya koltsege 1 evre 2000-3000Ft ami 2 filmnel mar visszajon.
udv/tau ba
0
2002. április 18., csütörtök 19:02
634
én úgy csinálom, hogy a citibanknál tartom a pénzem van egy sima kártyám amivel pénzt tudok felvenni automatán kersztül és a raiffeisen-nél meg van egy dombornyomot kártyám és a citisröl ráutalok annyit amenyi kell pl: a netes vásárlásokhoz.
0
2002. április 17., szerda 23:39
417
na, ez a nem semmi színvonal!
két nappal van eddig túllépve a szállítási határidő az amazonnál, ma írtam nekik egy mailt, és pár percen belül visszaírtak, hogy küldik a cserepéldányt! Én írtam nekik vissza, hogy kösz meg minden, de talán várjunk még jövőhétig, a magyar posta miatt:)
Ettől dobtam egy hátast...
0
2002. április 17., szerda 23:19
6
tyler: "citibank/raiffeisen", én is gondoltam ezekre, hogy ne a fizus kártyáról rendeljek (amivel amúgy nagyon is meg vagyok elégedve, jó párszor utánamtelefonáltak, hogy tényleg én vettem-e azt, ami egy picit többe került), de *credit*-kártyaszámot viszont egy picit húzódoznék kiadni... Nem szeretnék hónap végén pár napot azon veszekedni, hogy kicsit többen szerezték meg a számom, mint ahánynak odaadtam, és ugyan a 381 gyanús weboldal elofizetés nem valódi, de azért azt az egy fizetést ne függesszék fel..
Van erre valami módszer, tapasztalat, vagy erre nem is gondolt(ta)tok?