Keresés

Kintről behozott R2-es lemezek

2002. április 17., szerda 19:14
valaki rendelt mostanában az angol Amazontól?
nekem március 31-én postázták a filmemet (Evil Dead special edition), és április 10-15 volt a várható szállítási idő. Benyelhették a vámon?
0
2002. április 14., vasárnap 17:44
ez nem nagyon érdekel, a célnak megfelel, pont:)
0
2002. április 13., szombat 20:28
otp házibank egy nagy rakás sz@r. mint ahogy az egész bank. akkor már inkább citibank vagy raiffeisen.
0
2002. április 13., szombat 14:50
szóval a "rendelős" kártyán akkor van pénz csak, mikor rendelek
0
2002. április 13., szombat 14:49
ezt én úgy oldaom meg, hogy van egy kártyám, az a fő kártya, és mellette van még egy kártya ami netes rendelésnél kerül használatba.
Amikor rendelek interneten, a főkártyáról átutalok neten annyit a másik kártyára amennyibe kerülni fog a cucc!
(OTP házibank-kal simán lehet 2 másodperc alatt utalni egyk kártyáról a másikra az OTP oldalán)
Biztonság rulz:)
0
2002. április 13., szombat 12:16
Köszi a segítséget! Ja akkor itt rontottam el. A kártyám adatait soha nem szoktam megadni senkinek sem a neten.
Bennük meg lehet bízni? Nem veszik le az összes pénzem, stb? (Van olyan ismerősöm aki így járt)
0
2002. április 12., péntek 21:49
Ezt a 6. sz. rovatot nyugodtan üresen lehet hagyni, ellenben az 5. rovatban a hitelkártya minden adatát meg kell adni (típus, szám, lejárat, tul. neve). Gondolom itt lehet a gond.
0
2002. április 12., péntek 16:29
Segítsetek légyszi egy kicsit! Próbáltam én is rendelni a www.dvdzone2.com-ról de megakadtam.  Elméletileg regisztráltam is magam és elkezdtem a rendelési ceremóniát. Mindent beállítottam amit kért de elakadtam ott ahol kiírja a fizetendő összeget. Lvonva az áfát, hozzáadva a postát stb, de utána kért valami kódot ami valami kedvezményt adna (ha jól értem) de mivel nekem ilyenem nincs nem tudtam tovább lépni, hogy elfogadja a megrendelést. Mit rontottam el?
0
2002. április 12., péntek 1:42
Most így a MR-tól, ilyen musical feelingem támadt, meg is rendeltem gyorsan a Hair-t:)
0
2002. április 11., csütörtök 23:30
Csak csatlakozni tudok: a Moulin Rouge holland kiadása nyönyörű és igényes dombornyomású díszdobozban jelent meg, csakúgy mint a Majmok bolygója. Nekem is 5700 Ft-ba került. Nagyon-nagyon megéri!
0
2002. április 10., szerda 14:52
Hello,

Figy, megrendeled, és abból lejön az adott ország áfája is...  az úgy lesz 20 euro, és a szállítás pedig 3,55 euro.
Ilyen egyszerű, ezért jó.
0
2002. április 10., szerda 13:01
Kedves,Dante.Az általad közölt oldalon a Moulin Rogue 26.99azaz6615ft,ha 27-re kerekítek,vamint ebben nem hiszem,hogy benne van egy interkontinentális kiszállítás,ha azt veszem alapul,hogy Pestrő Vácra 400 forintért hoznak ki egy nyomorult újságot,melyben egy papírtokos dvd is lapul,és pláne nem adnám meg a kártya számomat csak úgy a semmibe.Elegem van a hülyeségekből!
0
2002. április 9., kedd 17:49
WWW.DVDzone2.com

23.55 euro-ért, szóval szállítással együtt 5700 FT-ból itt volt!
0
2002. április 9., kedd 14:48
Dante!

Pontosan honnan rendelted meg, és mennyiért?

Köszi,

Megics
0
2002. április 8., hétfő 17:53
a 22-es csapdája :((

Megjött a Moulin Rouge 5 nap alatt!
Azt nem tudom itthon milyen dobozban lesz ,de a rendes műanyag doboz még bele volt rakva egy gyönyörű dombornyomott vastag papírtokba (popnt mint a fight club), nyálcsorgás ezerrel, ha ránézek:)
0
2002. április 8., hétfő 17:43
Attis:
Szívesen segítettem, egyben gratulálok az oldaladhoz, nagyon jó és informatív!
GG
0
2002. április 8., hétfő 2:31
Dante: ha bevezethető lenne a hitelkártyás fizetés idehaza is, az itthoni szállítási költség is olcsóbb lenne, hiszen az utánvételes szállítás a legdrágább megoldás. Sajnos a hitelkártyás fizetés költsége viszont olyan magas, hogy ezzel a kedvezményeket kellene csökkentenünk. Ördögi kör. A megoldás egy 50%-os árrés lenne, de ez csak vágyálom :)
0
2002. április 8., hétfő 2:03
meg nekem az is vicces, hogy néhány boltnak külföldről, ide hozzánk olcsóbb a szállítási költsége, mint egyes itthoni boltoknak!
0
2002. április 8., hétfő 2:01
Nekem az EzyDVD rekordidő alatt 5v 6 nap alatt hozta ki anno a filmemet!
Most postáztak egy csomagot angliából 31-én, meg egyet a hollandoktól 3-án.
remélem nem lesz semmi fennakadás!
0
2002. április 7., vasárnap 21:11
GG!

El is felejtettem megkösznni, hogy segítettél eligazodni az EzyDVD-n! Mégegyszer kösz!

A Sting All Thist Time DVD nagyon kiváló darab. Egyébként találtam 3 darab rejtett filmecskét is a dokumentumfilmben!

A pontos tartalmat feltettem ide:
http://stingbns.tripod.com/album/mas/v_attliv.htm

üdv!
0
2002. április 5., péntek 12:43
Valóban mostanában nagyon gyorsak a külföldi csomagküldők (vagy a posta), nem csupán az ausztrálok, hanem a belgák is (www.dvdzone2.com). Mostanában még a vámmal sem volt gond! Nem is hiszem el...
0
2002. április 4., csütörtök 23:48
És igen! Kevesebb, mint egy hét alatt megjött a lemez Auszráliából!

EzyDVD rulez!
0
2002. március 29., péntek 19:41
EzyDVD!

Néhány hete jeleztem már nektek, hogy december óta késik egy lemezem az ausztrál cégtől. A minap kaptam egy levelet tőlük, hogy újraküldik a kiadványt!!! Szóval tényleg korrektnek tűnnek, nem hiszem, hogy náluk tűnt el a lemez.

Mindenesetre azt kérték, ha megérkezne esetleg az eredeti csomag is (3 hónap után?), meg az ujjonnan küldött lemez, akkor az egyiket küldjem vissza... :)

Csak érjen ide már az egyik...
0
2002. március 11., hétfő 2:01
itt a pontos leírás:

http://www.regionfreedvd.net/player/samsung.html
0
2002. március 10., vasárnap 23:38
Gyerekek, szia mindenkinek! Segítsen valaki: Hogy tudom A SAMSUNG m205 DVD-met régiofüggetleníteni!(megvan a módja csak még nem tudom) Házimoziban valami nem stimmelt(ujság)
Más: Szeretném megvenni a T2-Ultimate spec.ed. változatát.... segitsetek....   köszi előre is mindenkinek....KID
0