Keresés

Kintről behozott R2-es lemezek

2002. március 8., péntek 20:42
jaja, megvárom én a DVDzone2-es megjelenést...
0
2002. március 8., péntek 19:47
Köszi Dante, de sajna erről az oldalról nem lehet Magyarországra rendelni. Egyébként én is megtaláltam néhány Angol site-on, csak sajna lényegesen drágább kb. 7500 Ft. De legalább van!.. bár azért az árkülönbözet nem elhanyagolható...
0
2002. március 8., péntek 16:18
Amélie csodálatos élete (francia 2DVDs különleges kiadás)

Yesss!!! Az év legjobb filmje a kései magyar mozipremier után alig néhány nappal birtokomba jutott és jelentem ez egy igazi gyöngyszem!!! Két DVD, mely Jeunet zsenialitását dicséri, aki személyesen felügyelte annak munkálatait, hogy a csomagolás, a menük és minden részlet stimmeljen, megfelelően illeszkedjen a film hangulatához.
Csodás képminőség, jó hang és rengeteg extra dukál a könyvszerű csomagoláshoz...garantáltan barátnők kedvencévé fog válni "Amélie titkos naplója", egy kis könyvecske a belső boritóban, az extrák pedig a film forgatásának minden jelentős részletével megismertetnek minket. Amint átnézem őket, részletesen számolok be azokról.

Remélem, hogy az Oscar-t jogosan hozza el az élet szépségére rávilágitó, gondolkodásra késztető vidám és szivbe markoló film!

Igazán kiváncsi vagyok, hogy a magyar forgalmazó milyen prezentációval rukkol elő a mi piacunkon, sajnos, félek, és nem is véletlenül attól, hogy a hazai verzió nem tudja reprodukálni a külföldi minőségét. :(
0
2002. március 8., péntek 12:31
http://www.splashdvd.com/splash/search.cfm?item_id=19945DVD&act=detail

habár ittvan egy, itt megjelent!
0
2002. március 8., péntek 12:31
http://www.splashdvd.com/splash/search.cfm?item_id=19945DVD&act=detail

habár ittvan egy, itt megjelent!
0
2002. március 8., péntek 12:28
nem, én is benéztem:)
nem harmadik hó negyedikén, hanem negyedik hó harmadikán jelenik meg!
ettől függetlenül nem canceal-oltam a megrendelést, jó lesz az!
0
2002. március 8., péntek 2:01
Dante!

Találtál olyan helyet, ahol valóban meg is jelent a MR? Csak mert én is megrendeltem pár hete a dvdzone2-ről, de sajna úgy tűnik, ott is átrakták áprilisra... én meg már annyira nézném...
0
2002. március 6., szerda 20:20
semmi gáz...:)) Köszi a linkeket, lecsekkolom őket...

0
2002. március 6., szerda 14:18
Sutter!
Ezeket találtam elsőre:
www.jigsco.com     Japan Internet Goods Shop
www.cdjapan.co.jp/movie/ (első ránézésre talán ez a legjobb)
www.jpopwww.com/JPOP/jmovie2.htm

ezen az oldalon rengeteg más dvd shop linket is találsz:
www.thecinemalaser.com/shop.htm
0
2002. március 6., szerda 13:52
Bocs Sutter félreértettelek...
0
2002. március 6., szerda 6:42
Köszi, a fordítógépet már próbáltam.. de nem tudta lefordítani.. folyton valami errort jelzett....
0
2002. március 6., szerda 2:13
Moulin...nem Mouling:)
0
2002. március 6., szerda 2:10
Most rendeltem Mouling Rouge-t, ugyanaz a kiadás mint itthon lesz, csak éppen azzal a különbséggel, hogy már megjelent, és szállítással együtt 5800-FT...
(DVDzone2)

Sutter: Szerintem nyomd be az Altavista fordítógépébe az Amazon.co.jp-t!
0
2002. március 6., szerda 1:14
Tud valaki olyan japán dvd boltot a neten, amit meg lehet nézni angol nyelven?

Köszi a segítséget!
0
2002. március 5., kedd 22:31
Közben megjött a "Majmok bolygója 2001", csak sikerült kihoznom... Nem tudom miért, de valahogy a FOX kiadványai eddig még egyszer sem érték el nálam képminőségre a 100 %-ot, hát ez sem... Valahogy a képélességgel vannak kisebb bajok. Pedig új filmről van szó! A hang viszont nagyon jó (DTS) és az extrákkal sem spóroltak. Jó kiadvány!
0
2002. március 5., kedd 19:09
Azt remélem te sem vártad, hogy az R1-es lemezen legyen magyar felirat..:))

Én felirat alatt természetesen az angolt értettem...
0
2002. március 5., kedd 14:19
Ez nem lep meg. És még lehetne sorolni a filmeket. Az illetékes elvtársak itthon mindent el****nak.
0
2002. március 5., kedd 11:36
Lehet esetleg tudni hogy itthon ki az említett film(ek) jogtulajdonosa? csak kívácsiságból..
0
2002. március 5., kedd 11:24
Nem minden a piac nagyságától függ. Egyes filmeknek nem minden országban ugyanaz a jogtulajdonosa. A Warner, Columbia, Fox, Disney, Paramount esetében általában világszerte ők birtokolják a filmjeik forgalmazási jogát, ezért kiszámítható, hogy egy Amerikában megjelent Warner film előbb-utóbb idehaza is kapható lesz, méghozzá hasonló specifikációkkal.
Az úgynevezett független filmek esetében általában nincs két ország, ahol ugyanaz lenne a forgalmazó, ezért ezeknél a filmeknél a DVD-kiadást az egyes országok jogtulajdonosai külön-külön bonyolítják. Ha van rá lehetőség, összeállnak más országok képviselőivel, hogy közös lemezt készítsenek.
Persze a nagy stúdiók egyes filmjeinél is van kivétel. A Gandhi nemrég megjelen R2-es lemezén például szinte minden ország rajta van, de mi lemaradtunk róla, mert a magyar forgalmazási jogok nincsenek a lemez kiadójánál, a Columbiánál.
0
2002. március 5., kedd 11:10
GG, Sutter, kösz az infokat. Szóval megnéztem az amazon.com-on (ezt az egyet ismerem az usa-ból). The Thing   R1 audio: english DD5.1 french DS2.0 ,felirat: spanish, english. Ezek szerint tehát nincs rajta magyar felirat. De érdekes hogy a dvdzone2-n ugyenz:
Audio :
English : Dolby Digital 5.1
French : Dolby Surround Stereo (2.0)
Italian : Dolby Stereo (2.0)
Spanish : Mono (1.0)
Polish : Mono (1.0)

Subtitles : French, English, Dutch, Danish, Swedish, Finnish, Norwegian, Czech & Portuguese

Azt nem értem hogy ha már rákerült a cseh felirat, a magyar miért nem? A lengyel hang (igaz mono-ban) rákerült, de pl. a német még feliratban se! Ebben nem látok semmi logikát (piac nagysága stb.)
0
2002. március 4., hétfő 23:58
Ha le tudsz játszani R1-es lemezt, akkor én azt javaslom inkább az USÁ-ból rendeld meg őket. Több rajtuk az extra..és felirat is van majdnem mind1iken....
0
2002. március 4., hétfő 16:55
A DVDZone2-től idáig kétszer rendeltem már,  eddig jók a tapasztalataim. A csomagok itt vannak egy hét alatt, s habár mellékelik a számlát (a csomagban van) a címzésen nincs se GIFT se MERCHANDISE bejelölve, tahát úgy néz ki, mint egy normál postai küldemény. Az áraik nagyon  kedvezőek, főleg úgy, hogy lejön belőlük a 21% ÁFA...
0
2002. március 4., hétfő 14:09
Üdv Mindenkinek! Sajnálattal vettem tudomásul, hogy a Carpenter filmeket szinte lehetetlen  itthon beszerezni (The Thing, Halloween, Vampires stb.). Az ebben a fórumban leírtak alapján megnéztem a dvdzone2, és a play.com oldalakon, és szerencsére meg is találtam szinte mindet, (R2) sajnos felirat nélkül, bár ez nem túl nagy gond. A próbléma az, hogy a play.com-on magyarország nincsen rajta azon a listán ahova szállítanak, holott azt írta valaki hogy onnan rendelt pár filmet .Most azon gondolkozom hogy megrendeljem-e a dvdzone2-től? Van-e valakinek valami tapasztalata velük kapcsolatban? Mi van ha elveszik a csomag? Tud-e valaki valamilyen itthoni beszerzési lehetőséget?
0
2002. március 4., hétfő 13:47
nekem ausztráliából gond nélkül bejött eddig minden. ami furcsa volt, hogy 4 darab dvd elöbb jött meg mit egy darab. de 2 héten belül volt minden. szép kis dobozban. modjuk amazont nekem az egy darab vhs-t is gond nélkül bevámolták a surmó postánál.
0
2002. március 4., hétfő 12:39
Na jó a számla lehet döntő, de nekem eddig soha nem a számla miatt adtak vámot. Egyébként eddig mindenhez adtak számlát. És volt hogy kívülről látszott...
0