Keresés

Kintről behozott R2-es lemezek

2002. március 4., hétfő 12:38
Szerintem pedig egyáltalán nem azt nézik a vámon, hogy amazon-e meg számla-e, hanem döntő a csomag nagysága, súlya, amire a kőagyú finánc már azt hiszi, hogy "kereskedelmi mennyiség" azt megvámolja. Ilyenek mint 1db CD, 1db DVD ezek átjönnek gond nélkül, de az 1CD+1DVD-met már megvámolta a baromarcúja.
0
2002. március 3., vasárnap 23:52
Kösz az amazonos infókat, az én tapsztalataim is hasonlóak. Eddig háromszor rendeltem, először normál csomag = no vám, másodszor GIFT = no vám, most harmadjára ismét normál = vám. A tanulság egyértelmű. Az ausztrálok nagyon rugalmasak, nem mellékelnek számlát és alacsony érték mellett ajándékként küldik. Eddig ott nem volt gond. De az "ördög" nem alszik... Habár egy vámos is azt mondta, hogy amennyiben ajándékként jön a dolog és nincs számla, nagyon kicsi a vámolás esélye. Marad a felnyitott és hiányos, ill. a meg sem érkező csomagok rizikója.
0
2002. március 3., vasárnap 23:41
ja mégvalami az amazonnal vigyázni kell mert kivülről is lehet látni a számlát szóval 80%  hogy vám lesz belőle, de ha kéred a gift wrappin-ot perzse plusz lovéért (azért amerika = kapitalizmus) nem írják rá az értéket és akkor örülhetünk mert nincs vám
legtöbb cég egyébként (a normálisak) vagy jóval kevesebbet írnak a csomagra vagy rajta van hogy gift ugyhogy élből nincs vám

karávcsony körül nekem is bennragadt sajna  3 lemezem, még várok egy kicsit aztán ujra megrendelem, karácsonykor nem szabad rendelni ezt megtanultam egy életre....
0
2002. március 3., vasárnap 23:31
eggyet mondhatok ha a postán látod hogy a csomagod sérült, vagy fel van bontva akkor, NE VEDD ÁT!!!!!!  Nekem a posta kifizette amikor üres csomag jött felbontva, természetesen nem vettem, át hanem jegyzőkönyvet írtak róla, és aztán a posta fizetett, de ehhez kell, hogy ne legyen kézbesítve, mert tána már nem hiszi neked senki hogy nem volt benne semmi

Tehát mielőtt átveszel külföldi csomagot nézd meg alaposan
0
2002. március 3., vasárnap 22:34
Azért a dec. 20. elég "húzós"... Az biztos, hogy a karácsony körül küldött csomagokkal sok gond volt (német fórumokon is olvastam), meg én is öt hetet vártam egyre, de már rég megjött. Szerintem kérd meg az EZY-t, hogy küldjék újra! Nekem két hete jött egy csomagom a DeVoteD-től, s a három DVD-ből egy hiányzott. Nem akarom a postát és a vámhivatalt gyanúsítani, de sok ott az eltűnt postai küldemény... Szóval nyitva volt a csomag és egy film hiányzott. Az ausztrálok nagyon rendesek voltak, mert jóhiszeműen ingyen újraküldték. Most megint tűkön ülök, hogy a "pót-DVD" ideér-e. Szóval szerintem írjál nyugodtan egy mailt!
0
2002. március 3., vasárnap 18:03
Az én EzyDVD-s lemezem vajon hol késhet? Már december 20-án megrendeltem! Egyszer érdeklődtem, azt írták, hogy várjak még egy kicsit, számos oka lehet a késésnek. Már több, mint 2 hónapja!!! Szerintetek mit csináljak? Rágjam tovább a körmöm?

GG:
A vámon tényleg csak szúrópróbaszerűen nyithatják ki a csomagot. Lehetetlen is lenne, minden csomagot kinyittatni. Ha jól emlékszem jelen van legalább egy vámos, meg egy postás, meg jegyzőkönyvvezető, ilyesmik... Egyszer volt szerencsém látni, hogy dolgoznak. Igaz akkor, még nemhogy DVD-t, CD-t is ritkábban lehetett látni...
0
2002. március 2., szombat 18:08
R1=Region 1, R2=Region 2, vagyis a Földet régiókra osztották fel a megjelenések miatt így az R1= Amerika, R2= Európa, stb...
0
2002. március 2., szombat 16:46
Hello

Én csak azt szeretném megtudni hogy mi a különbség az R1 és R2 lemezek között? Egyátalán mit jelent az R1-R2 ?

0
2002. március 2., szombat 0:01
Nagyobb szerencséd volt, mint nekem... Most viszont már elhiszem, amit egy vámos mondott egyszer, hogy a postán teljesen véletlenszerűen szortírozzák a csomagokat, gondolom a statisztika miatt csak minden tizediket (?) nyitnak ki és küldenek át a vámra. Az esetek többségében ezt maguk a vámosok sem értik... Azt meg én nem, hogy miért kell egy 60 Eurós csomagért 6000 Ft vámot fizetni, és az ügyintézéssel órákat eltölteni. Ugye rosszra gondolok, ha azt feltételezem, hogy kib....ból és irígységből?! Én mindenesetre szívesen körülnéznék abban "Nemzetköz Posta Kicserélő Üzem"-ben, különösen az átlag IQ-érték érdekelne... Amúgy nem tántorítanak el, akkor is kihozom vámmentesen a filmjeimet!!!
0
2002. március 1., péntek 17:51
Ma reggel kilenckor megjött a csomag !
Az ausztrál csomagban nem, a holland belsejében, és az angol belsejében is volt számla.
0
2002. március 1., péntek 11:50
Szia! Nem akarok vészjósló lenni, de szerintem az Te "amazonos" csomagod is a vámon csücsül... Az ausztrál és a holland csomagodhoz mellékeltek számlát és ajándékként voltak megjelölve?
0
2002. március 1., péntek 0:50
Hi!
Egyelőre semmi érdemlegeset nem írtak, csak úgy kíváncsiságból rendeltem 3 országból egyszerre.
Anglia (amazon, Die Hard box set +LOTR1. könyv), Hollandia(DVDzone2, Enemy At the Gates), Ausztrália(ezyDVD, Ultimate DVD platinum Demo dvd).

A leggyorsaban Ausztráliából ért ide(!!!) tegnap.
Ma megjött hollandiából.
Az amazon még nem küldött levelet, hogy mi újság van, de érdekelne.
A postaládába remélem nem gyömöszölik bele a díszdobozos die hardot, mint tették azt az előző két filmmel:)
A Holland cég nagyon korrektül bebugyolálta a DVD-t mindenféle védelembe, az Ausztrálok "csak" egy kartontokkal vonták körbe a lemezt.

Na mind1, elég a rizsából, majd szólj ha van vmi fejleményed,én is ezt fogom tenni!
Bye
0
2002. február 28., csütörtök 14:06
Kedves Dante! Kíváncsian várom, hogy mi lesz a Te csomagoddal, mert én ma kaptam értesítést, hogy az enyém a vámon "tartózkodik"... Ami számomra teljesen felfoghatatlan, ui. ilyen még nem fordult elő. Szerintem a "kedves" hölgyek azt sem tudják, hogy mit csinálnak...
0
2002. február 27., szerda 7:55
Hejhó!
Tehát úgy látom szoktatok kintről is rendelni! Lehet, hogy pont valamelyőtökre lenne szükségem?
Kellene nekem 1-2 zenei DVD, de nem Angliából, hanem Ausztráliából. Hogy miért onnan? Talán egyértelmű... Tehát ha valaki szokott onnan rendelni és mostanában is szeretne, esetleg szívesen segítene, plz, vegyétek fel velem a kapcsolatot. Köszi
0
2002. február 27., szerda 0:44
Jah, amazontól rendeltem a Die Hard 4dvd-s DTS-es cuccot, meg egy könyvet, egy hete írtak vissza pontosan, hogy Order Dispatched vagy ilyesmi, és még nem jött meg.
Mondjuk én úgy számoltam, hogy ezen a héten megjön, majd pénteken visszatérek erre a témára.
0
2002. február 26., kedd 23:00
Egy kérdés: rendelt mostanában valaki Angliából? Nekem már lassan 3 hete van úton 2 filmem az under18.org, ill. több mint egy hete egy csomag az amazon.co.uk-tól. Általában egy hét alatt itt szokott minden lenni, de sokan panaszkodnak a német fórumokon is, hogy oda is sok mostanában a késés. Van valakinek valamilyen friss tapasztalata?
0
2002. február 26., kedd 10:06
Nem valószínű. Független film, és olyan nagy piaca azért nincs (bár jó kis film).
0
2002. február 26., kedd 1:46
Xpress!!

Detroit rock city lesz itthon DVD-n?
0
2002. február 25., hétfő 21:58
Igen, Torrente, BlackStar egy elég korrekt oldal. :)

Nekem eddig csak pozitiv tapasztalatok vannak ezekkel a lemezekkel, és folytatni is fogom a rendelésüket, a magyar kiadások egész egyszerűen, vagy akár sajnos, nem birnak versenyre kelni a külföldiekkel (szolgáltatások, prezentáció minősége, megjelenési idő, stb.) és az árral sem.
0
2002. február 25., hétfő 19:37
az első két része díszdobozban DTS-el, magyar felirattal, elvileg e héten megérkezik 12000FT-ból!
0
2002. február 25., hétfő 18:34
Ez sem rossz...
http://www.blackstar.co.uk/video/item/7000000068457
0
2002. február 24., vasárnap 5:12
THNX Xpress.
akkor nem rendelem meg onnan.
Annyit még, hogy a Sleepy Hollow már megjelent surround szinkronnal, pl kint a cseheknél, DE magyar felirat nincs rajta!
Nálunk is ugyanaz a kiadás jelenik majd meg?
0
2002. február 24., vasárnap 1:20
"És elképzelhető,hogy Magyarországon megjelenik ?"
a közeljövőben biztosan nem. A film jogai tudtommal a Flamexnél vannak, akik még moziba sem voltak képesek behozni.
0
2002. február 24., vasárnap 1:19
Igen. A film már több, mint fél éve kapható magyar felirattal. Extrák nincsenek (még egy trailer sem), de a kép nagyon szép.
0
2002. február 23., szombat 21:19
O Brother, Where Art Thou? c. film az ezydvd
oldaln magyar felirattal szerepel ez igaz lehet?
És elképzelhető,hogy Magyarországon megjelenik ?
0