Keresés

Kintről behozott R2-es lemezek

2002. február 23., szombat 21:09
O Brother, Where Art Thou? c. film az ezydvd
oldaln magyar felirattal szerepel ez igaz lehet?
És elképzelhető,hogy Magyarországon megjelenik ?
0
2002. február 23., szombat 21:04
Dante: Shawshank, Pulp Fiction és Sleepy Hollow garantáltan lesz néhány hónapon belül.
0
2002. február 23., szombat 20:08
Shawshank Redemption is 25$
(csakúgy mint Boogie Nights, Pulp Fiction, Pleasentville, Traffic, Sleepy Hollow)

de jó lenne ha itthon is megjelennének ilyen címek!
0
2002. február 23., szombat 20:05
EzyDVD-t ismeri valaki?

Most nézem mekkora akcióik vannak, Se7en 2dvd, DTS 25 ausztrál dollár (cca 3750 FT)
Jerry Maguire magyar felirattal, abban a kategóriában, ahol ha két filmet rendelsz 7500-ba kerül (mármint darabjuk 25$).
Asszem átnyálazom a listát:)
0
2002. február 13., szerda 21:01
ha tudnék szlovákul már rég megrendeltem volna...
0
2002. február 13., szerda 21:01
mégsem:)
5,7Ft egy szlovák korona, én a ,7 tizedet nem számoltam... De így is csak 22000Ft-ra jön ki!!!
(jó kis maiarské felirattal, 5DVD)
0
2002. február 13., szerda 20:21
Ez komoly? 15e körüli összegre jön ki a díszdoboz?! Ez nagyon, de nagyon jó ár! Én még decemberben vettem fel velük a kapcsolatot e-mailben: dvdbest@dvdbest.sk. Németül írtam, s magyarul válaszoltak... Azt írták, hogy ha megbízom bennük, és mailben elküldöm a szükséges adatokat, küldik is a filmet. Aztán valahogy elfelejtődött a dolog, de ez 15e jól hangzik...! Ja, Belgiumból egy hét alatt itt a csomag.
0
2002. február 13., szerda 19:22
ehh, nem semmi tényleg, ebből még úgyis lejön majd pár euro..
Tegnap rendeltem meg én is az Enemy at the gates-t, mennyi idő alatt dobják ide?

Mégegy dolog, a DVDbesk.sk oldalról meg kéne rendelni a Keresztapa trilógiát, olyan 15 rugó körül van, DE nem tudok szlovákul:)
Van valami netes fordítóoldal?
0
2002. február 13., szerda 19:18
Már három hete megrendeltem, akkor még 1 Euróval kevesebb is volt. Azért röhej, hogy egy belga honlapon már részleteket lehet róla megtudni, a Warner Hungary meg hallgat mint a sír... Mikor teszik már végre közzé a márciusi megjelenéseik listáját?!
0
2002. február 13., szerda 1:56
Ha valakit érdekel most néztem a Dvdzone2.com oldalon a Fast and the Furious adatlapját, és mit találtam? Csekk:

Video :

16/9 (2.35:1) anamorphic
Side : Single
Regional coding (zone2) : yes

Audio :

English : Dolby Digital 5.1
Hungarian : Dolby Digital 5.1
Russian : Dolby Digital 5.1

Subtitles : Dutch, English, Turkish, Greek, Polish, Czech, Hungarian, Croatian, Bulgarian, Slovakian, Russian, Danish, Swedish, Finnish, Norwegian, Icelandic, Arabic, Hindi & Hebrew

Special features :

Theatrical Trailer
Making of : "The Fast and The Furious" (18 mins)
Audio Commentaries from the Director
Deleted Scenes : 6 mins
DVD-ROM Features : Exclusive Hotlink to Never-Before-Seen Behind-The-Scenes Footage of the Film & Supercar Street Challenge Demo
Production Notes
Special Effects Documentary : 2 mins
Filmographies of the Actors
Filmography of the Film Crew
Multiple Viewing Angles
Music Video : "Furious" (Ja Rule), "POV City Anthem" (Caddilac Tah), "Click Click Boom" (Saliva)
Comparaison Film/Storyboard : 7 mins
Miscellaneous : Racer X, The Article that Inspired the Movie & Exclusive Featurette on Editing For the MPAA
Interactive menu : yes
Scene selection : yes
Theatrical teaser : no

Runtime : 102 mins

Our Price : 23.99 euro

Március 26-án jelenik meg!
0
2002. február 12., kedd 23:10
thnx
0
2002. február 12., kedd 23:02
Ha külföldről rendelsz főleg angol vagy amcsiból akkor ékezet nélkül fél/angol módjára pl.(magyar postás nem bizti hogy tud angolul) :)  Bela Kiss/Hungary/ir: szám pl.1234/Budapest/12.ker/bela ut. vagy utca,ter 100.
0
2002. február 12., kedd 23:02
Az esetedben:) : Bela Kiss, Hajdu ter 2. 3em./10 a helyes.
0
2002. február 12., kedd 22:58
Ha külföldről rendelsz főleg angol vagy amcsiból akkor ékezet nélkül fél/angol módjára pl.(magyar postás nem bizti hogy tud angolul) :)  Bela Kiss/Hungary/ir: szám pl.1234/Budapest/12.ker/bela ut. vagy utca,ter 100.
0
2002. február 12., kedd 22:51
???
0
2002. február 12., kedd 16:45
a név, és cím mezőt magyar vagy az angol formula alapján töltsem ki?

(pl, kiss béla, vagy béla kiss,
hajdú tér 2 3em./10, vagy Hajdu square 3rd floor/10)

Köszi!
0
2002. február 12., kedd 16:35
a név, és cím mezőt magyar vagy az angol formula alapján töltsem ki?

(pl, kiss béla, vagy béla kiss,
hajdú tér 2 3em./10, vagy Hajdu square 3rd floor/10)

Köszi!
0
2002. február 11., hétfő 23:32
Az amazon (nem tudom miért) szoftvert, műszaki cikkeket, játékokat stb. nem szállít az EU-n kívülre. Ez valamilyen EU-előírás lehet. Még egy 10 fontos fa játékvonatot sem engedett a múltkor megrendelni, és a GameBoy játékokat is kidobja a kosárból. Valószínűleg ez nem az AMAZON saját politikája, úgyhogy máshol is hasonló lehet a helyzet.
0
2002. február 11., hétfő 23:25
a postaköltség sem vészes... 3 féle szállítási mód közül választhatsz...

szoftver ügyben esetleg nézz körül az amazon európai oldalain....

www.amazon.de
                   .co.uk
                   .fr
0
2002. február 11., hétfő 22:22
Köszi, postaköltséggel hogy állnak?!

Szoftverről nem tudsz semmit? (Xbox-ra kéne nekem progi, szal az a lényeg)
0
2002. február 11., hétfő 22:02
GG: főleg ezt úgyebár.. A németeknél még a "főhősök" neve is Jack & Charlie, Hans és Karl helyett :)) (imdb szerint)
0
2002. február 11., hétfő 20:44
usából filmet csak amazontól rendelj. megbízható, gyors, pontos.. sokszor rendeltem tőlük...
0
2002. február 11., hétfő 19:15
Let's get online!

Szóval egy kis segítségre lenne szükségem.
Nagyon szeretnék online rendelni, de fogalmam sincs, hogy melyik bolt szállít európában magyarországra, és, hogy R1 filmeket honnan érdemes rendelni, valamint, hogy olyan helyet nem tudtok, ahol tudok rendelni szoftvert pl, amerikából (Amazon nem szállít szoftvert ide)

Köszi a helpet,
Dante
0
2002. február 10., vasárnap 19:29
Angliából az amazon-tól rendeltem meg, a díszdoboz 48 EUR-ba kerül szállítással együtt. Németo.-ban febr. 28-án fog mindkét rész megjelenni (díszdobozról nincs szó), egyenként 25 EUR-ért (ez a legolcsóbb ajánlat: www.karstadt.de). Tehát a két ár nagyon közel van egymáshoz, de a németeknél azért nem árt óvatosnak lenni, mert előszeretettel vágják a filmeket...
0
2002. február 10., vasárnap 19:26
A Die Hard 3. forgalmazási joga nem a Fox-nál van, hanem Európa nagy részén a Disney-nél, néhány más országban, így nálunk, a lengyeleknél, cseheknél, stb. független, tehát a megjelenése az egyes helyi forgalmazók, jogtulajdonosok szándékán múlik.
Úgy hallottuk, a Hannibal-hoz hasonlóan tervezik a DIE HARD 3. saját kiadású változatát ugyanezekben az országokban, de az megint más kérdés, hogy ezen a lemezen ugyanazok az extrák lesznek-e, mint mondjuk az angol változaton. Az extrák jogát ugyanis ugyanúgy meg kell vásárolni, mint a film jogait.
Konkrét megjelenési dátum, specifikáció, stb. még nincs.
Nem kizárt, de nem is valószínű, hogy lesz díszdoboz. Nem kizárt, mert ugyanaz lesz várhatóan a hazai forgalmazó (InterCom), de nem valószínű, mivel a FOX engedélye is kell ahhoz, hogy az első két részt egy másik kiadó által kiadott film mellé csomagolják. Szintén a trilógia díszdoboz-változata ellen szól, hogy májustól nálunk is kapható lesz a DIE HARD 1-2. Extra változat, de a harmadik rész várhatóan még nem, így mire ez utóbbi is piacra kerülne, már kevés DIE HARD rajongó maradna, aki nem vette meg egyik részt sem.
0