A Tomb raider-ről tudtok valamit? A lent említett oldalakon megnéztem de ott viszont nem említenek magyar feliratot. A www.under18.org.uk viszont nem jelöl semmiféle infót. Így szerintem használhatatlan. Nem szeretek zsákbamacskát venni.
0
2002. január 13., vasárnap 18:22
953
nagyon sok jó filmet találtok a wx3dvdzone2.com oldalon.És ami a lényeg a pontos specifikációt is oda irják.
0
2002. január 10., csütörtök 20:16
633
Sajnos a M:I2 Angliában nem kapható, de találtam egy csomagküldőt, akik postaköltség nélkül szállítanak Európába (nem úgy, mint a www.play.com, akiknek Európa csak Nyugatból áll...), és minden Paramount-filmen van magyar felirat, ill. sokszor szinkron is. A filmek átszámítva 5900 Ft-ba kerülnek, de vannak nagyon jó akcióik is! (Egy sor Columbia és MGM DVD-t lehet kapni átszámítva 3200 Ft-ért, többségén magyar felirattal.) A cím: www.under18.org.uk. Érdekes még, hogy bármennyi filmet is rendelsz, mindent egyesével postáznak és kérésre számlát sem mellékelnek, így jó esély van a vám megúszására. Persze sosem lehet tudni... Jó böngészést!
0
2002. január 10., csütörtök 19:12
471
Engem érdekelne a M:I-2 magyar felriattal! Nem tudja valaki honnan tudnám megrendelni? NAgyon kéne!
0
2002. január 9., szerda 12:56
1447
Köszi szépen!
0
2002. január 8., kedd 19:01
47
-red5- ma láttam a vörös október-t a westendbe (music factory,-metroszint vízeséstől 30 m) 9000 ezerért. csak felirat van rajta.
0
2002. január 8., kedd 14:10
151
http://www.dvdbolt.co.hu Itt megtalálhatod a Paramount filmeket még elfogadható áron.
0
2002. január 8., kedd 12:58
8
Interneten hol lehet magyar nyelvű, de itthon még nem kiadott lemezeket rendelni? Magyarországon található kereskedők érdekelnek, külföldről nem szeretnék rendelni. Ha tud valaki segítsen. Előre is köszönöm.
0
2002. január 8., kedd 12:47
8
Interneten hol lehet magyar nyelvű, de itthon még nem kiadott lemezeket rendelni? Magyarországon található kereskedők érdekelnek, külföldről nem szeretnék rendelni. Ha tud valaki segítsen. Előre is köszönöm.
0
2002. január 8., kedd 11:12
1447
szívesen segítettem. ez a film mondjuk engem is érdekel. Tom Clancy, Sean Bean és Harrison Ford a kedvenceim közé tartoznak. Van még belőle?
0
2002. január 7., hétfő 23:06
47
a "szupi" konkrétan a filmet illette,meg hogy rajta van a szinkron.el tudom képzelni,hogy a magyar kiadáson(ha egyszer lesz)nem lesz csak felirat,jó magyar szokás szerint. az általad kérdezett filmek nem voltak. én viszont arra voltam kíváncsi, hogy itthon hol van olyan bolt ahol ezek a lemezek (magyar szinkronnal) beszerezhetőek. kőszi!
0
2002. január 7., hétfő 19:10
1447
amazon.de
Amúgy a surround hang mitől szupi? Végveszélyben és Vadászat a Vörös Októberre nem volt?
0
2002. január 7., hétfő 18:06
47
a minap sikerült beszerezni a férfias játékok-at. német kiadás,magyar sorrund hanggal. (szupi)! (westend-music shop) nekik csak egy-két filmjük volt. tudtok-e olyan helyeket ahol hasonló gyöngyszemeket be lehet szerezni ? köszike.