A boltban egy órán keresztül cirógattam, de aztán az információd tudatában (egyelőre?) lemondtam róla. Speciel a muzsikája is sokkal halkabb, mint a Harmadik típusú találkozások hasonló dobozánál, de azt még duzzogva túléltem volna. Az árából inmább filmzene CD-ket vettem. :)
most posts by TM
0
2018. június 29., péntek 22:26
2692
Akkor eddig én nem futottam még hasonszőrű kiadványba.
0
2018. június 29., péntek 14:45
19949
Az osszes fekete rajta. Egyaltalan nem ritka ez az anyag hasznalat. Tobb ilyen kiadas van.
0
2018. június 29., péntek 14:41
2692
Melyik része plüssös? Csak mert a képekről nem derül ki számomra, meg maga a plüss anyag is fura számomra.
0
2018. június 29., péntek 13:24
291
Úgy látszik a JP dobozok pechesek...az első 3 részt tartalmazó dobozból meg kilógott a belseje pár mm-t :)
0
2018. június 29., péntek 11:24
7074
Ha írnak egy nevet, attól jobb lesz?
0
2018. június 29., péntek 11:11
19949
Most bontottam ki es teljesen le vagyok sujtva. Ki volt az a barom aki kitalalta h egy ilyen plussos anyagra ragasztoval rogiztsek a j-card-ot???? 😠😠😡😡
Fel vettem a Bontonfilm-el a kapcsolatot. Kivancsi leszek a megokdasukra. Kurva merges vagyok.
0
2018. június 14., csütörtök 20:31
2692
Én nem fikázom a kiadást. Értem a 25. évforudlót is, hisz anno moziban láttma az elsőt. Megovlt az első két film VHS-en ,majd DVD és most ott van kéken midn a 4! Csak az zavar, hogy aránylag szép és spéci díszdoboz, ami zenél - remélem a JP theme nyomja :) - de! Tudva-tudjuk hogy jön az új film, csak picit tolták volna ezt a megjelenést hogy az 5. film is belekerüljön. Persze lehet lesz 6. is vagy nem, ki tudja manapság.
0
2018. június 14., csütörtök 20:14
3086
Én abszolút annak vagyok a híve, hogy mindenféle kiadás elérhető legyen, hogy mindenki kiválaszthassa a neki megfelelőt, de azért irigylem azokat, akik csak úgy spontán vásárolnak.
Akik megtehetik, azok gondolom nagyjából azt a gyűjtői csoportot is lefedik, akik külföldről rendelnek gyakorlatilag mindent, ami nálunk nem kapható. Az viszont nem valami barátságos dolog a többiekkel szemben, ha a sima kiadásokat (pl. a 3D-s verziókból, lásd PV) visszatartják, és csak a prémium kiadásokat hozzák be, hiszen az előbbi csoport aligha szorul rá az efféle segítségre. Mert ha mondjuk csak normál tokos változatban lenne elérhető egy film (teszem azt Az Igazság Ligája), akkor a magyar vonatkozás miatt ők nyilván ezt is megvennék, miközben máshonnan beszereznék a prémium csomagolású/kivitelű változatokat. Hiszen ugyanabból a filmből sokszor képesek akár kettőnél is több különböző kiadást is begyűjteni, vagy tévedek?
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2018. június 14., csütörtök 16:17
291
Persze, vegye, aki szeretné nyugodtan. Nem tudom hány darab kerül be hozzánk és kívánom hogy hamar fogyjon el, hátha jönnek még jó kiadások!
0
2018. június 14., csütörtök 14:42
52684
Te érted félre :) Teljesen mindegy, hogy Neked, nekem, másnak mi a véleménye, hogy ez mennyire extra vagy nem extra, stb. ez egy kínálatban levő termék, ami annyira minimális példányban lesz nálunk, hogy annak elfogyását az itteni, szinte csak negatívumokat harsogó önigazoló kommentek sem tudják megakadályozni. Hadd örüljön neki az, akinek ez kell, ne legyen folyamatos fikázás. Más címből csak DVD jön, akkor az a baj, most itt van választék, most meg ez nem tetszik. Harry Potterekből minden rész után volt ilyen csicsás kiadvány, pedig ott is mindenki tudta, hogy lesz még folytatás, mégis megvették. Van, aki csak szimplán a filmlemezeket gyűjti, van, aki meg az ennél többet nyújtó, drágábbakat is. Most komolyan azon kell vitázni, hogy mi éri meg, mi nem? Eleve luxus az egész. Kaviárról, libamájról perlekedünk a parizeres zsemlék mellett. :)
most posts by TM
0
2018. június 14., csütörtök 13:10
291
Félreérted!
Egyszerűen csak azt mondom, hogy ez nem olyan extra kiadás.
Nézz meg egy Avatar vagy Harry Potter, vagy Gyűrűk ura, akár egy Titanic díszkiadást.
Jurassic park adná, hogy beletegyék a filmeket, filmzenéket, ami elképesztően híres, adjanak hozzá egy gyantába szorult szúnyogot egy tartóval, egy filmkockát, egy könyvet, bármit...az díszkiadás lenne, ez meg csak egy egybecsomagolt kiadás.
Szerintem most a jó döntés a 4db fémdoboz megvásárlása, ami nagyon szép és reménykedni, hogy az 5. rész fémdoboza A megjelenik, B illeszkedni fog ehhez a szériához.
0
2018. június 14., csütörtök 12:27
52684
Nem mindenki megélhetési, ügyeskedő, "mindentokosba" filmrajongó. Van aki bemegy a boltba, meglátja és megveszi. S nem azon gondolkodik, hogy ha majd ez lesz meg az lesz, meg kupon meg frájdéj meg ha a bal válla felett hátraköp meg ha letojja a galamb, hanem csak úgy spontán vásárol. Utána meg örül neki és véletlen sem bújja azokat a fórumokat, ahol mindent tudóan megírják, hogy mekkora hülye, amiért ilyen bóvlit vett.
most posts by TM
0
2018. június 14., csütörtök 12:12
533
Dehogy felesleges!!! Hát különben hogy hízna a franchise tulajdonos(ok) pénztárcája?
0
2018. június 13., szerda 14:58
1492
Akiknek eddig semmilyen formában nincsenek meg a lemezek és türelmesek, megvehetik majd a 6 filmet tartalmazó megagiga, zenélő, világító, dínó hangon üvöltő díszdobozt, kb 2021 karácsonyára. :):) Addig ideiglenes megoldás lehet, külön külön megvenni a filmeket apróért, a régi trilógiából is lassan jönnek az új kiadások. Szóval ez tényleg egy felesleges kiadás.
0
2018. június 13., szerda 14:49
52684
Ez egy tökéletes kiadvány rajongóknak és/vagy gyűjtőknek meg azoknak, akiknek eddig semmilyen formában nincsenek meg a lemezek. Ezt a kört pont lefedi az a minimális mennyiség, amennyit kiadnak belőle, szóval ebben a kérdésben ennyi van, semmi több, minden oké. :)
most posts by TM
0
2018. június 13., szerda 14:44
2692
Sajnos ezzel én is egyet kell értsek. Tényleg szép meg minden, de anyira nem spéci, főleg ha az árát is nézem. Meg hogy tutira jön az 5. Az első 3 film díszdobozban más lenne, mert azok jobban össztartoznak.
0
2018. június 13., szerda 11:24
291
Szép a kiadvány, de nem érzem azt az extra húha érzést. Egy karton tokban benne van a 4 lemez ami eddig is volt + 4db kártya. Oké tud zenélni, de ez inkább ilyen tök jó, de értelme semmi. Ráadásul az 5. résznek nincs is hely, pláne nem a 6.-nak, amiről tudjuk hogy lesz.
Nekem az inkább díszkiadás lenne, ha a filmzenéket mellé tesszük, lenne hozzá valami értelmes doboz, rendes lemeztartóval. A szobros kiadások is szépek.
0
2018. június 13., szerda 9:58
19949
Konkretan ami itt a kepen van az nem, de ugyanezz lesz itthon is jovoheten.
0
2018. június 13., szerda 9:47
8851
Ez az itthon forgalmazott változat?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2018. június 13., szerda 9:38
3448
Ha igényleg facebookon tudok videót küldeni. :)
0
2018. június 13., szerda 0:23
52684
Ha látnád, akkor mutáns lennél. :D
most posts by TM
0
2018. június 12., kedd 23:54
1303
Nem látom, hogy zenél.
0
2018. június 12., kedd 17:30
3448