Látom, nem nagy az érdeklődés, de azért dokumentálom: a legutóbbi verzióban van egy programhiba, ami a rendezési lista elvesztését eredményezi. Javítottam.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2021. március 15., hétfő 19:30
8851
Ma elkészült az új verzió. Tesztelgetnem kell még, de már belátható időn belül elérhető lesz.
Az újdonságok: - automatikus konverzió az új Xpress URL-ekre - 4K támogatás - Dolby Atmos és DTS:X hangformátumok támogatása
+néhány apróbb módosítás, kényelmi funkciók
1
2016. május 31., kedd 23:33
8851
Csak hogy érthetőbb legyen kicsit: a sablonba exportálás új lehetőség a programban, mondjuk már a Beta 1 is tudta. A lényege, hogy tetszőleges szöveges fájlba, fájlokba lehet exportálni a listát, így akár HTML-be is. Lehet bele ciklusokat, szűrőfeltételeket definiálni, és természetesen az adatbázis minden mezőjét ki lehet íratni.
Mintaként íme a saját sablonom egy részlete (azért képként, mert az Xpress fóruma nem nagyon komálná a szöveges változatot):
Ha emberi nyelvre akarom fordítani, az olvasható rajta, hogy "ha az Xpress filmkód definiált és a film 3D-s, akkor állítsa be a kódnak megfelelő linket a magyar címre, és írja ki a 3D címkét".
Gyakorlatilag egy saját interpretert (értelmezőt) programoztam le, a (nem szájbarágós) segédlet pedig ott van a letölthető csomagban.
0
2016. május 31., kedd 23:15
450
Akkor ok. Köszi. Ha az Atmos frissítés is meglesz, szívesen veszem. Szerintem e-maileztünk régebben, kikeresem és küldök egyet, hogy meglegyen a kontakt mert ezt a fórumot sokszor elfelejtem nézni.
0
2016. május 31., kedd 22:59
8851
Mindent jól csináltál. Sablont kell készítened ahhoz, hogy ilyesmi legyen benne.
0
2016. május 31., kedd 22:37
450
Ha ez a kis piros 3D jelöléshez írtad, akkor nekem bizony úgymarad :)
A frissítés csak annyi, hogy bemásolom az eddigi helyre ami a zipben van, és felülírom az előzőeket, igaz? Túl sok változást nem látok. Ha csak megnyitom az üreset, és külső adatok importálását kérem, akkor egy 2200-ból álló adatbázist tölt be, nem az enyémet.
0
2016. május 25., szerda 21:13
8851
A letölthető fájlban van egy leírás a sablonba exportáláshoz. Nem mondom, hogy túlzottan közérthetően írtam le, de némi affinitással el lehet boldogulni vele. Onnan lehet megoldani az ilyen finomságokat.
0
2016. május 25., szerda 12:13
450
Köszi, rápróbálok hétvégén. 3D-nél arra külön piros jelölésre gondoltam, ami a te listádban a cím után van. Azt nem találtam meg Beta 3-ban.
A külső borítókép használata nagyon jó frissítés volt, azért külön 1000 köszi!
Utoljára december 10-én nyúltam hozzá a feljegyzéseimhez, amik egy későbbi verzió (Beta 5) frissítési ötleteit tartalmazzák. Ami ebből számodra érdekes lehet, az ennyi:
Hogy mikor lesz kedvem, időm leprogramozni, az még kérdéses, de ha már így felvetetted, nem kizárt, hogy előbb, mint utóbb. :)
0
2016. május 21., szombat 0:49
450
Szervusz Gyulus, rég nem jelentkeztem. Továbbra is nagy segítség a programod. Jelenleg 6.0 beta 3-at használom. Készült frissebb verzió? Valahogy jelölném a 3D lemezeket (látom a te listádon pirossal a címek után bekerült), illetve van egy új hangrendszer, amit nincs még benne a választhatók között: Dolby Atmos 1000 köszi, ha van valami :)
0
2015. március 4., szerda 12:35
1023
Én az Ant movie catalog progit használom közel tíz éve. Igaz rengeteg munkám van benne, de nagyon szeretem. Számomra minden fontos adatot egy filmről el tudok benne tárolni borító képpel együtt.
0
2015. március 3., kedd 16:34
2288
Nekem teljesen egyedi listázási módom van. Észben tartom :D Bármeddig bővíthetem a listát mert a tárolókapacitás kb. 10%-át használom még csak jelenleg (hivatkozom itt a Lucy filmre is :)) és egyrészt nem juthat illetéktelenekhez semmilyen infó, másrészt minden kép és feliratbevitellel történő időt is megspórolok.
0
2015. március 3., kedd 16:18
1698
Én a blu-ray.com oldalt használom a listámhoz. Nah meg egy app-ot a telómra, amiben a mozi megjelenéseket is jelölöm, meg a megnézendő filmeket is. :)
SuperHeRo
0
2015. március 3., kedd 15:40
15
Köszönöm! andreah.sw@freemail.hu
0
2015. március 3., kedd 13:09
8851
Igen. Adj egy e-mail címet és elküldöm!
0
2015. március 3., kedd 0:54
15
Ez a program még elérhető?
0
2013. október 22., kedd 11:38
52684
Köszi! :)
most posts by TM
0
2013. október 22., kedd 9:05
8851
Ha gondolod, elküldöm neked a saját listámat. Gondolom, a többsége neked is megvan. ;-)
0
2013. október 22., kedd 1:21
52684
Használnám én is, ha lenne valaki, aki kibányászná a lakás különböző zugaiba ömlesztett filmkupacokat, szortírozná, majd bepötyögné a több ezer címet. Viszont amikor erre csak rágondolok, nyomasztó, bénító érzés jön rám. Persze teszteléshez biztos elég lenne egy-két tucatot felvinni. Vagy nem? :)
most posts by TM
0
2013. október 21., hétfő 23:34
8851
Köszi előre is.
0
2013. október 21., hétfő 23:18
2738
Én már kipróbáltam, és jelenleg is "tesztelem", igyekszem összegyűjteni azokat a dolgokat, amik nem teljesen világosak a számomra, vagy éppen hiányoznak, még egy kis türelmedet kérem! :)
0
2013. október 21., hétfő 23:14
8851
Nem használja senki ezt a programot? Csak azért kérdem, mert ha senki nincs, akit érdekel, akkor nem erőltetem magam vele, hogy ide irkáljak róla.
0
2013. október 19., szombat 15:34
8851
Még egy funkció hozzáadását terveztem, és most úgy néz ki, az is működik végre.
A rendezési funkciót érintő fejlesztésről van szó. Az egyes címeket már eddig is lehetett kategóriákba sorolni és tárolási helyekhez társítani. Mivel ezek általában kéz a kézben járnak, az évek során nagyon hiányoltam már, hogy a program nem volt képes ezeket szinkronban kezelni. Eddig ugyanis ha besoroltam egy új filmet valamelyik kategóriába, vagy feltettem a polcra, és ezt a helyet rögzítettem az adatbázisban, a másik rendezési listát is kézzel kellett karbantartanom. Ennek mostantól vége: ha felteszem a polcra és a film helyét rögzítem a programban, automatikusan besorolja a megfelelő kategóriába is, és viszont: ha besorolom egy kategória adott helyére, a program tudni fogja, melyik polcon pontosan hol a helye az adott filmnek. Mindez persze opcionális funkció, ami szükség esetén kikapcsolható.
Jelenleg a hármas bétánál járok. Ha valaki szeretné kipróbálni, jelentkezzen e-mail-ben!
0
2013. október 17., csütörtök 13:26
8851
A címem lemaradt: nagyga@freemail.hu
0
2013. október 17., csütörtök 13:26
8851
Küldj egy e-mail-t, és átküldöm a programot.