Keresés

DVDlist - Xpress

2007. április 4., szerda 16:15
Még próbálgatom, ismerkedek. Csak éjjel töltöttem le.
Csak egy előzetes kérdés: a borítókat hova kell  másolni?
0
2007. április 4., szerda 16:02
Azt reméltem, hogy lesz itt egy kis pörgés, ha feltöltöttem az új programot, de úgy látom, nem túl nagy az érdeklődés...

Vagy csak lusta beírni, aki kipróbálta...?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2007. április 3., kedd 21:23
Végül csak feltettem a javított változatot. A DVDlist 5.01 letölthető innen.
0
2007. április 3., kedd 16:28
Na, lehet, hogy kicsit elkapkodtam az új verzió kibocsátását...

Egy tipp: ha a külső adatbázist importálni akarjátok, akkor a program indulásakor célszerű azt megtenni. Igaz, hogy ekkor a rendezési lista bejegyzéseket elrontja, de utólag ez a programba épített karbantartó funkcióval javítható.
Viszont az utólagos exportnak van egy komoly baja: hibásan állapítja meg a nyelvkódokat az eredeti hangsávnál - és ez utólag már csak manuálisan javítható.

Közben egyébként mindkét hibát javítottam, sőt, a HTML exportbeli "sorozat" bejegyzést is beépítettem.

Mivel az importálásnál elég bosszantó a hiba, lehet, hogy valamilyen új verziószámon még ma este feltöltöm a javított változatot.

De az is lehet, hogy legalább a pénteket megvárom vele, hátha addig ti is belefuttok valamilyen hibába...

Akinek lehetősége van rá, legyen szíves tesztelje a programot, hogy ne maradjanak benne hibák.
0
2007. április 3., kedd 14:55
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. április 3., kedd 14:40
Momentán éppen nincs kéznél a film, hogy ellenőrizhessem, helyes-e az adatbázisban rögzített adat. Mindenesetre ha hibás, ez akkor sem program hiba, csupán téves adatrögzítés.

Egyébként én azt gondolom, hogy jó a rögzített hangformátum. Ha elolvasod Dömdödöm kritikáját itt, te is láthatod, hogy más is 3.0-ás szinkronról tud. Eszerint tehát inkább a borító hibás.
0
2007. április 3., kedd 14:29
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. április 3., kedd 11:46
Hoppá... már észre is vettem egy hibát: ha induláskor engeditek importálni a külső adatbázist (import.txt), a program elrontja a rendezési listákhoz társítást, mindenhová "[0]" bejegyzést generál. Nem végzetes hiba, mert ha lefuttattok egy karbantartást, akkor helyre jön, sőt, ha utólag importáljátok, akkor is hibátlan.

Felveszem a hibalistára, és majd a későbbiekben kijavítom.

Arra is gondoltam, hogy esetleg a HTML exportnál, ahol a filmnek csak a fő műfaja jelenik meg az oldalon, a sorozat jelleget esetleg feltüntethetném pl. így: "vígjáték, sorozat - 528 perc"

A frissítéssel annyira nem fogok sietni, hagyom, amíg kicsit kiforrja magát, hátha lesz más is, amit korrigálni kell...
0
2007. április 3., kedd 11:37
Na, ennek örülök. Ha több tapasztalatod lesz, írd le azt is. Meg persze várom mások véleményét is.

Ha esetleg belefuttok valami apró bakiba, azt is jelezzétek légyszíves, hogy mielőbb javíthassam. Igyekeztem mindenre odafigyelni, meg teszteltem is a programot, de nem zárható ki, hogy valami apróság fölött átsiklottam.
0
2007. április 3., kedd 11:21
Letöltöttem, kicsomagoltam, bemásoltam az import.txt fájlt a könyvtárába, és csak pörög, pörög, pörög...
Eddig oké! :-)
Csak nem tudom hosszabban kipróbálni, esetleg hétvégén (hacsak be nem csípek a sok locsolkodástól). :-)
Nekem tetszik!!!
0
2007. április 3., kedd 11:12
Kíváncsi vagyok, kinek hogy tetszik az új verzió...?

Ha valaki kipróbálta már, ne tartsa magában a véleményét!
0
2007. április 3., kedd 0:42
Mostantól letölthető a DVDlist 5.0, a hozzá tartozó felhasználói útmutató, valamint a saját adatbázisomnak az Xpress filmkóddal rendelkező része importálható formában, és az ezekhez tartozó borítóképek.

Az oldal itt van.
0
2007. április 2., hétfő 15:57
0
2007. április 2., hétfő 14:44
0
2007. április 2., hétfő 14:37
Sajnos en felhasznaloi oldalrol kozelitek a dolgokhoz, igy nem tudom, mi a modja...
0
2007. április 2., hétfő 14:31
Pénteken még belefutottam egy apró hibába. Azt kijavítottam, de aztán nem volt alkalmam még feltölteni. Ha minden jól megy, talán már ma este felteszem az oldalamra.

Türelem. Amint fent lesz, itt is jelezni fogom.
0
2007. április 2., hétfő 14:11
0
2007. április 2., hétfő 14:00
Mivel Mac terén analfabéta vagyok, esetleg adhatnál egy tippet, van-e valami jó módszer a konverzióra, vagy csak egy járhat út van: OS X alatt újra kódolni az egészet...?
0
2007. március 30., péntek 18:03
Gyulus: en megvennem, sot elofizetnek ra akar evente is, ha csinalnal egy mac-es verziot. Ezzel egyben fel is tennem ujra a kerdest: nem lesz os x-re? Jo lenne :)
0
2007. március 29., csütörtök 14:26
az ilyen faszkalapok miatt nem fogják tudni használni az olyanok a fórumot,akik nem törzsvásárlói az oldalnak,köszönjük szépen.
0
2007. március 29., csütörtök 13:16
Szerintem előfizetnének rá, páran :) De ez csak egy ötlet volt :)
0
2007. március 29., csütörtök 13:15
Öcsisajt, nálad nagyon kiment a biztosíték...

Csak vigyázz, mert ha édesanyád észreveszi, még a végén nyakonvág.
0
2007. március 29., csütörtök 12:50
0
2007. március 29., csütörtök 12:50
Muszáj ezt a topicot összerondítanod?

Pedig ahogy elnézem, te is tudod, hogy az Eladó DVDk helye nem itt van...

Na mindegy, remélem, Xpress-ék úgy kivágnak, mint azt a bizonyos macskát.
0
2007. március 29., csütörtök 12:37
0