Benő!
A forrás mező most is teljesen szabadon definiálható.
Igazából a jelenlegi fejlesztések egy részét sem a saját igényeim miatt csináltam meg. Nem sok értelmét látom ugyanis, hogy pontosan specifikálható legyen a hangsáv típusa, de legyen. A fejlesztés elkészült, most éppen tesztelem - élesben. Már több mint 500 címen rágtam át magam, hogy kiegészítsem az adatbázist, és közben belefutottam egy-két apróbb hibába, amelyeket ki is javítottam. Viszont az adatbázis ilyen szintű feltöltése után végképp semmi kedvem nincs újra hozzányúlni, hogy kiegészítsem újabb és újabb mezőkkel. Én pl. sosem adok kölcsön filmeket, a polcon meg azért csak megtalálom. Az árát már úgysem tudnám feltötleni, de ennek nincs is semmi jelentősége. Végülis mit számít, hogy valamit megvettél pl. 7eFt-ért, most meg megvehetnéd 1200-ért... Az meg, hogy hol vettem, még annyira sem érdekel. Használtan talán ha két-három darabot vettem, azokat meg nem nehéz fejben tartani. :-)
A lényeg, hogy minden speciális igényt nem lehet kielégíteni, és nem is áll szándékomban. Befejezem a 3.0-át, és jóideig biztosan nem fogok hozzányúlni, mert kicsit belefáradtam a dologba, és szívesebben tölteném már az időmet mással, pl. filmek nézésével. Jó sok elmaradásom van már... :-)
Továbbra is felhívnám azonban a figyelmet arra, hogy a forrás mező nagyon rugalmasan használható. Simán létrehozhatsz forrásokat - akármennyit az igényeidnek megfelelően. Pl.:
DVD - hálószoba 5-ös polc - Lacinál
DVD - nappali 1-es polc
DVD - nappali 2-es polc - Ferinél
DVD - nappali 4-es polc - Lacinál
stb.
Már ha ilyesmire van igényed.
Tartalom...? Na, erre meg ott van az Xpress, ezért építettem bele a programba a HTML exportot. Persze, jó lenne, ha a tallózással egy gombnyomásra akár a film is megtekinthető lenne, de azért valahol meg kell szabni a határokat.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.