Keresés

Tud valaki valamit Az ellenség a kapuknál c. filmről??

2002. február 3., vasárnap 22:59
Nekem is megjött a belgáktól. Azért az extrákra én adnék egy 3-est, mert azért van ott 2 werk, meg 9 kihagyott jelenet...stb. Viszont nincs audiokommentár amiért különösen mérges vagyok. És ami pofátlanság: Annaud csinált audiokommentárt, de csak franciául a franciáknak...Grr.
0
2002. február 3., vasárnap 20:53
Én csak kazin láttam pro-logicba ,ezért a minőségről nem is nyilatkozom, de a történet egész tűrhető.
0
2002. február 3., vasárnap 18:30
A héten megjött a DVD és meg is néztem: a film nagyon jó, kicsit emlékeztet a "régmúlt" idők háborús filmjeire, a "Ryan"-hez nem nagyon lehet, de nem is kellene hasonlítani. DVD szintén kiváló. Kép:5 Hang:4 Extrák:2. Jó vétel volt, pláne magyar felirattal.
0
2002. január 16., szerda 22:20
Uhh most látom a http://www.testandco.com/fiche.asp?film={C24184C5-4F5A-4B18-A53C-98DBD072C6B7} -nál,hogy a kommentár francia nyelvű...A franciába...Nem értem a franciáknak ezt a betartását, hogy csak azért se angolul. Pedig örülem volna egy jó kis audiokommentárnak, meg annak a jópár extrának.
Érdekes hogy ennek a 2 lemezes francia verziónak Stalingrad a címe. Van még egy DTS-es verzió, az ausztrál, de azon meg nincs felirat se..
0
2002. január 16., szerda 21:50
Köszi! És arról nem tudsz vmit hgy a kétlemezes verzión lévő audiokommentár milyen nyelvű? Úgy látom ez vmi egészen extra kiadás , csak a hollandoknál és a franciáknál láttam. Remélem Annaud nem franciául mondta rá.... (mondjuk az bajos lenne a hollandoknak is;))
0
2002. január 16., szerda 19:46
http://www.dvdspecials.nl/recensies/speelfilms/enemy_at_the_gates.html
http://www.dvdinfo.be/bespreking/films/enemy-gates.html
Ezt a kettőt találtam, sok mindent nem értek belőlük, de a kép és a hang állítólag nagyon jó!
0
2002. január 16., szerda 10:22
Mondj már 1-2 címet léci ahol írnak róla! köszi..
0
2002. január 15., kedd 23:58
Igen, az angliai kiadás sokkal több extrát is tartalmaz + DTS, de azért annyira még nem vagyok perfekt angolból, hogy ne kelljen a magyar felirat. Remélem jó minőségű lesz, belenéztem egy-két holland oldal kritikájába, s amennyit értettem belőlük, azok szerint technikailag tökéletes ez kiadás is! Remélem igazat mondanak.
0
2002. január 15., kedd 23:47
Úgy bizony, rendelem is;) Mondjuk DTS nincs rajta , ellentétben a 2 lemezes verzióval..
0
2002. január 15., kedd 23:39
Bevallom: 10 perce sincs, hogy megrendeltem... Először kicsit sokalltam a 6200 Ft-os árat, de nagy meglepetésemre a visszaigazolásban már levonták a forgalmi adót, és így postaköltséggel együtt "csak" 21 EUR lett belőle, ami kb. 5200 Ft. Ez már azért korrekt!
0
2002. január 15., kedd 23:34
GG:tényleg tök király ez a holand oldal! Te neked hogyhogy nem kellett innen az ENEMY AT THE GATES ?
0
2002. január 15., kedd 22:08
A www.dvdzone2.com holland oldalon található DVD-n van magyar felirat, nagyon remélem, hogy hamarosan nálunk is kapható lesz!
0
2002. január 15., kedd 17:31
Ismereteink szerint létezik magyar feliratos változata a filmnek. Most, hogy februártól hivatalosan is lesz az országban Paramount DVD megjelenés, remélhetjük, hogy belátható időn belül kapható lesz a film.
0
2002. január 15., kedd 17:13
Király film! DVD-n akarom látni!!!
0