Keresés

Filmes eszmefuttatások

2009. szeptember 29., kedd 13:32
Meg úgy egyébként át lehetne tévedni egy másik rovatba, mert abban legalább egyetérthetünk, hogy ez a kevés normális topikok egyike, s nem biztos, hogy itt kellene fitogtatni a belső személyiséget is hűen megmutató kinyilatkoztatásokat.
most posts by TM
0
2009. szeptember 29., kedd 13:28
"nem tom miért kell egymást szapulni"

Na akkor most ezt olvasd el jó sokszor.
most posts by TM
0
2009. szeptember 29., kedd 13:18
ja, meg nem tom mért kell egymást szapulni, a srác teljesen korrekten írta le őket :D  a cigányozásom rasszistábbra sikerült :S  pedig nem is ők azok, akiket igazán utálni kellene :(  (meg azért is tudom milyen a szaguk, mert érdekes módon dolgoztam cigánnyal)
0
2009. szeptember 29., kedd 13:13
szerintem mosdatlan cigányra gondolt ;)  de alapból is más a szaguk, nem voltál még a közelében egynek sem? édeskés, savankás, olyan érdekes...
0
2009. szeptember 29., kedd 10:10
Néha élhetnél is kicsit, hogy az esetleges pozitív élmények kiszorítsák a gondolataidból ezt a sok gyűlöletet. Ez a folyamatos egyoldalú kántálás csak téged minősít, egyáltalán nem tudok és nem is akarok azonosulni veled. Időnként nézz magadba is, ne csak a kerítésen túlra!
most posts by TM
0
2009. szeptember 29., kedd 7:59
Egyébként az álszenteskedő emberkéknek pedig csak azt tudom kívánni,hogy költözzön be a szomszédjába 2-3 család,aki csak meg akar élni.A környéken meg csupa olyan fehér ember lakjon aki lenézi ha panaszkodik hogy meglopják,leszúrják,megerőszakolják,a Magyarok közt is van ilyen és az ők is emberek,a rendszer áldozatai és még hasonló balgaságok skandálásának közepette.
Most pedig jöhet a moderálás és a további képmutatás.
Gratulálok.
0
2009. szeptember 29., kedd 7:50
Na ezt nem nagyon értem?Miért is?Talán nem azok?Nem az én számat kéne kimosni,hanem pár fejet....
Elég képmutató ez az ország.
0
2009. szeptember 29., kedd 7:48
Megátkoznál?Akkor szerintem tudod te mit is jelent az a fogalom.....
Akkor lehet hogy nem is én vagyok a rasszista?
0
2009. szeptember 29., kedd 1:55
Például, hogy kimosod a szádat.
most posts by TM
0
2009. szeptember 29., kedd 1:33
mielőtt ki- és megátkoználak és rasszista droidnak tituálnálak, kérlek, magyarázd meg a második mondatodban szereplő foglamat. kösz.
0
2009. szeptember 29., kedd 1:15
Nekem nem fáj, hogy Kurucinfót linkeltél (észre se vettem), az se, hogy Gonzo kerüli az Indexet. Nem én kommentáltam, hogy ő miért nem olvassa, hanem pont fordítva.

Ami Polanskit illeti, én nem akarom kimosdatni, mert ez nem az én dolgom, de egyelőre úgy néz ki a helyzet, hogy bár az esetnél csak az érdekeltek voltak jelen, sokan mégis igen jól tudják, hogy mi történt, és látatlanban 100%-ig a lány verzióját hiszik el. Amúgy már-már viccesnek találom, hogy sokan úgy vélik, Polanski személyében valami különösen veszedelmes bűnöző akadt horogra, akit tán még Oszamánál is fontosabb volt már végre kézre keríteni az igazság nevében. Melynek Amerika olyan kurva nagy bajnoka, mint azt azért tudjuk egy és más ügyek kapcsán.
0
2009. szeptember 29., kedd 1:13
Hát gyakorlatilag ugyanazt írtad le amit én. :)
A büdösbőrűeket pedig nekem nem kell bemutatni,van a környéken is pár.De talán ez sem lesz mindig így.Reméljük a legjobbakat.... ;)
0
2009. szeptember 29., kedd 1:02
honnét gondolod hogy Jacko pedofil volt? én nem hiszek már el szinte semmit amit nagyon fújnak... nem csak beteg volt és gyerekes volt? és ez a Tánczos? aki 11évet ült? lehet hogy a fa..kverő rendőrök anno is valakire ráhúzták a lepedőt, mert kellett valami bűnbak? na meg ezek a Sztojkákék... 3 órával (v 4el?) utána az osztrákok elkapták...jajj de gyanús...pont őket mi? jaja...  nem biztos hogy "ártatlan" ,de marha fura dolgok, amibe nem is gondol bele, aki csak a híreket nézi 19.00-kor ;)  azok olyan spec estek,amit a liberalista(milyen szép szavak) emberszerető média már nem tudott eltussolni :)  azóta tudod hány lincselés volt? gyilkosság? és azt is sztojka nevűek követték el.hopp. el sem hinnéd, mert azt gondolnád a rasszisták(ez is szép, le sem tudom néha írni) találnak ki ilyeneket naponta, hogy olvassák a weblapjukat:S
azt tudod hogy a cigók már visszmertek osonni enyingre és szól a dajdaj egész nap? a nagyapámékkal szemben (is) laknak... oszt ezt tőlem tudod, nem a hírekből...
szóval igen képmutató a világ, jól mondod, most meg ez a nagy hír, hogy Polanski bácsi mit csinált... kit érdekel valójában? amúgy meg csak a hangyákat néznénk a tv-ben, mert értelmes az nincsen ;)
0
2009. szeptember 29., kedd 0:46
jajj hogy mi kerekedik itt :)

-sztem: bevallotta nem? azt mondják pl. a retekk klubbon is... namármost ha bevallotta, el akarták ítélni és elfutott,azzal beismerte "rendesen" is ;) ha meg az amcsiknak joguk van lesittelni ma is, akkor le is kell.ennyi. mit kell itt védeni, vagy szapulni? vakarja ki magát, eddig is elvolt... kis hazánkban is volt olyan aki bevallotta hogy bűnös és majdnem szegény ő lett a mártír ;) igaz ugye?
hogy meg ki mit olvas, az a tényeken nem változtat. a hír mindenképp hír marad,csak kinek mi tetszik, hogy merre ferdítik a szöveget :D  
nyilván a kuruczot direkt linkeltem én is, mert rühellem az index gyilkosabberáltszegínsegílyeseket mosdató ótvar szövegeit, a hátterükről nem beszélve, ráadásul hót lecsók, semmi értelmeset nem tudnak kihozni magukból, oszt ez egy hírportál jujj... :S   gondoltam kis ellensúlyozás, mert a kuruczon legalább jónagypofával megmondják rendesen mindenkiről!

- azt mért nem kérdezi senki hogy a szülők mi a faxért nem figyeltek a kölökre? meg mire nevelték? biztos sorozatokon nőtt fel, meg mekiskaján, és plázába járt ;)  a lányomat biztos nem fotózná egy kis broki, mert nem menne oda, ahova nem kell(max rabolnák)... nevelés meg értelem. ha meg mégis baja esne ,akkor meg max hozzám jönnének a rendőrök, mert a csávóhoz max. hullaszállító mehetne :D
0
2009. szeptember 28., hétfő 23:49
Ami pontatlan infó, az mindenhol pontatlan, akár az Indexen olvassa az ember, akár máshol.

Kinek az Index, kinek az Origó, kinek a Kurucinfó, kinek a StoryOnline vagy valami egész más. Az a szép az internetben, hogy mindenki találhat kedvére valót.
0
2009. szeptember 28., hétfő 23:29
a hiba nem az indexben van, hanem hogy oda kattintottál :o))))
Index... HA.HA.HA.
0
2009. szeptember 28., hétfő 23:25
Nem értettél meg. Megfelelő neveléssel elképzelhetetlen, hogy egy gyerek ilyesmibe keveredjen. Ezt eléggé masszívan gondolom így.
most posts by TM
0
2009. szeptember 28., hétfő 21:22
Miért Polanski téged akart megrontani,hogy ennyire elhiszel mindent amit írnak, írtak róla?Azt most akkor el kéne hinnem,hogy két hónapja igazat mondott?
0
2009. szeptember 28., hétfő 21:20
Az index szerkesztőinek pedig nem kellett volna messzire menniük, hogy a Manson gyilkosságokról adatot gyűjtsenek, csupán a www.sorozatgyilkosok.hu oldalon el kellett volna olvassák a történtek pontos leírását.
0
2009. szeptember 28., hétfő 21:03
A „Monica Bellucci is kampányol Roman Polanski szabadon engedéséért” című cikk az Index szokásos alaposságával készült. A Sharon Tate-gyilkosságról készült összefoglalóba például „csak” két hiba csúszott. Az egyik, hogy Tate nem az első, hanem a második felesége volt Polanskinak. (Az első feleség Barbara Kwiatkowska, 1995-ben elhunyt lengyel színésznő volt, aki Nyugaton Barbara Lass néven filmezett, és Polanski után a SISSI-filmek és a PEEPING TOM férfi főszereplője, Karlheinz Böhm felesége lett.) A másik tévedés, hogy Manson nem volt jelen a Tate-villában, noha hívei az ő utasítására cselekedtek. A bandavezér „csak” a következő napon lemészárolt LaBianca házaspár megölésében vett részt.
0
2009. szeptember 28., hétfő 20:11
Pont ezt írtam délelőtt :)
0
2009. szeptember 28., hétfő 20:04
Mert Jackson téged akart megrontani, hogy ennyire elhiszel mindent amit írnak, írtak róla? Azt a hírt figyelmen kívül sikerült hagynod, hogy kb 2 hónapja előállt az a mára felnőtt ember aki a kilencvenes évek elején Jacksont pedofiliával vádolta, majd végül peren kívül a szülei megegyeztek 20 millió dollár fejében és ejtették a vádat? Nah ez a gyerek előállt és kitálalt újságnak hogy apja kényszerítette rá ezt a hazugságot mert emg voltak szorulva pénzzel... meg amúgyis, már az elején vérzett ez a dolog: ki az a szülő akinek a gyerekét megrontják, bepereli az illetőt, majd peren kivül kis pénz fejében ejti vádakat...
0
2009. szeptember 28., hétfő 19:55
-"csípem" a franciákat ahogy a libatömőket megkülönböztetik, az egyiket bojkotálják a másikért meg vállalják a nemztközi konfrontációt.

-jól

-de, azok ülnek. ez még abban a korban tortént mikor John Rambót a seriff csavargásért simán bevitte.
:)
0
2009. szeptember 28., hétfő 19:22
Ha nem Polanski lenne az illető, akkor itt senki sem próbálná fényesre mosni a szennyest.
Az origón olvasható az áldozat 1997-es nyilatkozatának egy részlete magyarul is a People magazinból.
Az áldozat tipikusan az a naiv fajta, akit sajnos kihasznált Polanski. Méghozzá a legsablonosabb, legpitiánerebb módon.
Az áldozat higgadt, és mesél arról, is, ahogyan itt is sokan hozzáállnak az esetéhez...
Azaz Polanski lenne az áldozat, és ő a csábító. Segény Polanskinak a csúnya rossz kislány tönkre tette az életét.
Kínos, a magyarázkodás, és kínos, ahogy a hírességek védik, mintegy elfeledve azt, hogy mit is csinált a barátjuk.
Legfőképpen mindenki másról beszél. A bűn nem látszik az érdemek tengerének felsorolásánál.
Sokak szemében művészi kvalitásai miatt nem kell bűnhődnie.
De a törvény előtt mindenki egyenlő, és sajna a szabadság, és testvériség mellett ez a harmadik fogalom is fontos pillére a Nyugat-nak. Mégha sokaknak roppant kínos is a dolog.
Amerika éppen sok szarházi szemétsége miatt és ellenére is éppen azért a legszabadabb ország, mert igen is seggbe lehet a rendszerén belül rúgni minden bűnöst.
Nem biztos, hogy sikerül, de a lehetőség fennáll.
Most egy seggberúgás fog következni, még akkor is, ha sokan kikérik maguknak. Mert sajna mindenki egyenlő (és ott nincsenek egyenlőbbek.)
Polanski elkövette azt amit. Ő is elismeri, a lány is elmondta akkor is, most is. Polanski elmenekült, tisztes családapa, blabla, stb.
De az a kurva három szó, amiért ő is nyugatra menekült a komcsi Lengyelországból, nos ez a három fogalom rá is vonatkozik.
Feudális előjogok nincsenek. nem véd a rang, reverenda, díjak.  Ciki, de ez van.
0
2009. szeptember 28., hétfő 19:17
Az a helyzet,hogy már sokan megúsztak sok mindent,nem biztos hogy pont vele kéne példát statuálni.Már említett Jackson rohadt pedofil volt,meghalt már nem is az.De hazánkban is történtek már ennél durvább dolgok is.Császár Előd,Sztojka,vagy ugye az Olaszliszkai eset.Na ezekről mindenki hallgat,meg nekik ugye meg is lehet bocsájtani,nem tudták mit tesznek,hirtelen felindulás,megélhetési bűnözés.....
Ha ez a sok sz@r belefér,Polanski esete miért nem?Ja kérem hogy képmutatóak vagyunk?
0