Egyébként a Gyűrűk Ura két szinkronos része lesz, ezt én sose vontam kétségbe, hiszen a kiadóval többször is beszéltem ez ügyben és mások, akik szintén kapcsolatban vannak velük, ugyancsak megerősítették.
De itt emiatt is csak a fröcsögés, hányás, ócsárolás ment. Igen, volt karácsony után szünet, januárban leltár, aztán még további egyég dolgok is, amik nem tartoznak a nagyközönségre, de disztingválódik a helyzet, teljesítik a rendeléseket és a kiadásokat is.
Ha valaki ennyi infót tesz közzé, azzal nekem sincs bajom, de amikor olyat olvasok, hogy
"a gyűrűk ura 2-3 a pro video raktárában van már jóideje, de mivel senki nem kérdezte meg őket, hogy ott van-e, ott porosodik a raktárban az egész"
Még ha nagyon negatív hangulatban lettem volna, talán hajlamos is lettem volna elhinni, de aztán eszembe jutott, hogy a Ghost Blu-ray kapcsán SZÓRÓL SZÓRA ugyanezt hallottam, csak ott a Bontonfilm fikázása ment.
Na most, ha valaki elhiszi, hogy ebben az egyébként is ínséges hazai kiadási állapotban valóban így (nem) működnek, a dolgok, arról meg van a véleményem, de hogy ezt még százakkal képes megosztani és azok a százak meg még el is hiszik, nos, az már nem szimpla kóreset.
Azt hiszem, hogy már érthető, hogy miért nem szívelem az ilyen kört, és ha azt látom, hogy ez már ide is kezd begyűrűzni, akkor az itteni fórumozó barátaim miatt engedtessék meg, hogy szót emeljek ellene.