Keresés

A Gyűrűk Ura - A király visszatér bővített (szinkronizált változat) (2 BD) (BLU-RAY)

2019. február 18., hétfő 17:35
A magyarok se..
most posts by TM
0
2019. február 18., hétfő 16:56
De gondolom azért a japánok nem magyart kaptak..
0
2019. február 17., vasárnap 9:37
A japánoknak a magyar szinkron vicces. :D
most posts by TM
0
2019. február 16., szombat 21:23
Fantasztikus, akkor a japán szinkronos verzió után valahogy mégis ki tudják adni a szinkronizáltat. :D Mekkora vicc.
0
2019. február 16., szombat 16:01
Egyébként a Gyűrűk Ura két szinkronos része lesz, ezt én sose vontam kétségbe, hiszen a kiadóval többször is beszéltem ez ügyben és mások, akik szintén kapcsolatban vannak velük, ugyancsak megerősítették.
De itt emiatt is csak a fröcsögés, hányás, ócsárolás ment. Igen, volt karácsony után szünet, januárban leltár, aztán még további egyég dolgok is, amik nem tartoznak a nagyközönségre, de disztingválódik a helyzet, teljesítik a rendeléseket és a kiadásokat is.
Ha valaki ennyi infót tesz közzé, azzal nekem sincs bajom, de amikor olyat olvasok, hogy
"a gyűrűk ura 2-3 a pro video raktárában van már jóideje, de mivel senki nem kérdezte meg őket, hogy ott van-e, ott porosodik a raktárban az egész"
Még ha nagyon negatív hangulatban lettem volna, talán hajlamos is lettem volna elhinni, de aztán eszembe jutott, hogy a Ghost Blu-ray kapcsán SZÓRÓL SZÓRA ugyanezt hallottam, csak ott a Bontonfilm fikázása ment.
Na most, ha valaki elhiszi, hogy ebben az egyébként is ínséges hazai kiadási állapotban valóban így (nem) működnek, a dolgok, arról meg van a véleményem, de hogy ezt még százakkal képes megosztani és azok a százak meg még el is hiszik, nos, az már nem szimpla kóreset.
Azt hiszem, hogy már érthető, hogy miért nem szívelem az ilyen kört, és ha azt látom, hogy ez már ide is kezd begyűrűzni, akkor az itteni fórumozó barátaim miatt engedtessék meg, hogy szót emeljek ellene.
most posts by TM
0
2019. február 16., szombat 15:44
Mert ez tök világos volt. Csak a hisztériakeltőknek könnyebb volt hangulatot kelteni "szarafűbenezni", a saját kis teóriájukat tényként harsogni az erre fogékony követőknek, ahelyett, hogy bölcsebbe  viselkedve megvárták volna a VALÓDI törté éseket. Ahogy írtam korábban, egy bolond százat csinál. Meg igen, olyan is van,hogy üzleti titok, ami szintén valakik számára értelmezhetetlen fogalom. Tőlem meg azt hallhattad már, hogy minden akkor biztos, amikor már megtörtént. Így tényeket közölni többszörösen felelőtlenség, bíztatni attól még lehet. De egyébként lett bármi egészségügyi problémád amiatt,hogy ez az infó nem ért utol? Jelentek meg azóta itthon Universal-filmek? Nem maradtál le az égvilágon semmiről.
Mindenki maradjon a saját dolgánál. A forgalmazó forgalmaz, a vásárló meg vásárol.
most posts by TM
0
2019. február 16., szombat 14:57
* Te konkrétan úgy tettél, mint aki tudja
0
2019. február 16., szombat 13:36
" konkrétumokkal szolgál"
0
2019. február 16., szombat 13:33
Amíg az Universal jövőbeni forgalmazási jogairól kérdeztek Téged, addig Te csak mosolyogva sejtelmesen beszúrtál mondatokat, hogy majd jönni fognak a filmek, csak a cseheknél volt probléma stb.., míg Te konkrétan tudtad már, hogy a GHE fogja kiadni itthon a filmeket. A filmgyűjtés oldal legalább konkrétumokat szolgál és a megmaradt filmgyűjtőknek ez sokat számít.
0
2019. február 16., szombat 1:43
A hívek asszimilálódnak a prófétájukhoz.
most posts by TM
0
2019. február 16., szombat 0:15
Mert ez olyan ember írta, akit nem kedvel. :)
0
2019. február 15., péntek 23:58
Pofája nem a lónak van? Vagy rosszul tudom?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2019. február 15., péntek 23:15
Mi probléma?

Elhiszem,hogy szeretsz itt lógni "kismajom" ezen a helyen,de kérlek add meg másnak is a felületet,nem tudom mi baj ezzel a bejegyzéssel,mert ha tudsz valami konkrétat akkor pofázz,én sem tudom tuti-e az infó, de egy kicsit talán közelebb vagyunk a reményhez!
Sajnos így működik mostanság a magyarországi filmgyűjtés hallomás,és infómorzsák alapján,ide is írogat mindenki mindenféle teóriát ez miért lenne más?
Köszi!

0
2019. február 15., péntek 21:59
Muszáj terjeszteni a majomhangot?
most posts by TM
0
2019. február 15., péntek 21:48
Facebook/Filmgyűjtés :

"Több forrás is megerősítette, hogy az eredetileg decemberre ígért Gyűrűk ura bővített változatának 2-3. részéhez készült szinkronos lemezek mar az országban vannak!!! Úgyhogy most mar nem kell sokat aludnunk, egy a karácsonyra tervezett maratont nemsokára meg tudjuk valósítani (bízom benne, nem bénáznak el megint valamit, és nem kell húsvétig várnunk)"
0
2019. február 15., péntek 18:01
Ja, azt azért ne gondold, hogy én valaha is vettem tőlük valamit direktben;)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2019. február 15., péntek 17:21
Értem, nem tudtam, nem jártam közvetlenül hozzájuk. Eddig mindig megvoltam csak az xpressen keresztül is. De jelen helyzetben már mindent megpróbál az ember.
0
2019. február 15., péntek 11:18
Igen, de ez már konzekvensen így van az ősrobbanás óta...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2019. február 15., péntek 10:54
Nekem azért csak felugrott böngészés közben...
Egyébként jelen kiadvány és kedves párja sincs még csak feltöltve sem náluk. Ezt jól látom, hogy nem látom?
0
2019. február 15., péntek 10:51
Köszi! Kezdem is.. ;)
0
2019. február 14., csütörtök 20:35
Már nincs fenn az oldalon ez a szöveg, úgyhogy lehet bizakodni.
most posts by TM
0
2019. február 12., kedd 16:23
Nekem is ez a sanda gyanúm. Lehetetlen ilyen forgalommal fennmaradni (egy bd havonta, meg régi mtv rajzfilmek). Hacsak nem ez a rajzfilmes kiscég marad belőlük, de az meg kb ugyanaz, mintha megszűnnének. Mondjuk annak már megszűntek, mint ami voltak anno.
0
2019. február 12., kedd 13:54
Gondolom miután az anyjukat is kiárusították, lehúzzàk a rolót. Már független filmeket se adnak ki, se DVD-n, se BD-n. Havi egy Warner katalóguscímemel nem húzzák sokáig. Szerintem.
0
2019. február 12., kedd 13:03
Nem akarok elméleteket gyártani, de valamelyik filmes fb csoportban valaki írta, hogy eléggé a végét járja a kiadó. Nyilván párszor hallottuk ezt, de ezt nem csak feltételezve írta. Most nem tudom, hogy tud-e valamit. De mindenesetre érdekes, amilyen fura üzeneteket ír a kiadó mostanában.
0
2019. február 12., kedd 12:02
Ne aggódj, jövő héten már március 1-et fognak írni. Ez a mese arra, hogy a filmeket miért nem tudják leszállítani, elfedve az igazi problémát. Én már lemondtam a GYU bővítettekről, ezért ha mégis megjelenik, akkor lesz majd csodálkozás, meg öröm. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0