Most ez jelenik meg az oldalukon: "Kedves Vásárló! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy éves leltár miatt a 2019.01.17. után leadott rendelések feldolgozása és kiszállítása 2019.02.18. után kezdődik. Megértését köszönjük."
Szerintem bedőltek. Csak nincs gerincük bejelenteni. Lefogadom ember nincs a környéken se. Teljesen hitelt vesztett nálam (is) a cég.
0
2019. február 8., péntek 14:39
6056
Ritka hulladék az a zene komám, a kiadvány meg igazi szemfényvesztés annyiért, úgyhogy kihagyom köszönöm :)
0
2019. február 8., péntek 14:39
6056
Ja mondjuk ez igaz, csak trollkodni jöttem ide :)
0
2019. február 8., péntek 11:08
1303
Te nem is panaszkodtál hosszasan. Nem csapsz be. :-)
0
2019. február 8., péntek 10:35
7074
Te csak gyűjtögess a The Thin Red Line filmzene 4 CD-s kiadására! :)
0
2019. február 8., péntek 10:27
6056
Képzeld, nekem speciel nincs :) Minden film ami jön egy kalap szar...
0
2019. február 8., péntek 9:00
1303
Én sem egészen értem, hogy mire fel ez az embertelen türelmetlenség? Nincs más film/dolog, amire költeni lehet?
0
2019. február 8., péntek 0:46
975
Mindig csak a negatív hullámok :D Amúgy tavaly legalább két tucat akciós blu-ray filmet vettem fillérekért közvetlenül tőlük (meg leértékelt merchandising cuccokat :D ), így inkább nem köpködöm őket. Webáruházukat kell nézni, sajnos pont itt felesleges a pultot csapkodni, hisz ha megjelenik, akkor se biztos hogy az xpress kap tőlük :(
0
2019. február 7., csütörtök 20:08
300
Nem az én tisztem védeni a Provideo-t,de velem elég korrektek voltak eddig és nem egyszer rendeltem közvetlen tőlük.Szerintem nem csak a leltár foglalja le őket,hanem a visszáruzás is a közvetlen eladóktól,mert mostanában ezt is kapnak vissza és sejtésem szerint csak néhány ember feladata ezt megoldani,úgyhogy szerintem Gyúrúk ura ügyben sincs semmi veszve.Türelem...
0
2019. február 7., csütörtök 18:41
52684
A 18-as hozzászólásban írt taktikát továbbra is ajánlom. Többet ér, mint itt felszívni a káros indulatokat. :)
most posts by TM
0
2019. február 7., csütörtök 15:24
669
Tehát akkor még az is játszhat, hogy megjelennek a LOTR filmek és itt nem lesz vagy később lesz..puff neki..erre nem is gondoltam.
0
2019. február 7., csütörtök 13:52
3088
Ez a filmekre félretett/bekalkulált összeg nálam is játszik, de inkább havi szinten. Ha valami nem kegyeskedik időben megjelenni, akkor helyette veszek mást, ami a "következő a sorban", vagy olyasmit, aminél akcióra vártam, régebbi elmaradást pótolok stb. A következő hónapban meg reménykedek, hogy meglesz a keret az előző hónapról átcsúsztatott tételre, nem lesz túl sok új, illetve olyan megjelenés, ami megint bezavar...
Szóval ahogyan a kiadók tili-toliznak a kiadványokkal, én úgy tili-tolizom a rájuk fordított pénzemmel:-P
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2019. február 7., csütörtök 11:07
7074
Nekem az Xpress a kedvenc filmes boltom, nagyon szeretem, de az utóbbi időben a ProVideos filmeket nem itt szoktam megvenni. Sajnos teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor lehet őket itt kapni, vagy lehet-e majd egyáltalán. Egy példa: az Ocean s 8 BD októberben jelent meg, itt pedig sosem volt, a várható megjelenések között szerepel.
0
2019. február 7., csütörtök 10:52
669
Egyébként ez a mizéria az xpress-re nézve is okoz(hat) "károkat". Esetemben például, míg ez a helyzet nem tisztázódik, nem fogok mást sem rendelni. Félretettem x összeget a Gyűrűk urára és csak ezek a filmek vannak előrendelésben most nálam. Amíg él a remény, hogy lesznek, addig nem költök másra. Ilyen vagyok. Szépen sorjában. Amíg ez van napirenden, addig a többi vágyam parkolópályán van. Ja és többek közt ezért is olyan bosszantó egy ilyen tili-toli-kamu játszma, aminek se vége se hossza. Más is van ezzel így?
0
2019. február 6., szerda 23:08
16089
3 hete leltároznak? Vicc. Mégis mit? A Barbie babákat meg a szaros ajándéktárgyakat? Először azt írják majd december végén, aztán majd január elején, majd rossz lemezek kerültek a tokba, most meg leltár miatt nem kaphatóak? Ugyan már! Legalább egymást tájékoztathatnák, hogy mit mondjanak a "vevőknek", és nem kellene minden nap hasraütés szerűen kitalálni, hogy "na, ma mit mondjunk? - mondjuk azt, hogy felborult a kamion és újra kell gyártatni őket - jó". Vicc a PV. Miért nem t@ka@rodnak már el innen?!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2019. február 6., szerda 22:20
8977
Úgy, hogy vicc ez a cég, minden szempontból, de még a kommunikáció sem megy. Amikor írtam nekik egy e-mailt, hogy módosítsák a rendelésemet legyenek szívesek, akkor komolyan azt hittem, hogy egy 5 éves gyerek válaszolt.
0
2019. február 6., szerda 21:18
2692
Én nem régiben írtam rájuk a Westworld végett, valamint arról is kérdeztem őket hogy a már nem kapható, nem beszerezhető kiadványok mikor lesznek újra kaphatók. Erre azt mondták már nem lesznek kaphatók. Azt se értem egyes esetekben katalóguscímek hogy válthatnak hiánycikké 2-3 hónap után.
0
2019. február 6., szerda 16:49
669
Ne idegeljenek már, hogy az év eleji leltárral szaroznak még február 6-án! Vicc! Gyerekek, hányan verődtünk össze akik előrendeltük ezt a két kiadványt? Lehet, hogy egyszerre kéne küldenünk 20-30 mailt(vagy ahányan vagyunk) egy megbeszélt időpontban. Érezzék már, hogy ez most kell nekünk.. Milyen email címre irogáltok ti?
0
2019. február 6., szerda 16:37
308
Saját hazugságaikba bonyolódnak bele, lefogadnám :D
0
2019. február 6., szerda 16:20
975
Egyre jobb :D elvileg el se készültek a lemezek, de már leltározzák :D
0
2019. február 6., szerda 15:57
4
Kedves Tamás, tart a leltár, ezért nem tudnak a boltokba kerülni a termékek. Üdv, PVF
😂😂😂😂
0
2019. február 2., szombat 13:32
3088
Le vagy maradva, mert már ilyen verzió is létezik:)
Amúgy meg a máusz az a Miki, hacsak nem a Vill Szmisz:-P
0
2019. február 2., szombat 10:45
975
Az helyesen sá dö fák áp! :D Vagy: sát jor fákin máusz, esetleg sát jor pájhól, jú fákin esszhól.
0
2019. február 1., péntek 13:37
3088
Fakk dö satap!:-P
0
2019. február 1., péntek 12:08
16089
Szerintem idén se fog megjelenni!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.