Keresés

Bohém rapszódia - limitált, digibook változat (BLU-RAY)

2019. február 14., csütörtök 22:08
tartoznak.
0
2019. február 14., csütörtök 22:07
Ezek a független filmek hozzájuk tartozik, igen.
0
2019. február 14., csütörtök 22:07
Azokról beszélek, amiket a megjelenési tervezetekben bejelentenek. Persze minden kiadónál lehetne reklamálni, ha a vonatkozó stúdió bluray.com-os termését nézzük.
most posts by TM
0
2019. február 14., csütörtök 21:20
A Freeman Film által moziban bemutatott filmeket ők adták ki eddig nem? Sajnos már dvd-n sem jelentek meg a legutóbbiak BD-ről meg nem is álmodok pedig vannak köztük egész jók (pl.Sodródás, Egy kis szívesség stb.).
0
2019. február 14., csütörtök 20:52
A függetlenek sajna nem :(
0
2019. február 14., csütörtök 20:41
Jönnek azok, kisebb csúszásokkal. :)
most posts by TM
0
2019. február 14., csütörtök 17:23
Nem is miattuk szoktunk aggódni hanem a filmekért, amik elvileg hozzájuk tartoznak :D
0
2019. február 14., csütörtök 13:40
Ők se aggódnak. :)
most posts by TM
0
2019. február 14., csütörtök 13:01
Én nem aggódom. Nem az én cégem.
0
2019. február 14., csütörtök 12:33
Persze. Az ellenkezője eddig is csak pletyka volt.
most posts by TM
0
2019. február 14., csütörtök 12:29
Ezt most hogy érted? Maradnak még egy darabig a piacon?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2019. február 14., csütörtök 12:23
Köszi!
0
2019. február 14., csütörtök 11:30
ProVideo miatt se kell aggódni.
most posts by TM
0
2019. február 14., csütörtök 9:06
Bontonfilm a forgalmazó, szóval minden oké.
0
2019. február 14., csütörtök 1:06
Magával a megjelenéssel kapcsolatban kell aggódni? Ki a forgalmazó?
(Sajnálom, ezzekkel valahogy nem vagyok tisztában továbbra sem..) köszi!
0
2019. február 13., szerda 22:30
Teljesen igazad van, állandóan csak az elégedetlenség, meg a hibakeresés megy, minden megjelenéskor... csak néhány példa, amikkel találkozni lehet:
* ha csak sima BD jön valami, akkor miért nem jelent meg fémben?
* ha van belőle fém, akkor az miért nem 2 lemezes?
* ha 2 lemezes, akkor miért nincs benne az 3D változat?
* ha 2 lemezes 3D változattal, akkor a kérdés, hogy minek a 3D, mert bőven elég lenne csak a sima BD
* és így tovább....

Nekem nagyon tetszett a film, részemről örülök neki, hogy ilyen formában megjelenik itthon és biztosan ott fog a polcon csücsülni :)
0
2019. február 13., szerda 22:17
:) Bocs, tudod az emlékek... :)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2019. február 13., szerda 21:46
tadam, mi? :)
0
2019. február 13., szerda 20:32
Az a filmhez hozzácsapott bónusz soundtrack enyhén szólva is hiányos, az igazi Baby Driver zenei kiadás két CD-t tartalmaz, nekem az van meg. A szimpla "Killer Tracks From The Motion Picture" címen fut, a teljes dupla a "Music From The Motion Picture".
0
2019. február 13., szerda 18:51
Ha 3 lemezes kiadvány lenne, extra BD-vel és zenei CD-vel, lenne rajta DTS-HD magyar hang, meg Freddie relikvia, 4.990-ért, akkor is találnánk benne hibát. Én nem ezt teszem, nagyon örülök neki, hogy megjelenik ez a változat nálunk.

Vegyél egy Best of Queen CD-t és tedd bele a tokba és tadam! máris ott az extra CD-d. ;-)
0
2019. február 13., szerda 18:39
Tetszik a film Dvd/Blu-ray borítója, hangulatos (aztán maga a mozi mennyire fog nekem tetszeni, majd kiderül... mivel nem vagyok Queen-rajongó, és még Falco-"fan" sem, de a róla szóló -és ezzel ellentétben bizony korhatáros- filmecske, az Ördögbe is, még élünk! bejött), s ha nem tudnám, hogy ez egy új mozifilm, azt hinném, valami általam nem ismert, 80-as évekbeli zenés klasszikus jelenik meg. Rami Malek Mercury-alakítása állítólag nagyszerű benne, viszont habár ez egy életrajzi film, mégis, ami a valós eseményeket illeti -mint az lenni szokott általában az ilyen alkotásoknál...-, a Bohém rapszódia -ahogy olvastam- azokat megváltoztatva, szépítve mutatja csak be (gondolom, főleg a megszokott, idióta gyerekkorhatárosdi miatt is)...
0
2019. február 13., szerda 15:40
Jobb lenne ha műanyag tálcán csücsülne a lemez.
Ez a zsebes negoldás zsémbessé tesz egy kissé.
0
2019. február 13., szerda 13:33
Más filmnél is hangsúlyos a zene, de se Mamma Mia!, se Csillag születik, se Kaliforniai álom esetében nem volt ilyen. A Nyomd, bébi elég elszigetelt eset, tehát példának hozni nem megalapozott. :)
most posts by TM
0
2019. február 13., szerda 11:28
Egy ideális világban (piacon) tényleg jogosan várhatnánk egy ilyen kiadványt is, de itt, ahol annak is örülünk, hogy valami megjelenik, rendszerint némi tologatás után...
0
2019. február 13., szerda 11:20
Pláne.
0