Keresés

2019 - A LEGJOBB FILMEK

2019. december 31., kedd 3:16
Évek óta ugyanazon szabályok szerint válogatom a filmeket a listára, és ezen idén sem szeretnék változtatni. A "The Lighthouse" című film nem került idén moziforgalmazásba, csak két fesztiválon ment 1-2 vetítéssel. Mivel így nem érhetett el a szélesebb közönséghez, nem lenne igazságos az indítása a többi filmmel szemben. Ha az elkövetkezendő 1-3 évben valamelyik forgalmazó megjelenteti DVD-n (amire azért jó esély van.) akkor fel fog kerülni a választéklistára, ha esetleg mégsem akkor úgy jár mint sok más ezer film, ami nem került bemutatásra itthon. Igen, tudom hogy a "kölcsönzőben" elérhető, de én a legálisan megjelent filmekkel szeretnék csak foglalkozni.

A listákon ettől függetlenül persze szerepelhet, ahogy korábban is többen listáztatok itthon be nem mutatott filmeket. Ezek nem fognak szerepelni az összesítésben.
0
2019. december 28., szombat 14:50
Szerintem is a listán lenne a helye a filmnek.
0
2019. december 27., péntek 23:47
Az én listámon biztos rajta lesz a Világítótorony, nem izgat, hogy számít-e vagy sem. Inkább ez, mint a századik disney blockbuster, vagy a remake-áradat.
0
2019. december 27., péntek 15:31
Támogatom a filmet listàba venni. Elég sovány volt ez az év így is.
0
2019. december 26., csütörtök 20:46
Azt nem mondtam én sem. De vetítették. Többet nem fogják. Ha hordozón sem jelenik meg, akkor ez az egy lehetőség a listára tenni. Nem mintha engem érdekelne, de ez ugyanolyan határeset, mint a Netflixen vetített nem Netflix-produkció. Kezdenek elmosódni ezek a határok
most posts by TM
0
2019. december 26., csütörtök 17:51
De nem a teljes, országos art-hálózatban, azaz hivatalos moziforgalomba nem került. Ezt mozisként írom.
0
2019. december 26., csütörtök 16:35
Október 25-én volt a bemutatója az art-hálózatban, ennél szélesebb körben nem fogják játszani. De bemutatták, még ha limitáltan is.
most posts by TM
0
2019. december 26., csütörtök 16:21
Mivel bárki megnézheti most már (felkerült a "tékába"), ezért nyugodtan felkerülhetne az idei listára!
0
2019. december 26., csütörtök 13:58
A világítótorony, bár várós film, nem került még hazai moziforgalmazásba. Két fesztiválon is bemutatásra került, illetve egy-két mozi játszotta 1-1 alkalommal ún. "saját vetítés" keretében. Ennél fogva nem juthatott még el a szélesebb közönséghez, ezért nem indulhat az idei évben.
0
2019. december 22., vasárnap 23:56
Így van!

A világítótorony

Még múlt héten ment a Művészben, csak nem tudtam rá elmenni.
most posts by TM
0
2019. december 22., vasárnap 22:37
A "The Lighthouse"-t esetleg felvehetnéd még a listára. Limitáltan ugyan, de volt hazai mozis bemutatója.
0
2019. december 21., szombat 13:47
Köszönjük az új topicot!

A szavazás majd csak karácsony után indul! A végleges választék listát is majd akkor teszem ki. Addig kérek egy kis türelmet!
0
2019. december 21., szombat 11:44
Vásárlóink kérésére nyitottunk fórumot a 2019-ben bemutatott filmekkel kapcsolatos véleményekhez.
0