Kösz, egy cseh oldalon néztem és ott még cseh szinkronnal szerepel és azt hittem ezt is ugyanúgy csak nekünk adják feliratosan, mint pl a Csempész BD-t..
0
2020. január 26., vasárnap 18:27
3534
Ez a film speciel a cseheknél is feliratos lesz.
0
2020. január 26., vasárnap 18:13
157
Elég elkeserítő, amit a PV csinál a hazai filmpiacon. Totálisan tönkretette a piacot. Független Bd filmek semmi Tőlük, Disney Bd filmek már 5 éve nincsenek és ami Warner film is jön, abból is max 200 db jön sima tokban és steelben meg 60 db. Pár napon belül már nem lehet kapni egyik filmet se és még erre jön, hogy amit kiadnak azt sem tudják szinkronos kiadni... Persze a cseheknél ez is jön szinkronnal, csak a mi szeretett PV forgalmazónk nem tud mit kezdeni a filmforgalmazással. Néha én is elgondokodom, hogy van-e még így értelme filmeket gyűjteni, hisz alig jelenik meg a magyar piacon valami. A régi klasszikus filmek meg örök álom marad, hogy valaha is magyar szinkronnal meg tudjam venni BD-n vagy UHD-n.
0
2020. január 26., vasárnap 17:46
14593
Házimozira már évek óta nem készül szinkron. Ami moziban nem magyarul megy, azon filmek már csak a tévés premierhez kapnak. Ez sem kivétel. Eastwood új filmje, a Richard Jewell is csak feliratos lesz hordozón.
0
2020. január 26., vasárnap 16:18
3534
Egyértelmű volt.
0
2020. január 26., vasárnap 16:13
19949
Még egy film amin nincs szinkron. Gratulálok a PV-nek 🤬😠🤬😡