Ha sose jelenik meg semmi itthon, akkor sem vélem értéktelennek vagy hiábavalónak a gyűjteményemet.Az igazat megvallva jóideje szinte alig tudtam venni filmet, mert a régi kimaradt darabokat nem pótolják a kiadók, a mostani gyártású filmek zöme meg forintot sem ér,nincs helyük a polcon. Szerintem. Ha vége mindennek, akkor max. pár régebbi kiadást ami kimaradt bevadászok... Így is ott tartok, hogy legtöbbször a polcrol nézek filmet, mert amit letöltök újak azok csak bosszankodásra adnak okot langyos fingot sem érnek.
0
2020. június 13., szombat 11:54
975
Én régebbi, eddig kimaradt cuccokat húzok be, meg nálunk meg nem jelent kiadványokat külföldről (Arrow Film). Na meg nincs kényszerem havonta húsz filmet minimum megvenni, így szépen elleszek akkor is, ha nem jön Mo.-ra több lemez. Havi egy-két lemezzel is kitart ez a hobbi halálomig sztem, utána meg ki nem sz.rja le, úgyis megy a kukába/ócskapiacra az egész.
0
2020. június 13., szombat 11:26
3086
Ezzel kapcsolatban most az jutott eszembe, hogy ha már nem lehet tovább bővíteni, akkor nem is ér semmit egy filmgyűjtemény? És itt most nem az anyagi, pénzben kifejezett értékére gondolok...
Egy valamirevaló gyűjtemény esetében az a lehetőség továbbra is fennáll, hogy az ember akkor vesz le a polcról és néz meg egy filmet, amikor kedve tartja, nemdenem? Vagy van valami, ami miatt ez időközben megváltozott?
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2020. június 13., szombat 0:15
0
Ne legyen igazam. Szerintem a PRO VIDEO se sokáig húzza a Home Video piacon havonta pár megjelenésből nem tudja majd fenn tartani magát bár azt sem értem eddig hogyan sikerült nekik. Itt az ideje be zárni a boltot nekem is ami még raktáron van eladom aztán ennyi volt.
0
2020. június 12., péntek 23:16
975
Szinte biztos, hogy nem.
0
2020. június 12., péntek 20:37
4
Értem én.. Olvasgattam, de akkor ez az utolsó eresztés se jön ki?