Keresés

Schwarzenegger-filmek DVD-n

2016. március 30., szerda 16:10
Ha ezt itthon is levetítik, akkor is megnézem, ha 500 km-t kell autóznom érte. :)
http://www.hollywoodreporter.com/news/terminator-2-3d-rerelease-set-849272
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2016. március 15., kedd 18:20
Na, ezt nem tudom hová tenni.
0
2016. március 14., hétfő 20:28
Gyulus, ha bennem is megláttad a tálentumot akkor tényleg nem lehet adni a szavadra :)
0
2016. március 14., hétfő 20:22
Eljátszotta Hamletet. Ez elég? :)
0
2016. március 14., hétfő 20:20
Van dühöngő topik, írd tele! :)
most posts by TM
0
2016. március 14., hétfő 20:13
De ***** idegesít ezt értsd meg :)
0
2016. március 14., hétfő 19:54
Én sem értelek. Illetve sejtem, hogy mi van, itt a négynapos ünnep és mindenki jobban ráér vakarózni és unalmában fanyalogni, féligüresest játszani.
Azért van ez a topik, mert több, mint tíz évvel ezelőtt Gyulus megnyitotta. Ahogy én is a filmzene cd-s topikot, aminek szintén megkérdőjelezhető a létjogosultsága, mivel régóta csupán a te blogod, semmi több. De ha már így van, akkor meg ezt a rovatot hadd ápolja Gyulus, anélkül, hogy felesleges behányásokat kelljen olvasgatnia. Ha 2005 decembere óta mostanáig nem zavart, most már valahogy próbáld ignorálni, nem olyan nehéz.
most posts by TM
0
2016. március 14., hétfő 18:23
Nah ja :D
0
2016. március 14., hétfő 18:21
Azért valóságos a báb mert valódi bábnak látod :-)
0
2016. március 14., hétfő 18:07
Szerintem csak mindent a helyén kell kezelni. Az általad említett Legenda és Vadak ura teljesen jó filmek a maguk helyén. Annyira lehet rajtuk szórakozni, mint mondjuk a Halálos iramban filmeken, sőt ezeken legalább nem alszom be, mert ha más nem, a látvánnyal elvagyok. A macsó szövegektől ellenben a falat kaparom. :D
Schwarznegger is teljesen jól csinálta, amit csinált. Gyerektől felnőtt korig minden műfajban alkotott olyat, amire elismerően lehet csettinteni. Gyűrűk Urának is van fóruma és ez így van jól. :D

Semmi baj sincs abban, ha valaki jobban szereti a műveit, mint ahogyan te azt érdemesnek tartod. Sokak az általad említett filmeket is temetik, ahogy te is, mert arra hivatkoznak, hogy idejétmúltak és a varázsuk is elmúlt. Én meg pont a mostanság nagy divat CGI dömping miatt kicsit visszaszoktam ebbe a korba, mert a bábok még így is sokszor valóságosabbnak tűnnek.
0
2016. március 14., hétfő 17:30
Nem értelek. Egyrészt én nem arról beszélek, hogy értékes volt-e amit csinált vagy nem, mert az ugye már akkor se volt az, a korában. Másrészről nem tudom mivel cáfolt rá, hogy mégis értékes volt, de legyen :) Én azt próbáltam közölni, hogy gyerekként én is imádtam minden filmjét, gyakorlatilag láttam a 80%-át annak amit csinált és mai szemmel azért kilóg a lóláb rendesen... Igazából az a bajom, hogy nem értem minek ide külön egy Schwarzenegger fórum, semmivel se volt sikeresebb mint Sly, vagy mondjuk Bruce Willis, akiknek akkortájt indult a karrierjük...

Amúgy meg azért 10-12 évesen örültem, ha már nem hugyoztam be, nemhogy mondjuk egy filmet esztétikailag vagy tartalmilag nézzek... Felnőttem, és visszatekintve elmondhatom, hogy azért annyira nem nagy durranás már a filmográfiája. De ha esetleg valaki személyes sértésnek venné, akkor pont így vagyok például a Barbár fivérekkel, a Vadak urával, vagy a Ridley Scott féle Legendával. Anno imádtam, manapság már látom, hogy egy B de inkább C movie szerű szar. Gondolom aki akkoriban volt a harmincas éveiben, ugyanúgy látta hogy egy moslék, ahogy én a mostani filmekről.. De tegyük hozzá, hogy még senki nem cáfolt meg, hogy nem egy színészi antitálentum a pali, te se :)
0
2016. március 14., hétfő 12:21
Az Ex3 szerintem zseniális. A Genesyst pedig maximálisan el kell szeparálni a Terminátor filmektől és úgy kezelni mint egy rajongói filmet, amit bármelyikünk simán megrendezne és egy vidéki Terminátor-napon akár 30-an is megtapsolnának :)

A Sabotage egy szabotázs az életrajzban, a régiek (Kommandó, Vörös zsaru, Predator) pedig olyan klasszikusokkal érnek fel mint a Casablanca :)
0
2016. március 14., hétfő 12:10
Egy ilyen - több fronton is - sikeres életpályával rendelkező színésznél, közszereplőnél, sztárnál most, 2016-ban azon rugózni, hogy mennyire értékes az, amit véghezvitt, véghezvisz, nos egy pár évtizeddel elkésett gúnyolódásnak minősül, melyre azóta Arnold többször és fényesen rácáfolt, dacára annak, hogy ő valóban nem igazi, a szó művészi szempontjából vett színész.
most posts by TM
0
2016. március 14., hétfő 11:55
Pedig ott van az. Worst Razzie Loser of Our First 25 Years
Ah-Nuld Schwarzenegger, with 8 nominations, including 1 for 2004.

Azt be kell látni, hogy Schwarzi nem egy színészóriás, ugyanakkor kurva jó és élvezhető filmekben szerepel, amikben jól állnak neki a szerepei.

Emlékszem, mikor átjött haverom először megnézni a  82-es Conant, mondtam neki, hogy ezt csak eredeti szinkronnal szabad megnézni Schwarzi akcentusa miatt. Végig dőltünk a röhögéstől. Ugyanakkor szerintem kurva jó Conan volt, és Howard pár novellájából kiindulva, amik már az öreg uralkodóról szólnak, szerintem tökéletes lesz újra az idős Conan szerepére.

0
2016. március 14., hétfő 8:51
Segíts kérlek, mert (jelölésen kívül) egyet sem találtam! Vagy csak vagdalkozni tudsz?
0
2016. március 13., vasárnap 23:26
Gyanús volt ez a Golden Globe, úgyhogy utánanéztem. Hát nem most volt ráadásul lófütty kategóriában :-) Az arany Málnáit is sorold már fel kérlek :-) :-)
0
2016. március 13., vasárnap 23:15
Szeretnél te olyan antitálentum lenni, mint a Golden Globe díjas Arnold Schwarzenegger!
0
2016. március 13., vasárnap 20:17
Tény, hogy Schwarzi egy nagy formátumú karakter, de ha sorra veszem a filmjeit, hát, nagyon kevés az olyan, amire részrehajlás nélkül nyugodt szívvel adnék akár csak 80%-ot...

Mondjuk a többségüket azért moslék fosnak sem nevezném:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. március 13., vasárnap 18:00
Csakis szerinted!
0
2016. március 13., vasárnap 17:50
Nem véletlenül :)
0
2016. március 13., vasárnap 17:26
És akkor a szinészi tálentumát még nem is említettük!
0
2016. március 13., vasárnap 17:20
A Terminator Genisys szuper jó lett! Még az utolsó budapesti, este 10-es vetítésre is elmentem, hogy láthassam, mielőtt kikerül a kínálatból. S bár gépen megvan, de hamarosan begyűjtöm valamilyen hordozón is, bár biztos nem adja ugyanazt az élményt, mint moziban. :)
most posts by TM
0
2016. március 13., vasárnap 17:00
Ez ilyen formában tényleg nem igaz. A marketinghez például igen jó érzéke van, és ezáltal valamennyire a politikához is:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. március 13., vasárnap 16:45
Az általad leírtakat komolyan is gondolod, nekem pedig ez a nyílvánvaló. Bármennyire is eltúlzottnak érzem a véleményed és majdnem az összes gondolatod kikezdhető, teljesen feleslegesnek érzek bárminemű vitába bonyolódni Veled.
De egy dolgot azért csípőből visszautasítok, sőt ki is kérem magamnak, hogy Arnold Schwarzenegger egy antitálentum!
0
2016. március 13., vasárnap 15:33
Nézd, Arnie egy antitálentum, ez nyilvánvaló. A 80-as években még el-el lehetett ezt sütögetni, az ember bekajálta. De mióta újra  színészkedik  azóta csak aknára lépett. Sabotage, EX3, Genesys, mind-mind nézhetetlen szennyek. Érdekes mód a Predator film az egyetlen amit imádok tőle (a Kommandó is jó, de a repülőből mocsárba esős rész azért felnőtt fejjel már pirulásra késztet) ennek ellenére nagyon nem örülök neki, hogy ott sertepertél az új rész körül. Ott van Shane Black, esély van egy jó filmre (a Kiss Kiss Bang Bang és a Vasember 3 is bejött eddig) és valahogy az öreg nem tud méltósággal nyugdíjba vonulni úgy látom. Terminator, Dutch, Conan, szépen lassan és biztosan sárba tiporja a legendás karaktereit...
0