Nem értelek. Egyrészt én nem arról beszélek, hogy értékes volt-e amit csinált vagy nem, mert az ugye már akkor se volt az, a korában. Másrészről nem tudom mivel cáfolt rá, hogy mégis értékes volt, de legyen :) Én azt próbáltam közölni, hogy gyerekként én is imádtam minden filmjét, gyakorlatilag láttam a 80%-át annak amit csinált és mai szemmel azért kilóg a lóláb rendesen... Igazából az a bajom, hogy nem értem minek ide külön egy Schwarzenegger fórum, semmivel se volt sikeresebb mint Sly, vagy mondjuk Bruce Willis, akiknek akkortájt indult a karrierjük...
Amúgy meg azért 10-12 évesen örültem, ha már nem hugyoztam be, nemhogy mondjuk egy filmet esztétikailag vagy tartalmilag nézzek... Felnőttem, és visszatekintve elmondhatom, hogy azért annyira nem nagy durranás már a filmográfiája. De ha esetleg valaki személyes sértésnek venné, akkor pont így vagyok például a Barbár fivérekkel, a Vadak urával, vagy a Ridley Scott féle Legendával. Anno imádtam, manapság már látom, hogy egy B de inkább C movie szerű szar. Gondolom aki akkoriban volt a harmincas éveiben, ugyanúgy látta hogy egy moslék, ahogy én a mostani filmekről.. De tegyük hozzá, hogy még senki nem cáfolt meg, hogy nem egy színészi antitálentum a pali, te se :)