Keresés

Schwarzenegger-filmek DVD-n

2015. december 9., szerda 9:37
Ez igen, nem semmi, gratula!!!
0
2015. december 8., kedd 21:26
Gondoltam egy merészet, és közkívánatra előkotortam minden egyes példányt, ami itthon fellelhető Schwarzenegger-film vonalon, és szépen időrendben végigfotóztam őket. Nem kis meló van benne, de bizsergető érzés volt így látni őket.

Tervezek egy filmográfia-fotózást is, amin minden film csak egy-egy példányban jelenne meg, de ahhoz még várom a két utolsó filmjét DVD-n, mivel egy ilyen kép egységes formátumban mutatna szépen. A Feláldozhatók 3. éppen úton van az Xpress-től, így az erre a fotósorozatra nem kerülhetett még rá.

A B-roll kiadványaiból nem vásároltam egyet sem. Volt, amivel próbát tettem, de kritikán aluli minőséget tapasztaltam, így végül úgy döntöttem, azok nem méltók arra, hogy polcra tegyem őket.

Bár helyenként úgy tűnhet, nincs duplázás a fotókon, ami két tök egyforma példánynak látszik, az az is.

Íme, a képek:

Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. december 7., hétfő 20:26
Akkor jól emlékeztem, mert valami ilyesmit írtál múltkor. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. december 7., hétfő 18:50
Gratulálok !
Szép lehet együtt a gyűjtemény!
0
2015. december 7., hétfő 18:21
De, igen. Meglepett a Posta. :)
0
2015. december 7., hétfő 18:08
Gratulálok! Nem péntekre vártad a Maggie BD-t?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. december 7., hétfő 18:06
Mai hiánypótlás:

Ezzel a kettővel gyakorlatilag teljes a Schwarzenegger-filmográfia lemezen.

A két utolsó filmet még várom itthon DVD-n, és azzal csak DVD-n is meglesz az összes játékfilmje, amiben főszerepet játszott.

Talán a közeljövőben rászánom majd magam egy-két össznépi fotóra is.
0
2015. december 5., szombat 17:25
Kis karácsonyi hangulatcsináló: https://youtu.be/hnCQIPCOLHg
0
2015. december 4., péntek 11:41
Jó kép. Arnold megosztotta a facebookon is. :)
0
2015. december 4., péntek 10:53
:)
http://velvet.hu/gumicukor/2015/12/04/befutott_a_nap_kepe_24_ev_utan_ujra_talalkozott_a_ket_terminator/
Jó lett volna ott lenni.
0
2015. november 24., kedd 14:53
Kimerítik a gnóm fogalmát.
0
2015. november 22., vasárnap 21:19
A leírás alapján lesz rajta magyar szinkron.
0
2015. november 22., vasárnap 20:35
Az a sok tejbe papi :)
0
2015. november 22., vasárnap 20:08
Ha mindhárman fénykorukban lennének, így festenének egymás mellett:
0
2015. november 22., vasárnap 18:06
Felbukkant egy ilyen kép a neten :D

Kommentárt nem fűznék hozzá... :)
0
2015. november 21., szombat 20:25
Erről csak ma szereztem tudomást, de csak ajánlani tudom:

Kicsit bővebben a termék fórumában írtam róla: http://www.xpress.hu/xp/prod.asp?PID=115935
0
2015. november 20., péntek 16:49
Üdv!
Azt tudjátok már biztosra, hogy az angol Maggie BD-n tényleg lesz-e magyar vonatkozás? Köszi!
0
2015. november 20., péntek 15:50
Á de jól áll neki ez a ruha!:)https://www.youtube.com/watch?v=uGlYpkQfk_0
0
2015. november 12., csütörtök 21:22
Dettó. Ehelyett kaptunk egy csöpögős, lassú (mondjuk ezt érthető), bugyuta filmet. Arnold ide vagy oda, felejthető.
0
2015. november 12., csütörtök 21:07
Semmi gond,nem szótál bele semmibe se,abszolút a tényeket irtad le!Egy biztos:sajnos én is szar filmnek tartom...Valószinű,hogy arra számitottam amire mindenki:Hogy Arnold orrba-szájba kaszabolja baltával,vagy motor fűrésszel a zombikat!És csak úgy fröccsen az arcára a zombivér!!!
0
2015. november 12., csütörtök 18:17
Persze, világos és érthető is. Ha még gyűjteném a Nicolas Cage filmeket, a szar filmjei ellenére is megvenném mindet. Szóval bocs, ha beleszóltam, mint sima néző, számomra felejthető a Maggie.
0
2015. november 12., csütörtök 15:27
Teljesen igazad van!Valóban nem Arnold legjobbja,de mivel rajongok érte,így ez se hiányozhat a gyűjteményemből.
0
2015. november 12., csütörtök 14:55
Úgy látom, ez már a magyar kiadás borítója.
0
2015. november 12., csütörtök 14:53
Nem tudom mi a jó a Maggie-ben, mert szerintem eseménytelen és unalmas egy idő után. Schwarzenegger tekintete a filmben végig olyan, mintha ott sem lenne. Van ennél jobb zombimozi is...
0
2015. november 12., csütörtök 14:14
Nem jól írtad a nevét... :D

http://kepfeltoltes.hu/151112/maggi_tukhusleves_kocka_66g_www.kepfeltoltes.hu_.png
0