Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. szeptember 9., szerda 20:37
14594
Elvileg a Universal-féle BD-re is fel fog kerülni a magyar szinkron és felirat, így semmi akadálya nem lenne itthon forgalmazni, csak akarat kérdése az egész (nem sok országban tartozik hozzájuk a film, valószínűsíthetően úgy voltak vele, hogy ha már BD-n kinyomják, akkor elég egy masztert csinálni az adott országoknak.
68 évesen is elképesztő kondícióban, Nadia Comaneci társaságában:
0
2015. augusztus 3., hétfő 20:02
8851
A Pumping Ironban mondják neki, hogy biztosan sok tejet iszik. A válasza: "A tej gyerekeknek való. A felnőttek sört isznak." :)
Szóval nagy valószínűséggel ő maga is sörözött abban a lugasban.
0
2015. augusztus 3., hétfő 15:49
8977
Pedig megvallom, azt hittem, hogy engem eléggé hidegen fog hagyni majd ez a múzeum. Nem hittem volna, hogy ilyen jól és ötletesen van megcsinálva, ráadásul a rengeteg filmes relikvia még egy olyan embernek is nagyon érdekes, aki amúgy nem igazán rajong Arnoldért. Az meg már csak hab volt a tortán, hogy sört is lehetett kapni, amit aztán a kertben fogyasztottunk el, ahol alán Arnold is sörözött egykor (vagy a fehérjéket itta). :)
0
2015. augusztus 3., hétfő 11:51
8851
Retusálni általában nem szoktam, csak nagyon kivételes esetben. Itt ilyesmire nem volt szükség. Ami viszont szinte mindig szükséges: fényerő, kontraszt, fehéregyensúly, élesség, kivágás, illetve esetenként döntés, elforgatás.
Azért szeretem nagyon a RAW fotózást, mert így 12 bites színmélységem van, ami meglehetősen nagy mozgásteret ad, amikor utólag be akarom állítani a kép fényeit.
0
2015. augusztus 3., hétfő 10:15
7074
Kiretusáltad a ráncaidat? :)
0
2015. augusztus 3., hétfő 8:25
8851
Csak a félreértések elkerülése végett teszem hozzá, mert talán nem egyértelmű: RAW-ban fotóztunk, és a képeket mindig utómunkázom. Nincs olyan kép az ott készültek között, amin némi utómunka ne javított volna valamicskét. Majd alkalomadtán megmutatom. ;)
0
2015. augusztus 3., hétfő 8:19
8851
Nem születhet mindenki fotósnak. Ettől függetlenül a képek jók lettek, és ez a lényeg. Hogy melyiken mennyit kellett dolgozni, az nem számít. Hálás vagyok értük mindkettőtöknek, mint ahogyan azért is, hogy létrejött a közös túra. Óriási élmény volt, és veletek oszthattam meg. Köszi.
Az előzőt meg csak azért írtam, nehogy elbízd magad. Mindenkinek van hová fejlődni. Nekem is, neked is. :)
0
2015. augusztus 3., hétfő 0:37
8977
Oké, akkor legközelebb fotózzon neked a Zsigmond Vilmos! ;)
0
2015. augusztus 3., hétfő 0:32
8851
Az utómunka csodákra képes. ;)
0
2015. augusztus 2., vasárnap 23:54
8977
De jól fotózok! :)
0
2015. augusztus 2., vasárnap 19:24
8851
Egy kis ízelítő a Schwarzenegger Múzeumból:
Mindenkinek csak ajánlani tudom: remek hely, érdemes megnézni.