SPOILERveszély
1, Tudom, ez már szőrszálhasogatás szintű, de ha a T1000 minden anyagot lemásol, amihez hozzáér, akkor egy lemásolt embert végig kellene "tapogatnia" ahhoz, hogy ruhástul, mondjuk szemüvegestül,szóval egy az egyben lemásoljon :)
2, Igen, most hogy mondod az is paradox, azzal eddig én úgy voltam, hogy előbb-utóbb úgyis kifejlesztették volna, az, hogy megtalálták a kezet és a chipet csak gyorsított a dolgokon. De persze mivel minden fix dátum, ezért paradox.
3, Szerintem a Skynetet csak úgy lehet véglegesen legyőzni, ha sosem létezett, az pedig maga után vonja, hogy semmi sem létezik, ami belőle fakad. Igazság szerint amint kinyírják a skynetet, és eltűnik Swarzi, egy olyan jelenetnek kellene következnie, ahol 1984-ben Sarah vígan éli világát. John Connor pedig sosem létezne.
5-6. Az még egy dolog, hogy John 12 éves Kyle visszaküldésének időpontjában, és elvileg tolódhatna ez a dolog DE mégsem tolódhat, hiszen a gyerek Kyle meg nő, ha később küldi vissza, akkor nem ez a Kyle lenne most Sarah-val hanem egy idősebb. Egyébként ezt is meg tudom oldani tulajdonképpen, megcsinálják a baba projektet, majd visszautaznak 1984-be, hogy a kicsi 1985-ben szülessen meg :D :D
Az már szintén egy másik kérdés, hogy ha tudom mi lesz a fiamból, akkor soha nem is akarnám hogy létezzen. És most itt a terminátorosításra gondolok természetesen.
7, Végül... Ennek az új trilógiának lehetne akár az is a végső konklúziója (hiszen a Skynet bőszen hangoztatta most, hogy elkerülhetetlen a létezése, hogy rendben, a Skynet létezésének kérdése elkerülhetetlen, bármit csinálnak létezni fog. DE a bukása is elkerülhetetlen, ha nem John Connor, akkor valaki más vezeti győzelemre az emberiséget és slussz passz. Azért ennek az új trilógiának a végére már én is valami "megnyugtató" lezárást várok, mert van egy bizonyos határ, amin túl már tényleg értelmetlen az egész. Ha Arnold bevállalta még ezt a két részt akkor oké, de többet köszi én már nem kérek, nélküle meg aztán pláne nem... :D