Keresés

Schwarzenegger-filmek DVD-n

2015. augusztus 2., vasárnap 12:36
Tegnapi kirándulásunk emlékei:
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. július 31., péntek 17:07
Szegények, így esélyük sem lesz kedvenceket választani!
Zsófi kedvenc filmje már így is a Commando! :)
0
2015. július 31., péntek 0:32
Ma Az utolsó akcióhőssel ünnepeltünk. Óriási élmény volt, lévén a gyerekek most látták először. :)
0
2015. július 30., csütörtök 2:00
0
2015. július 30., csütörtök 0:39
TERMINATOR GENISYS: Making the Terminator [SPOILERS] - Legacy Effects
https://youtu.be/bB8KO6N0Jx0
0
2015. július 29., szerda 19:07
Stay Hungry - Arnold and Lou at Gold s
https://youtu.be/HZhGPALHs8I
:)
0
2015. július 28., kedd 19:07
:))
most posts by TM
0
2015. július 28., kedd 18:25
Terminator 2 remake:
https://youtu.be/FAbLs7qX1Uk
:)
0
2015. július 24., péntek 21:36
Gratulál neked én filmhez jól havernak.
0
2015. július 24., péntek 20:33
Megjött sikerült szerezni a havernak is van Lk kiadás !
0
2015. július 22., szerda 16:16
A Maggie-ről van infó, hogy dvd-n nálunk kb. mikorra várható?
0
2015. július 22., szerda 15:59
Schwarzenegger az új Conan filmről beszélt
http://mozi-filmek.hu/filmhirek/schwarzenegger-az-uj-conan-filmrol-beszelt/

Nem sok infó, de gondoltam bemásolom. Nekem az a 478 című film említése keltette fel az érdeklődésemet leginkább, most hallok először róla.
0
2015. július 14., kedd 16:38
Hallottam hogy Mirax kiadványok jobbak egy a Bosszú börtönében volt meg de sikerült az Lk kiadást beszerezni így a Mirax-ost eladtam !
Nagy Bond fan vagyok így James Bond amiből több kiadás is megvan de minden másbol   nekem elég egy kiadás is !
T2 jó lett volna tényleg a mozi változat még az lehet engem is érdekelt volna !
0
2015. július 14., kedd 0:40
Spoiler

2014-be ment az időgéppel, aztán ott dolgozott a Cyberdine-nél három évig, 2017-ig.
0
2015. július 14., kedd 0:26
Én képes lettem volna duplázni. Mint ahogy dupláztam is végül a Mirax kiadásokkal. Azok vállalható minőségűek. Csak azt sajnálom, hogy a T2-ből nem a moziváltozatot adták ki. Pedig azzal talán több régi gyűjtőt is megnyerhettek volna maguknak.
0
2015. július 14., kedd 0:22
Erre nem emlékszem már pontosan.
0
2015. július 13., hétfő 23:02
Igen a borító tetszetős !
A kiadvány nem tudom milyen nem néztem bele nekem egy LK megjelenésű film sincs meg B-roll kiadásban !
Ideiglenesen jó ez más részt 200 ft volt ha szutyok is a minőség is nem bánt , legfőbb van kinek majd elajándékozom ha lesz LK kiadás !
0
2015. július 13., hétfő 21:49
Na ez nekem szintén nem tűnt fel :)

SPOLERveszély

Arra emlékszel amúgy, hogy mit mond John Connor? Először mintha valami olyasmit mondana, hogy 2014-be ment vissza, ahol megvédte a Skynetet, és onnan jött ide 2017-be. Vagy legalábbis én valami hasonlóra emlékszem. Hogy is volt ez? Csak egyszer láttam a filmet :D Mert akkor még kellene lennie időgépnek...
0
2015. július 13., hétfő 20:52
Ennek a B-roll kiadásnak szép a borítója, viszont a film képe sanszos, hogy ratyi. Az Emlékmás legalábbis kritikán aluli volt. Vissza is vittem.
0
2015. július 13., hétfő 20:50
SPOILER veszély!

Azt írtam, hogy a chip viszont kiégett a használatkor. Tehát újra nem tudják használni.
0
2015. július 13., hétfő 19:42
Bolhapiacon találtam  a egy haveromnak elhoztam neki nem volt még meg !

Saját példányom neki is ilyen Legendák klubja kiadást akarok szerezni majd csak drága és ideiglenesen megteszi a Broll is!
0
2015. július 13., hétfő 18:19
SPOILERveszély!

5-6: Hát, a "T-800 által épített időgép", amivel előrementek 2017-be elvileg létezik, ha nem verte szét. És miért verte volna? Tehát az elvileg megvan, ugyan 33 éves, de még működhet :)
0
2015. július 13., hétfő 8:31
SPOILER veszély!

5-6: Igen ám, de 2017-ben honnan vesznek működő (!) időgépet? A Genisys központjában lévő ketyere még nem funkcionál időgépként, az 1984-esben meg kisült a T-800-as processzora. Kyle életkora jogos észrevétel.

7: Az újranézés után én magam is azt mondom, jöhet a folytatás, de csak és kizárólag Arnolddal.
0
2015. július 12., vasárnap 19:57
SPOILERveszély

1, Tudom, ez már szőrszálhasogatás szintű, de ha a T1000 minden anyagot lemásol, amihez hozzáér, akkor egy lemásolt embert végig kellene "tapogatnia" ahhoz, hogy ruhástul, mondjuk szemüvegestül,szóval egy az egyben lemásoljon :)

2, Igen, most hogy mondod az is paradox, azzal eddig én úgy voltam, hogy előbb-utóbb úgyis kifejlesztették volna, az, hogy megtalálták a kezet és a chipet csak gyorsított a dolgokon. De persze mivel minden fix dátum, ezért paradox.

3, Szerintem a Skynetet csak úgy lehet véglegesen legyőzni, ha sosem létezett, az pedig maga után vonja, hogy semmi sem létezik, ami belőle fakad. Igazság szerint amint kinyírják a skynetet, és eltűnik Swarzi, egy olyan jelenetnek kellene következnie, ahol 1984-ben Sarah vígan éli világát. John Connor pedig sosem létezne.

5-6. Az még egy dolog, hogy John 12 éves Kyle visszaküldésének időpontjában, és elvileg tolódhatna ez a dolog DE mégsem tolódhat, hiszen a gyerek Kyle meg nő, ha később küldi vissza, akkor nem ez a Kyle lenne most Sarah-val hanem egy idősebb. Egyébként ezt is meg tudom oldani tulajdonképpen, megcsinálják a baba projektet, majd visszautaznak 1984-be, hogy a kicsi 1985-ben szülessen meg :D :D
Az már szintén egy másik kérdés, hogy ha tudom mi lesz a fiamból, akkor soha nem is akarnám hogy létezzen. És most itt a terminátorosításra gondolok természetesen.

7, Végül... Ennek az új trilógiának lehetne akár az is a végső konklúziója (hiszen a Skynet bőszen hangoztatta most, hogy elkerülhetetlen a létezése, hogy rendben, a Skynet létezésének kérdése elkerülhetetlen, bármit csinálnak létezni fog. DE a bukása is elkerülhetetlen, ha nem John Connor, akkor valaki más vezeti győzelemre az emberiséget és slussz passz. Azért ennek az új trilógiának a végére már én is valami "megnyugtató" lezárást várok, mert van egy bizonyos határ, amin túl már tényleg értelmetlen az egész. Ha Arnold bevállalta még ezt a két részt akkor oké, de többet köszi én már nem kérek, nélküle meg aztán pláne nem... :D
0
2015. július 12., vasárnap 18:10
SPOILER veszély!

1) A T-1000-es mindent tökéletesen lemásol. Olyan, mint a Genisysben Connor, akit sejtszinten terminátorosítottak. Tehát ha lemásolja a padlót, Janelle-t, Saraht-t, akkor az anyagukat is lemásolja, tehát egyszer kerámialap, egyszer meg hússzövet lesz az anyaga. Viszont ő is meztelenül érkezett, tehát ruhát nem másolt magára az időutazáskor.

2) Tipikus paradoxon. De nem csak ez, hanem maga a Terminátor léte is, hiszen önmagából fejlesztette az emberiség (lásd T2).

3) Ez szerintem csak a film belső szabályrendszerétől függ, hogy miként működik. A lényeg, hogy önmagával legyen konzekvens.

4) Nem is tennék nagyon hozzá semmit. Az 1973-ba küldött T-800-ast bármikor visszaküldhették, akár 2100-ból is. Volt tehát ideje a visszaküldőnek, hogy megismerje az időgépet, és ezt betáplálja a T-800-asba. Kis kiigazítás: a T-800-as chipje kellett a működéséhez.

5) Erre nem válasszal szolgálnék, hanem egy újabb kérdéssel: ha John csak 2017-ben fogan meg, mert mondjuk akkor rögtön "közösültek", akkor John Connor 2029-ben csak 12 éves lesz. Hogy lesz így az emberiség vezére? :) Persze ahogy az ítélet napja kitolódott 20 évet, a győzelem napja is kitolódhat ennyivel, tehát van ideje felnőni.

6) Na, ezt csak most olvasom. Éppen ez jutott eszembe a tegnapi újrázáskor nekem is, de ezt épp az imént fejtettem ki én is.
0