Keresés

Schwarzenegger-filmek DVD-n

2019. május 31., péntek 19:06
Ez jó! :D
https://youtu.be/bPhUhypV27w
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2019. február 8., péntek 19:30
Stílusos. :D
0
2019. január 28., hétfő 14:28
https://www.youtube.com/watch?v=iRHCBOpYRl0
0
2019. január 28., hétfő 13:30
Elképzelem, ahogy Gyulus a megfelelő pillanatban kipattan a koporsóból, hogy autogramot kérjen.
0
2019. január 28., hétfő 10:02
Gyulus itt egy alkalom - még ha morbid is - neked...

https://444.hu/2019/01/28/arnold-schwarzenegger-mond-majd-gyaszbeszedet-andy-vajna-temetesen

Bár gondolom védelem alatt lesz minden körülötte...
0
2019. január 16., szerda 18:10
Nem lennék túl oldott, a vasárnapi sárgalevest szürcsölgetve! ;)
Jól kell bánni apóspajtással, ha jön a:
"Talpmasszázst kérek, osztrák karácsonyi zenét..mindent!"
Gyulus, honnan idéztem? :)
0
2019. január 15., kedd 21:55
Hasta la vista, Star-Lord:-P
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2019. január 15., kedd 20:02
Manapság ez a divat, ne viccelj. Pont a sztárok ne követnék? :D
0
2019. január 15., kedd 18:54
Nem tudom, tán a beszélő, fegyveres mosómedve a Galaxis őrzőiből? :D
Amúgy reggel én is olvastam ezt a hírt, és -bár nem vagyok házassági (vagy "eljegyzési") tanácsadó- szerintem ezt egy kicsit elsietik, na mindegy...
0
2019. január 15., kedd 18:14
Na, ki lesz Chris Pratt apósa?
https://24.hu/szorakozas/2019/01/15/chris-pratt-katherine-schwarzenegger-eljegyzes-kennedy-csalad/
0
2018. október 25., csütörtök 10:59
Köszi. Te mindig meg tudsz lepni. :)
0
2018. október 24., szerda 12:57
Happy  birthday, Gyulus! :)
most posts by TM
0
2018. október 6., szombat 21:08
Még annyit hozzá akartam tenni, hogy ezúttal nem egyedül vártam rá. Egy fórumtársunk hozzám hasonló izgalommal várta ezt a találkozót, és ő sem üres kézzel tért haza.

Ha akar, majd ő is jelentkezik. :)
0
2018. október 6., szombat 21:05
Teljességgel irracionális húzásnak tűnt, de ma újra felkerekedtem, és kétszer 280 km-t levezettem abból a célból, hogy újabb esélyt adjak egy Arnolddal való találkozásnak. Ezúttal még három órát sem kellett várni rá, és már délután ezzel térhettem haza:

Ez egy bontatlan Neca John Matrix figura. Nem tudom, ettől mennyit érhet, de nem is érdekel, amíg én élek, nálam marad. :)

Ezúttal is ott edzhettem mellette. Most jobb kedvében találtam, mint egy hónapja: többször beszélgetett, s még viccelődött is a kísérőivel. A dedikálásra a távozásakor került sor. Mivel a korábbi találkozó után már nem volt vesztenivalóm, a már akkor is nálam lévő fényképeket most elő is vettem. Persze idő most sem volt haverkodni, de azért kettőt megnézett belőle, s közben annyit el tudtam mondani neki, hogy óriási rajongója vagyok, s példaképként tekintek rá. Erre rám nézett, s csak annyit mondott: "Thank you".

Én köszönöm, Arnold!

Ez az év különösen jól sikerült számomra. Idén negyedszer is eljutottam Thalba, ahol még a Fatboyra is felülhettem. Idehaza pedig kétszer is sikerült személyesen találkoznom Arnolddal, s ezen találkozóknak köszönhetően mind a közös fotó, mind a dedikálás sikeresen összejött.
0
2018. szeptember 13., csütörtök 12:24
Szívesen. Gondoltam, hogy érdekelni fog, ezért osztottam meg.
0
2018. szeptember 13., csütörtök 12:14
Köszi a cikket.
0
2018. szeptember 13., csütörtök 6:34
Arnold itt volt a "szomszédban". Én ettől közelebb(30km) valószínűleg már az életben nem kerülök hozzá. A cikket a szerdai Naplóból fotóztam. Ami még érdekes, hogy a sajtok egy része tőlünk van, mármint a falumból. Jó érzés, na! :D

0
2018. szeptember 4., kedd 21:08
Szép kis szentély. :)
0
2018. szeptember 4., kedd 17:42
Jó helyen az Arnolddal közös fénykép. :)

0
2018. szeptember 4., kedd 12:53
Nem is lenne rossz. Lassan már felléphetnék vele, annyira kerek a történet. Tegnap is elmeséltem kétszer, de csak egy rövidebb verzióban. Eddig a nektek előadott kétórás változat a leghosszabb. :)
0
2018. szeptember 4., kedd 1:28
Mondtam én, hogy az enyém? :P
0
2018. szeptember 3., hétfő 23:51
Bocs, a kedvencükről volt szó. :)
0
2018. szeptember 3., hétfő 23:26
:)

Vigyem oda, vagy eljöttök? :P
0
2018. szeptember 3., hétfő 23:20
Én élőben hallhattam a sztorit, szerintem neked is el kéne mesélnie. Mondjuk egy jó kis vacsora mellett a kedvenc szombathelyi éttermünkben. :)
0
2018. szeptember 3., hétfő 16:02
Arnold olyan szigorú őrizet alatt áll, hogy nem is gondolnád.

Ezt tanúsíthatom. Van egy barátom, aki többször dolgozott a sí VB-n Ausztriában, ahol Bernie Ecclestone mellett Arnold az egyik rendszeres vendég. Nos, ő mondta, hogy fényképet is csak titokban, félig zsebből lehetett róla csinálni, megközelíteni meg szinte lehetetlen volt.

Nem tudom, jó-e ez így, nem is az én tisztem eldönteni, de ismerve Gyulus rajongását, meg az egész történetet, hatalmas szerencse, hogy így összejött. Meg persze maxi respekt a kitartásért - megérdemelte.
0