Keresés

Schwarzenegger-filmek DVD-n

2015. február 26., csütörtök 14:19
Ne játszd meg magad, tudom, hogy van Vámpírnaplók-os tetkód is..... :D :D :D
0
2015. február 26., csütörtök 14:01
Mármint engem. :)
most posts by TM
0
2015. február 26., csütörtök 14:00
Igazad van, tényleg! Látszik, hogy az is mennyire érdekelt. :)
most posts by TM
0
2015. február 26., csütörtök 13:55
Dehogy, lett ott valami filmsorozat is (nem is egy talán, True Blood meg Vámpírnaplók...) meg mindenféle könyvek...
0
2015. február 26., csütörtök 13:30
Vámpír csak az Alkonyat volt, nem? Zombiból viszont több sorozat meg film. Na mindegy, akinek ez jön be, az most örülhet, hogy már Arnold is ebben mozog.
most posts by TM
0
2015. február 26., csütörtök 11:04
Én mindkettőben benne vagyok, de ami szar, az szar, ami jó az meg jó. Szerintem egyik sem olyan idegesítő még, mint az éppen kifulladó vámpír-láz volt, pedig azt a műfajt is szeretem, ha horrorról van szó.
0
2015. február 26., csütörtök 10:51
Azért csak van pár milliós felvevőképessége ezeknek a Marvel- meg Walking-izéknek és társaiknak.
most posts by TM
0
2015. február 26., csütörtök 10:38
Nem hiszem, hogy a célközönséggel lenne baj.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. február 26., csütörtök 10:17
Ha nem képregény, akkor zombi... Tényleg ilyen sekélyes a merítési lehetőség manapság? Más már nem érdekli a célközönséget?
most posts by TM
0
2015. február 26., csütörtök 9:38
Na akkor szépen nézünk ki...
0
2015. február 26., csütörtök 9:34
Már csak az a kérdés, itthon bemutatják-e? Főleg, ha a Siker-nap alapján méri fel a forgalmazó a Schwarzenegger iránti érdeklődést... Nehogy úgy járjon, mint a Szabotázs!
0
2015. február 26., csütörtök 8:44
Totál igazad van,csak gondoltam azonnal megosztom!
0
2015. február 26., csütörtök 8:14
Google fordító rulez... csak "kicsit" fárasztó olvasni :) .
0
2015. február 26., csütörtök 7:31
Na vééégreee!Maggie jó hír jön ki a mozikba május 8-án amikor meghallotta, hogy Arnold Schwarzenegger főszereplésével egy közelgő zombi film, az első kép, hogy jöhetnek szóba lehet, hogy a legendás akció színész vesz a hordák a zombik az eszköz fészer arsenal kommandós vagy a tűzerő, a Predator, de Maggie néz ki, hogy egy meghitt és drámai bejegyzés az élő halott a műfaj-Al, célzó érzelem mint belsõ (bár ott biztosan lehet néhány az utóbbi).

A filmben debütált a Henry Hobson, Maggie csillagok Schwarzenegger, mint egy apa, kapaszkodva az ürítési emberiség fertőzött lánya (Abigail Breslin), és most már tudjuk, mikor a Lionsgate affiliate közúti látnivalók felszabadítja a film a mozikban.

Szerint a Box Office Mojo Maggie jön a mozikba május 8-án közúti látnivalók. Rendező: Hobson ki egy fekete lista forgatókönyvet John Scott 3, Maggie csillagok Schwarzenegger, Breslin és Joely Richardson.

"A film meséli el egy halálos zombi vírus, hogy a pestis a világ. Amikor Maggie, egy életvidám, fiatal nő megfertőződik, apja hozza haza, hagyta, hogy a családjukkal. Mint Maggie feltételt rontja, kapcsolatuk vizsgálják, az Atya szeretetének gazdaságot, erősebb, mint a betegség. Http://dailydead.com/release-date-revealed-zombie-film-maggie-starring-arnold-schwarzenegger-abigail-breslin/ ez a szívszorító csavar a zombi apokalipszis helyezi az emberi arcot a megmagyarázhatatlan horror."
0
2015. február 26., csütörtök 0:09
Szép gesztus: http://www.krone.at/Stars-Society/Arnie_auf_Blitzbesuch_bei_Ziehvater_Alfred_Gerstl-Ganz_privat_in_Graz-Story-440826
0
2015. február 25., szerda 22:47
Irritálóan lenéző megnyilvánulás kedvenc Arnoldunkról, de ennek fényében némileg érthető a Siker-nap színvonala:

Nem, nem arra gondolok, hogy Majka tette volna sikeressé, hanem hogy a helyszínen és Arnoldon kívül látszólag minden költséget igyekeztek eliminálni, és sajnos a végeredmény várható volt.

http://borsonline.hu/20150224_kudarc_lett_a_siker_nap

Azért sajnálom, hogy végül ilyen visszhangja lett. Talán először nem Arnoldot kellett volna hozniuk, és nem az Arénában kezdeni, hanem inkább gyűjteni némi tapasztalatot.
0
2015. február 25., szerda 22:26
Reagáltam,megkaptad?
0
2015. február 25., szerda 21:34
Joe80!

Küldtem neked egy e-mail-t.
0
2015. február 25., szerda 8:02
http://rtl.hu/most/64105_fokusz_kifutnak_az_idobol_-_ilonat_elgazolta_egy_mozdony_szu
0
2015. február 25., szerda 7:51
Ja...Aki fizetett megkapta érte a közös fotót!Na igen,ha ez elmarad nagy cumi az biztos!
0
2015. február 25., szerda 7:49
Hogy érted,hogy senki nem maradt hoppon?
0
2015. február 25., szerda 7:39
Én meg annak örülök, hogy végül senki sem maradt hoppon. A korai távozásának okát meg nem ismerjük.
0
2015. február 25., szerda 7:27
Habár ez engem úgyse érintett volna mert ez 22-én este volt,én meg 22:00h-körül mentem haza.De másnap délelőtt szinte pontosan ugyanazt csinálta mint 15 évvel ezelőtt.Országház+korona megnézése...
0
2015. február 25., szerda 7:09
Mit nem értesz?Na igen írásban nincs hangsúly.Nem örülök,hogy Orbán miatt nem foglalkozott a rajongóival!
0
2015. február 25., szerda 4:54
Nem értem. Minek is örülsz?
0