Keresés

Schwarzenegger-filmek DVD-n

2014. szeptember 25., csütörtök 16:08
Na, igen. Az sokkal bosszantóbb. Remélem nem veszed szemétségnek, hogy leírom, de BD-n nagyon szép képe van. Nyoma sincs szaggatásnak, akadásnak. De gondolom sejtetted, hisz az összehasonlító anyag is BD-ről van.
Egyébként vajon csak mi magyarok kaptunk ilyen selejtes DVD kiadást?

Még egy röpke gondolat, ha már a minőségről van szó. Eszembe jutott, hogy az Expendables 2 BD-ről írták sokan, hogy nem a legjobb a képminősége. Van aki egy bizonyos nemzetet is emlegetett. Nem tudom figyeltétek-e, de a harmadik rész végén is azon nemzet volt említve, a stáblista alján valahol. Lehet, hogy akkor ismét készülhetünk egy gyenge kiadványra... :(
0
2014. szeptember 25., csütörtök 16:03
Én is ilyen vagyok ám! :) De ha simán szemből ránézel tényleg nem lehet látni a karcokat. Csak ha forgatod, akkor csillan meg rajta a fény úgy, hogy észre lehet venni. Amúgy meg nagyon kíváncsi voltam a lemez tartalmára, talán azért is siklottam át a külcsínyen. Meg egy hetet késett és már kezdtem aggódni, hogy elkallódott a postán valahol. Szóval örülök nekije még így is! :)
0
2014. szeptember 23., kedd 19:41
Pl. ha szaggatna a képe. A napokban már kicsit lenyugszik talán körülöttem az élet, aztán teszek majd fel szemléltető ábrát a DVD hibájáról.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. szeptember 22., hétfő 19:26
Sajnálom! Nekem azonnal szembetűnt a többcentis karcpáros, ez ilyen trauma a részemről, mivel annyira vizslattam a saját fémjeimet mikor vettem őket nem e karcosak, hogy rögtön észre veszem ezt. Én már így maradtam sajnos :/
Sok kis apróság ugye ugye :) Teszel még képeket megekeresem az ,,összes" hibát :D No de akkor is állatul néz ki, AWESOME!
0
2014. szeptember 22., hétfő 18:43
A felsőt én is néztem a fénykép után, de nem láttam semmit. Aztán most megnéztem még egyszer és ha bizonyos szögben esik rá a fény, akkor biza látszik, hogy az két csúnya karc. :/ Kellett neked észrevenned, irgum-burgum... Á, dehogyis. :) Annyira nem vészes, nem zavar. Bár így a sok apróság már kezd sokra menni (fordított gerinc felirat, két karc...).
Mindegy, azért örülök neki! Lehetett volna sokkal rosszabb is. :)
0
2014. szeptember 22., hétfő 18:39
EBay-ről rendeltem. Nem volt olcsó... 24.90 GBP volt + pk.
Köszi! :)
0
2014. szeptember 22., hétfő 16:28
Jól néz ki! Nem akarok kötölőzködni, de azon a képen amin mondod, hogy fordítva van a gerinc ott a hátlap tetején és alján gerinc oldalon két nagy karc világít? Tisztára azt látom.
0
2014. szeptember 22., hétfő 16:13
Tényleg gyönyörű ez a kiadvány.
Honnan lett rendelve és mennyibe fájt?
Gratulálok hozzá!
0
2014. szeptember 22., hétfő 14:26
Köszi! :)
0
2014. szeptember 22., hétfő 14:22
Még nem akartam elküldeni az írásomat, csak a macska ráugrott a billentyűzetre. :)
Szóval. Annyira megtetszett a csomagolása ennek a kiadványnak, hogy nem is figyeltem milyen jó az extra felszereltsége. Főleg az alternatív befejezésekre vagyok kíváncsi. Meg is lesem őket.
Az egyetlen hibája a kiadványnak a hatodik képen látszik. A gerincre fordítva van a szöveg nyomtatva, azaz a betűk talpa nem a hátoldal felé van. Kicsit furán fog így a többi mellett kinézni, kár hogy erre nem figyeltek oda.
Amúgy gyönyörű kiadvány, még mindig az a véleményem. :)
0
2014. szeptember 22., hétfő 14:21
Zsír, szép darab, gratula!
0
2014. szeptember 22., hétfő 14:16
Ma érkezett. :) Remekül be volt csomagolva, legalább nyolc bubis réteg volt rajta. :)

A0nn
0
2014. szeptember 17., szerda 12:08
:)

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10521653_765393590162977_3738950665647369269_n.jpg?oh=a8514100f8b0df74f15d215f22f46d12&oe=548FCC4F
0
2014. szeptember 4., csütörtök 2:43
Lottóznom kéne..

1189. hozzászólásomban én is ezt mondtam.. :/
0
2014. szeptember 3., szerda 23:54
Ha nem jön össze jövőre sem, lehet, hogy meggyűlik a bajuk a szervezőknek a hazai jegyet vásárló (bocs, könyvcsomagot) testépítőkkel. :)
0
2014. szeptember 3., szerda 23:49
Butch, Purple Rain, köszönöm szépen a rengeteg infót! :)

Ryan közlegény annyiért nekem is jólesne. :) Köszi a cím ajánlatot is, de még odébb van. Köv hónaptól kezdek gyűjteni és májusban vagy júniusban akarok kimenni. Yoda miatt írom, hogy akarok és nem pedig azt, hogy szeretnék. ;)
Majd előtte biztos jövök megint érdeklődni, de amiket most írtatok majd kimásolom otthon egy jegyzettömbbe.
Tervezek ám egy kitérőt is majd Portsmouth-ba (Victory) és Bovington-ba (tank múzeum) is. :)
0
2014. szeptember 3., szerda 23:23
Hoppá!

Arnold Schwarzenegger október 12-én a meghirdetettel ellentétben mégsem jön Magyarországra, a szervezők pedig nem akarják visszaadni a már megvásárolt jegyek ellenértékét, mondván, a jegy "csak ajándék volt a megvásárolt könyvcsomag mellé".

Hát pont ez bántotta a szemem: a jegy ajándék. :(

Áldom az eszem, hogy ellenálltam a csábításnak.
0
2014. szeptember 3., szerda 23:15
Köszi a képeket és az élménybeszámolót is. Jó volt olvasni.

Bocs, hogy kicsi megkésve reagáltam. Nem azért, mert nem érdekelt, csak éppen nagyon elfoglal mostanság ez:

https://www.facebook.com/zartosztaly.film
0
2014. szeptember 3., szerda 21:58
http://index.hu/kultur/cinematrix/2014/09/03/atveres_az_oktoberi_schwarzenegger-nap/
0
2014. szeptember 3., szerda 14:45
Arnold gyűjteményem jelenleg mellékszereplőként is ide vettem a filmjeit !
Bocsi hogy sötét a kép !
0
2014. szeptember 2., kedd 12:23

teljesen rendben van amit írtál, úgyhogy rád is hallgathat! :)

a HMV-k kicsit leszoktak a gyűjtői kiadásokról, mióta majdnem földbe állt az egész cég, azóta inkább a Play és a Zavvi jelentet meg steelbook-okat meg ilyesmit, de nekik nincs boltjuk, csak online lehet rendelni. úgyhogy ilyen szempontból Angliában boltban vásárolni nem éri meg, alig találsz ilyesfajta cuccot. viszont olyanok mint én, aki leállt teljesen a gyűjtői cuccokkal, én hetente találok vmi jó kis akciót akár használt, akár bontatlan filmre (2 lemezes Ryan közlegény 3 font, Gravitáció bontatlanul 6 font stb stb stb).

de mindenképpen hozzátenném, hogy ez attól is függ hogy Londonban vásárolsz vagy valahol nem annyira "népszerű" helyen. mint ahogy Anglia középső részein az élet is sokkal olcsóbb, így filmeket, CD-ket is sokszor fele annyiért lehet megvenni mint a fővárosban...
0
2014. szeptember 2., kedd 10:54
Ja igen, Butch kint lakik, szóval inkább rá hallgass :D Amúgy valóban, árakban nem a legjobbak a HMV-k... De tudod, örültem mint majom a farkának, amikor megvettem ezt-azt amire esély sincs itthon... Meg azért egy Zimmer féle Rush OST-t 3 fontért csak tudtam ott akasztani :D
0
2014. szeptember 2., kedd 10:49
Szia!

Én Londonban (sőt egész Angliában) csak a HMV-t tudom, ez valami ottani dolog lehet, nagyon imádják. Van Londonban asszem 3 is én kettőt találtam meg, egyet a sétálóutcán, az utcáról nyílik, egy pedig van a Selfridges áruház aljában. Ahogy belépsz, elsőre sokkot fogsz kapni, de aztán ahogy jobban megnézed a kínálatot, meglátod, hogy annyira nem nagy szám... Igaz mindenből lehet kapni, az összes filmből, de ott tényleg nem nagyon erőltetik az exkluzív kiadásokat... Cambridge-ben találtam egy pici boltot, ami fullon volt emberekkel, meg is értettem miért :D Ott volt 5 fontért Skyfall CD, meg pár fém meg digi, de könyvekből is kurva erős volt a kínálat.

Ja amire vigyázni kell, hogy Virgin Megastore NINCS. Bármennyire reklámozzák a neten (még a Virgin oldalán is találtam címet...) nincs a bolt és kész. Egy utcán álldogáló, "információ" osztó fickót kérdeztünk meg, ő mondta. Ráment egy fél délután, hogy keressük és feleslegesen :D Ha kell cím vagy tájékozódás akkor szólj, de szerintem a neten minden fent van simán!
0
2014. szeptember 2., kedd 10:45

tudom ajánlani a CEX nevezetű használt cuccokkal foglalkozó boltokat, adnak is, vesznek is játékot, CD-t és filmeket is. többször vettem már náluk fillérekért olyat ami még az eBay-en kétszer annyi lett volna. hasonló a Game, bár ők inkább játékokkal foglalkoznak, de van bőven választék BD lemezből is, illetve ott van a Cash generator, ami inkább műszaki cikkekben utazik, de DVD-ből, BD-ből is durva a választék, találtam már kincseket, ami egyébként szinte beszerezhetetlen volt. természetesen a lemezek/tokok állapotát érdemes ellenőrizni, de nekem még nem volt gondom (kopp-kopp).
vannak még HMV elszórva a városban, de azok eléggé drágák, nem éri meg ott megvenni azt ami az oldalukon sokkal olcsóbb... és persze ha bemész egy nagyobb hipermarketbe (Tesco, Asda, Morrisons, Sainsbury s), elég szép választékot lehet találni BD-ből.

bocsi a belepofázásért :)
0
2014. szeptember 2., kedd 10:28
Én is szivesn olvastam az írásod és néztem a képeket. :)
Nem semmi választék, gondolom elidőztél egy darabig. :)
Londonban tudnál ajánlani hasonló kaliberű üzletet? Ha már jártál arra, gondolom tudsz egyet-kettőt. :)
0