Nos drága Gyulusom, itt vagyok, ha másnak nem, neked küldöm a képeket, cserébe az érdeklődésedért pedig megkapod a kurva homályos Sabotage képet :D :D
Jobbról a második harmadik sorban vannak. ez Saturn, úgyhogy az aranyozott színűből itt nem volt "csak" a másik két fémből és a sima tokosból, ami fekete színű tokban volt:

Valami prostituált settenkedett az oszlopnál...
Ezeket vettem magamnak, illetve a Kubrick ajándékba ment:
Ilyenek figyeltek, hogy lopok-e:
Aztán pár kincs :)
Ez a bohóc meg addig-addig vergődött, míg csak mellé álltam egy képre, pedig nem nagyon akartam, elég ciki az ember...
Nem beszélve arról, hogy szemüveges volt, na :)
A végére pedig a sokkolás:
Ez a kép drágáim egy Müllerben készült. Aki nem ismeri annak mondom, hogy ez egy DM és Rossmann szintű SIMA MEZEI drogéria. T4, Elysium, Wall Street, Sabotage fémdoboz, Godfather trilógia gyűjtődoboz és miegymás. Megjegyzem, hogy ez csak a BD részleg egy része. A teljes az nem fért rá a képre, ezen felül pedig ugyanennyi dvd, cd és pc játék is kapható volt itt...
Az árakról röviden. Elsőre (és másodjára is) sokkoló :) Igaz az új megjelenések azok 25-30 euró között vannak (mármint a fémek természetesen), a régebbieket szarér-hugyér tolják. A Premium Collection filmeke 8-9 eurókért vettem, a T4 10 euró volt a fémdobozok hegyekben álltak 12-15 eurókért (Amerikai História X, Sikoly 4, az Armageddonból és A szikla-ból az a kurva szép sima fekete kiadás és még sorolhatnám...) szóval kánaán. Egymás mellett ugyanaz a két film, a dvd 8.99 a BD 9.99... Ki a fasz vesz még dvd-t ott nem igaz? :D
A kínálat és az alapterület óriási, de hát ez a minimum. CD fronton az árak már húzósabbak, nagyjából minden 5e körül van (15-19 euró), de azért a választék az odabasz... Only God Forgives, Maleficent, Godzilla, hogy csak pár számomra érdekesebbet írjak. Az élet szerencsés volt hozzám idén, jártam London-Cambridge vonalon is tavasszal, ahhoz képest a kínálat sokkal de sokkal nagyobb, leginkább a különlegesebb kiadások terén. Az angoloknál mindenhez az o-ring megy (persze nem baj), itt azért sok a fém, a digi. Ami még fura, hogy az angol webshop-ok kínálatát a boltokban nem igazán találtam, míg itt azért offline is voltak kurva finom dolgok. Azért a Top Gun 3D BD-nél felhúztam a szemöldököm :D :D