Keresés

Schwarzenegger-filmek DVD-n

2014. szeptember 2., kedd 10:16
Na csak sikerült legalább két képet is elbasznom :D Szóval ez az a maki aki akart egy fotót velem...

:D
0
2014. szeptember 1., hétfő 22:30
Biztos, hogy azért ilyen elmosódott mert epilepsziás rohamot kaptál a látványtól! A prostit elhozhattad volna nekem szuvenírbe...
Az külön szimoatikus, hogy nincsenek lopásgátlóban így jól meglehet nézni a külsejüket. Az SP digibook-ja meg pont úgy néz ki mint a francia kiadás :) Viszont Müller. A Jancsi és Juliska-s fémjük nagyon durván néz ki.
Azért kimentem volna szívesen veled körülnézni.
0
2014. szeptember 1., hétfő 22:17
A második Bloodsport kép ez akart lenni:

Bocsiiii :D
0
2014. szeptember 1., hétfő 22:13
Nos drága Gyulusom, itt vagyok, ha másnak nem, neked küldöm a képeket, cserébe az érdeklődésedért pedig megkapod a kurva homályos Sabotage képet :D :D

Jobbról a második harmadik sorban vannak. ez Saturn, úgyhogy az aranyozott színűből itt nem volt "csak" a másik két fémből és a sima tokosból, ami fekete színű tokban volt:

Valami prostituált settenkedett az oszlopnál...

Ezeket vettem magamnak, illetve a Kubrick ajándékba ment:

Ilyenek figyeltek, hogy lopok-e:

Aztán pár kincs :)

Ez a bohóc meg addig-addig vergődött, míg csak mellé álltam egy képre, pedig nem nagyon akartam, elég ciki az ember...

Nem beszélve arról, hogy szemüveges volt, na :)

A végére pedig a sokkolás:

Ez a kép drágáim egy Müllerben készült. Aki nem ismeri annak mondom, hogy ez egy DM és Rossmann szintű SIMA MEZEI drogéria. T4, Elysium, Wall Street, Sabotage fémdoboz, Godfather trilógia gyűjtődoboz és miegymás. Megjegyzem, hogy ez csak a BD részleg egy része. A teljes az nem fért rá a képre, ezen felül pedig ugyanennyi dvd, cd és pc játék is kapható volt itt...

Az árakról röviden. Elsőre (és másodjára is) sokkoló :) Igaz az új megjelenések azok 25-30 euró között vannak (mármint a fémek természetesen), a régebbieket szarér-hugyér tolják. A Premium Collection filmeke 8-9 eurókért vettem, a T4 10 euró volt a fémdobozok hegyekben álltak 12-15 eurókért (Amerikai História X, Sikoly 4, az Armageddonból és A szikla-ból az a kurva szép sima fekete kiadás és még sorolhatnám...) szóval kánaán. Egymás mellett ugyanaz a két film, a dvd 8.99 a BD 9.99... Ki a fasz vesz még dvd-t ott nem igaz? :D

A kínálat és az alapterület óriási, de hát ez a minimum. CD fronton az árak már húzósabbak, nagyjából minden 5e körül van (15-19 euró), de azért a választék az odabasz... Only God Forgives, Maleficent, Godzilla, hogy csak pár számomra érdekesebbet írjak. Az élet szerencsés volt hozzám idén, jártam London-Cambridge vonalon is tavasszal, ahhoz képest a kínálat sokkal de sokkal nagyobb, leginkább a különlegesebb kiadások terén. Az angoloknál mindenhez az o-ring megy (persze nem baj), itt azért sok a fém, a digi. Ami még fura, hogy az angol webshop-ok kínálatát a boltokban nem igazán találtam, míg itt azért offline is voltak kurva finom dolgok. Azért a Top Gun 3D BD-nél felhúztam a szemöldököm :D :D

0
2014. szeptember 1., hétfő 14:08
Ja akkor marad a ma este, mert nem mertem kéretlenül kirakni :D Ideszemetelhetek majd este ebbe a topicba? :D
0
2014. szeptember 1., hétfő 12:24
Türelmetlenül várjuk. :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. augusztus 31., vasárnap 15:19
Na már Győrben vagyok a vonaton, nemsoká otthon :) Ha esetleg érdekel valakit, megint csináltam pár sokkoló képet, szívesen megosztom egy rövid élménybeszámoló mellett :)
0
2014. augusztus 31., vasárnap 14:22
Még lehet kedvet kapok hozzá, szép steel.
0
2014. augusztus 31., vasárnap 8:22
A lentikuláris verziónak is ugyan az a hátulja! Sárkányos mágnes a hűtőre... Tényleg menjenek valahova, hogy nem képesek egy ilyet itthon kiadni. :(

http://www.everythingblu.com/2014/08/13/sabotage-blu-ray-steelbook-with-exclusive-lenticular/?mobile=1

Szerintetek jövő év májusa, júniusa körül lehet még majd kapni? Akkor tervezek külföldre utazni. Igaz nem a németekhez, de neten is lehet rendelni a britektől ezt a verziót. Hátha üzletben is van.
0
2014. augusztus 30., szombat 22:32
Kibeb.szott jó!
0
2014. augusztus 30., szombat 12:14
Gyönyörű! :) Gondolom a lentikuláris mágnes alatt is ez a fém borító van.
Amúgy a linken amit megadtál, egy kicsit lentebb van a harmadik fém is. Ezek szerint az meg media Markt exkluzív. A fene egye meg, itthon is kiadhatta volna az mm.
0
2014. augusztus 30., szombat 12:00
Ez volt az:

http://www.blu-ray.com/movies/Sabotage-Blu-ray/111665/

Meg egy másik, nem ez az aranyszínű. Ezek szerint 3 fém létezik itt, nagyon durva :D

Gyulus megmondom a frankót, nem néztem meg semmit, mert alig volt időm sajnos... Felkaptam pár szuvenírt és mentem is... :(
Holnap kerelek fel képet, árakkal persze :D:D:D
0
2014. augusztus 30., szombat 11:01
Gondolom, felirattal sem vagyunk rajta, ugye? :(
0
2014. augusztus 30., szombat 10:49
Bocsi, csak kíváncsiságból kérdezném. A sima verzón van egy sárkány, igaz?
0
2014. augusztus 30., szombat 10:31
Basszus, ennek a verziónak a hátulja nagyon állat!

0
2014. augusztus 30., szombat 8:34
Lehet, hogy ott láttad, én is ott találtam. :)
0
2014. augusztus 30., szombat 0:00
Basszus Gyulus, kint nyaralok Németországban és láttam neked Sabotage BD-t, kétféle steelbookban (az egyik "persze" lentikuláris)plusz a sima verziót fekete tokban!!! Sunnyogva lefotóztam a Saturnban de jó szar lett, szóval csak képzeld ide :D:D
0
2014. augusztus 29., péntek 22:53
Ezt már láttam valahol. Lehet, épp a facebookon. A reklámok jópofák. :)
0
2014. augusztus 29., péntek 21:05
Érdekes kép. :)

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/10353716_757278550974481_7241730595444234214_n.jpg?oh=2188a391ee4be9d5367df51d085bc1e5&oe=5461E58C
0
2014. augusztus 24., vasárnap 15:40
Új reklámok Arnoldtól. Kicsit fárasztóak, de jók. :)

https://www.youtube.com/watch?v=XAXxnvLmtdc&list=PL2GHDJqm41kMbhppAKIYjmlm0ivnr0gf-&index=2
0
2014. augusztus 24., vasárnap 15:38
:)
0
2014. augusztus 15., péntek 2:23
"Én csak egy második megtekintésre gondoltam. ;)"

Akkor mégiscsak én értelmeztem jól. :)
0
2014. augusztus 15., péntek 0:18
Hát úgy az egész film nem brillírozik igazán. Csak így 10 év utáni újra megtekintés elég furcsán hat rám :) De jó :))
0
2014. augusztus 15., péntek 0:14
Igen arra gondoltam :)
0
2014. augusztus 15., péntek 0:13
Schwarzi egysoros, jeges beszólásai olyan szinten szarok, hogy lehetetlen nem szórakozni rajtuk. Kiskölökként amúgy én is imádtam ezt a filmet.
0