Keresés

Schwarzenegger-filmek DVD-n

2014. augusztus 15., péntek 0:12
Úgy értem az esetleges folytatás végén. :D
0
2014. augusztus 15., péntek 0:10
Hamár megdöglik a végén mindenki akkor valóban felesleges lenne folytatni :D
De valóban ez egyszeri történet inkább.
0
2014. augusztus 15., péntek 0:06
Közbe nézem a Batman és Robin-t. Nem is emlékeztem rá, hogy ennyire muris ez a Batman rész. Még szinte ilyen zsupsz hangokat is lehet hallani benne :)
Nem semmi belegondolni 97-es film akkor még 9 éves voltam. Nem is tudom mennyiszer néztem meg az évek folyamán míg nőddögéltem.
0
2014. augusztus 15., péntek 0:05
SPOILER
Szerintem ezt már kár lenne tovább csavarni, max. egy mexikói mészárlást tudnék elképzelni, hogy az, akit meglőnek, mégis túléli, a kartell meg hajtóvadászatot indít ellene. Aztán mindenki megdöglik a végén, the end.
0
2014. augusztus 15., péntek 0:02
És igen emiatt jutott eszembe mikor írtam, hogy is lenne második rész! De mi van ha mégse?
0
2014. augusztus 15., péntek 0:00
Én csak egy második megtekintésre gondoltam. ;) Szerintem - SPOILER ALERT!!! - akit a végén meglőnek, úgy gondolom, hogy leül és el is vérzik. Nélküle meg annyira nem érdekelne egy második rész. :)
SPOILER END
0
2014. augusztus 14., csütörtök 20:16
Ja a végén meg a !!légterelő off!! elfejeltettem sorry!
0
2014. augusztus 14., csütörtök 20:15
Addig oké, csakhogy !!légterelő on!! a drogos kurva öldösi a társakat ami nyílvánvaló, hisz narkós ember am is bekattan ha nem kapja meg a pénzét még jobban. De a master chief is benne van a dologban azért. Mondjuk nagy darab kopasz tagot a halálosztag kapta el? Vagy azt csak hallucinálták mikor odamentek megnézni mi van vele? Azt mondták már jó ideje rohadtak halkajaként.
Mikor Monster mondta nyomozónőnek, hogy Neck mennyivel jobb nála mert tengerészgyalogos is volt sokáig akkor Őt kinyírják mint a huzat. Neck is csak azért halt meg mer nem gondolta volna, hogy a cafka társa megcsapja egy pengével.
Belehajszolta a drogost a chief az ámokfutásba. Azért Ő is jófej volt, hogy nem mondta nekik, hogy Önös érdekből nyúlja le a pénzt a saját csapata elől, hogy bosszút álljon. Ami teljesen jogos volt, csak inkább azt kellett volna tennie, hogy mondjuk letépi a fszfej fülét vagy kinyomja az egyik szemét aztán meg lábon lövi és utánna fejbe vagy egy perc múlva, minimum.
0
2014. augusztus 14., csütörtök 19:56
Betyár mocskos :) De hát ez a drogos alakulat dolog eleve mocskos dolog. De jól nyomták a skacok. Tiszta antiszociális mind.
Mikor leütötte Pyro a kidobót a sztrip bárban :D Ja szerintem is jöhetne belőle második.
0
2014. augusztus 14., csütörtök 19:52
Az inkább mesésebb, az erőszak és a brutalitást is úgy adagolták benne, hogy nem olyan sokkoló mint ez. Meg nem is olyan közönséges. Az jobban tetszik.
Nem is mondom azt, hogy ezért
https://www.youtube.com/watch?v=Kr0WdvAp5dg
-külön élvezet, hogy 2:03-nál visszavált és egyszerre csend lesz 290-nél, ez nagyon penge. No nem csak ezért.
De a Szabotázs sem rosszabb annál. És nem is az, hogy ez a durvább stílus miatt nem tetszene.
Az biztos, hogy kegyetlenül felszedte magát, fele ilyen izmos lennék már néznék ki vlhogy XD
0
2014. augusztus 14., csütörtök 16:59
"Szerintem is alul van kissé pontozva ez a film..." - már ahol, ugyebár. :)

Amúgy a Szabotázs addig kiváló, amíg nem csak Scwarzi van benne, hanem a  többiek is. Ebből kifolyólag a finálé, a legvége borzasztó ócska, viszont még így is remek mozi lett.
0
2014. augusztus 14., csütörtök 15:57
SZABOTÁZS SPOILER!!!!
- - Hát ugye 2 kérdés is felvetődik, egyrészt, hogy ki tette el a zsetonokat, másrészt, hogy ki öldökli le a társait. Az előbbi, az indítékokat nézve viszonylag egyértelmű, a második pedig még inkább. Csak nézzetek végig a bagázson; Férfi ügynök, férfi ügynök, férfi ügynök, férfi ügynök, idióta picsa, férfi ügynök, férfi ügynök... na vajon ki a gyanús... Ilyen téren számomra nem volt nagy csavar a filmben, viszont a megvalósítás szerintem nagyon pofás lett. Mind hangulatilag, mind feszültségileg, mind a kivitelezés szempontjából. A rajtaütés és a film végi autós üldözés nagyon jól lett összehozva. Szerintem is alul van kissé pontozva ez a film. - -
SZABOTÁZS SPOILER!!!!!!
0
2014. augusztus 14., csütörtök 15:32
Ahogy olvastam a rémhíreket, én lemondtam a DVD-ről... Én is mocskos lettem, mint a film. :) De hozzáfűzöm, hogy nagyon szeretném megvenni normalis minőségben, szinkronnal! És nem külföldről, magyar hang nélkül.
Kíváncsi vagyok, hogy mit fog reagálni az Xpressnek a kiadó. Ha egyáltalán fog.
0
2014. augusztus 14., csütörtök 15:25
Én is szívesen újranézném, csak ne lenne olyan vacak a DVD!
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. augusztus 14., csütörtök 15:13
Bennem az fogalmazódott meg, hogy nagyon mocskos a Szabotázs. Trágár beszéd, rossz jó fiúk és a többi. Első megnézésre lekötött, jó film volt, kíváncsi lennék egy másodikra is. A film közepe tájékán vagy fél percre megvolt ki a hunyó, de aztán elvetettem a gondolatot. :)
0
2014. augusztus 14., csütörtök 15:02
Ja, és hogy nem olyan, mint az Erőnek erejével? Az is biztos. De ami még szembetűnő, hogy Arnold amióta újra filmez, filmről-filmre jobb kondiban van. Az első filmekben egy öregember volt, most meg mintha közel olyan fizikuma lenne, mint egy évtizede. De a játékán is látszik, hogy egyre inkább magára talál újra ebben a világban. Meg vagyok róla győződve, hogy eleinte feszélyezte kicsit a kormányzóból filmes mellékszereplővé (Ex2) válás.
0
2014. augusztus 14., csütörtök 14:57
Most már tényleg meg kéne néznem a Sabotage-t is, eddig nem volt rá időm...
0
2014. augusztus 14., csütörtök 14:53
Én is pont így voltam vele. Kicsit hülyének is éreztem magam a kritikák ismeretében. :)
0
2014. augusztus 14., csütörtök 13:04
Hát nem olyan mint az Erőnek erejével. Ez elég valóságosra sikeredett vagy hogy is mondjam, kb mint a Farrell/Fox Miami Vice-a.
A hunyó az egyértelműen a - de ha már elmondom is cselekményt hozok fel ami nem szép dolog. Bár érdekes mert addig nem jöttem rá míg ki nem mondta, hogy Ő tette.
0
2014. augusztus 14., csütörtök 2:19
Érdekes, bár nem eredeti koncepció.
Sabotage hogy tetszik? Tudod már, ki a hunyó?
0
2014. augusztus 14., csütörtök 2:13
Zombis Schwarzis film?! Nem semmi.
Most nézem a Sabotázs-t.
0
2014. augusztus 14., csütörtök 1:53
Maggie premier a 39. Toronto Film Fesztiválon, szeptember negyedikén.

http://bloody-disgusting.com/images/3307828/tiff14-schwarzeneggers-maggie-world-premiere/
0
2014. augusztus 12., kedd 1:14
Határozottan talán!
0
2014. augusztus 12., kedd 1:14
Gyakorolni mindegy. Vagy túl leteszem a lécet? :)
Am VIVAn ment a Völgylakók vagy mi, ott jól ki voltak sminkelve a kis (és elég közönséges)buxák úgy néztek is ki vlhogy. De csak alkalmi kalandozásra gondolok :D
0
2014. augusztus 12., kedd 0:34
Majd csak összejön!
0