Keresés

Schwarzenegger-filmek DVD-n

2018. szeptember 3., hétfő 13:33
Nagyon sokat, az biztos. Azóta is próbálom feldolgozni.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2018. szeptember 3., hétfő 11:25
Nagy gratula! Nem irigyellek, én örülök neki! Tudom, hogy mennyit jelent számodra.
0
2018. szeptember 3., hétfő 5:12
Jut eszembe, akár ezt is írhattam volna: Ahogy azt piftuka elképzeli! :D

Arnold olyan szigorú őrizet alatt áll, hogy nem is gondolnád. Szinte a "rá se merj nézni" kategória. A testőrök árgus szemekkel pásztázzák a környezetét, és tisztes távolságot tartanak körülötte edzés közben. Azt csodálom, hogy azon a pár méteren engedik megközelíteni őt távozáskor. De Arnold ott sem áll meg, csak megy célirányosan. Persze valóban bepróbálkozhattam volna a fényképekkel, ajándékokkal, kockáztatva ezzel, hogy végül semmi sem jön össze. Ilyen előzmények, 25 órányi várakozással töltött idő után én már nem kockáztattam. Nem kell neki puncsolni, mindene megvan, 71 évesen neki már az idő a legnagyobb kincs. Tehát azzal teszek a legtöbbet érte, ha kerek-perec megmondom, mit szeretnék, s nem rabolom a drága idejét. Én legalábbis így gondolom, s erre jutottam ott is.
0
2018. szeptember 3., hétfő 4:55
Még ez is eszembe jutott. De komolyan. :)
0
2018. szeptember 3., hétfő 4:55
Ki volt nyomtatva több kép is, sőt, ajándékkal is készültem. De aztán ott kiderült, hogy kár is ilyesmivel húzni az időt, mert nem áll meg haverkodni, helyette örülni kell minden pillanatnak, amit el lehet csípni vele. Igazából azzal is csak utólag szembesültem, hogy lényegében nem is volt más körülötte, csak én. De még így is nagyon gyorsan zajlott minden, amikor távozott.

Bíztam benne, elég látnia az arcomon tükröződő kitörő örömöt, és tudni fogja, hogy óriási rajongója vagyok, s talán azt sem veszi sértésnek, ha ilyenként Arnoldnak szólítom, de őszintén szólva annyira meg voltam illetődve, hogy erre már nem is emlékszem pontosan.
0
2018. szeptember 3., hétfő 2:11
Mr. Braunschweiger. :)
0
2018. szeptember 2., vasárnap 22:22
Kár, hogy nem nyomtattad ki a gyűjteményed fotóját! Ha azt mutattad volna neki, szerintem nem csak "5 másodpercre" állt volna meg, hanem meghívott volna ebédelni is... :)

Mindenesetre örülök, hogy összejött a találkozás!

Egyébként hogyan szólítottad?
0
2018. szeptember 2., vasárnap 22:21
Gratulálok!
0
2018. szeptember 2., vasárnap 21:54
Gratulálok!
0
2018. szeptember 2., vasárnap 21:54
Gratulálok!
0
2018. szeptember 2., vasárnap 21:28
Az Osztrák Tölgy mellett edzeni? :)

Kattints a részletekért!
http://arnold.fenti.hu
0
2018. augusztus 29., szerda 22:13
Predator steelbook

https://youtu.be/aPiOhcd0_Kg
0
2018. augusztus 21., kedd 20:57
Nagyon klassz lett az első rész csomagolása, kívül-belül! :)
0
2018. augusztus 19., vasárnap 0:24
Mai "újdonságok":

0
2018. július 30., hétfő 22:31
Egy új élménnyel és egy új pólóval lettem ma gazdagabb.
0
2018. július 30., hétfő 8:01
Isten éltesse! :)
0
2018. június 28., csütörtök 18:35
Te meg is fogod venni! :)
most posts by TM
0
2018. június 28., csütörtök 15:44
Nekem is meg van de nem magyar kiadással,de azért megveszem.Az új terminátort már forgatják https://sg.hu/cikkek/film/131849/az-elso-lesifotok-linda-hamiltonrol-az-uj-terminator-resz-forgatasarol .
0
2018. június 28., csütörtök 8:10
A négy kiadvány (BD, BD3D, steel, DVD) együtt kb. 24eFt. Ennyire talán mégse jó film a Genisys. Ugyanakkor rajongóként ott van bennem a késztetés, hogy megvegyem őket, holott mindhárom korong (BD, BD3D, DVD) itt figyel már a polcon.
0
2018. június 28., csütörtök 2:46
A Bontonnál átestek a ló túloldalára.
most posts by TM
0
2018. június 27., szerda 21:58
Bár nekem már régóta megvan, valamikor én is vevő leszek rájuk. Csak azt nem tudom, mit vegyek meg belőle, mivel csak BD-n lesz belőle 3 különféle kiadás.
0
2018. június 27., szerda 21:51
Na végre megjelenik a Genisys nálunk magyar kiadással Július 20-án.Végre kiadták.Megérte 3 évet várni.
0
2018. június 18., hétfő 20:17
Újabb ékkövek érkeztek a gyűjteményembe, mégpedig a Kommandó német mediabook kiadásainak mindhárom variánsa. Az A borítós változatból 999, a B-ből 555, a C-ből pedig 333 példány került forgalomba. A kiadványok a film Blu-ray és DVD változatát egyaránt tartalmazzák, plusz egy 20 oldalas könyvecskét. A lemezeken magyar vonatkozás nincs, a nyomtatott anyag pedig német nyelvű.

Így néznek ki egymás mellett:

Ilyenek belülről:

Ezekkel így bővült a Kommandó-gyűjteményem:

A képen látható kiadványok sorban:
- magyar kiadású VHS a klasszikus szinkronnal
- 30 éves jubileumi angol kiadású DVD (R2, PAL, moziváltozat, azonos az ausztrál kiadás 1-es lemezével)
- a rendezői változat amerikai DVD-kiadása (R1, NTSC, seamless branching megoldással választható a mozis és a rendezői vágás)
- a rendezői változat ausztrál DVD-kiadása (R2, PAL, a film két változata két külön lemezen található)
- két példány az első magyar DVD-kiadványból (vágott, feliratos)
- a film hazai szinkronizált és vágatlan kiadása DVD-n
- angol Blu-ray-kiadvány (moziváltozat)
- cseh 1500 példányban limitált és nem limitált gyűjtői kiadások, bennük a 30 éves jubileumi Blu-ray-változatok (a film mindkét vágásával) fémdobozban képekkel, kártyákkal
- angol 30 éves jubileumi Blu-ray-kiadvány normál műanyagtokban
- német mediabook kiadások A, B és C borítós változata 20 oldalas könyvvel, a 30 éves jubileumi Blu-ray-változatokkal és a film DVD-változatával
- filmzene CD-n

Ez összesen 1 db VHS, 10 db DVD, 7 db Blu-ray és 1 db CD.

Az adathordozókon kívül van még két ilyen figurám is:

A jobb oldaliból rögtön kettőt is vettem, az egyik a dobozában pihen.
0
2018. május 8., kedd 21:36
Íme, az Utóhatás révén jelenleg általam teljesnek tekintett Schwarzenegger-gyűjtemény DVD-n:

0
2018. május 6., vasárnap 14:41
"Jó film mind a tíz, bár a Conan 9. helye kicsit meglepő."

Azt tudni kell, hogy én rajongom a "varázslós-kardos" mesékért. Nekem mindkét Schwarzy "Conan" film, és a "Vörös Szonja" is tetszett. :)

"Willow", "Krull", "Vadak Ura", stb.... jöhetnek ezek mind. ;-)

Akik ismerik, azt mondják róla, hogy kifejezetten kifinomult humora van. Számos ilyen sztorit lehetett hallani, olvasni vele kapcsolatban.

Egyik kedvencem, amikor Jean-Claude eljátszotta őt, és a történetet, amikor egy ismerősét akarta Arnold-nál beajánlani, támogatásra, mentorálásra, és mondta neki, hogy "Egy nap nagy rendező lesz belőle!".

Mire Arnold megjegyezte: "Miért nem minden nap?" :D
0