Keresés

Schwarzenegger-filmek DVD-n

2014. augusztus 7., csütörtök 1:34
Nem biztos, hogy akkora baj ez. Onnan jó minőségű cuccot kapsz kevesebbért. Mert nincs magyar hang/felirat? Hát Istenem.
Egyébként is jó lenne perfektre fejleszteni az angol tudást, csak a lustaságom tudnám legyőzni pff.
0
2014. augusztus 7., csütörtök 1:29
Az a baj, hogy csak külföldön értenek hozzá. :(
0
2014. augusztus 7., csütörtök 0:59
Ó, ezt megint eljátszották. Értenek hozzá, hogy készítsenek olyat amit aztán el is tudnak adni. Az ember meg győzzön válogatni. Vagy inkább vegye meg mindet...
0
2014. augusztus 7., csütörtök 0:20
Van ahol ilyen szépségeket is lehet kapni...

0
2014. augusztus 4., hétfő 13:49
Nem láttam egy Batman filmet sem a Robin után. De ha minden filmet alapul veszünk, akkor van bőven nála rosszabb, az tuti. :)

Az a baj, hogy mostantól nem nagyon lesz időm filmezni. De amint tudom folytatom Arnold filmjeinek újranézését. A Batman és Robinnal folytatom majd. :)
0
2014. július 31., csütörtök 22:46
Bloodrayne. Asylum remekek. Nem érzem, hogy túloztam volna. Te nem érzed a túlzásod? De ettől függetlenül nem tisztelenségből reagáltam. Csak ha belegondol az ember mik készültek már ebben az életben.
0
2014. július 31., csütörtök 21:31
A "bőven" talán túlzás...
0
2014. július 31., csütörtök 21:28
Sztem nem árt ha megnézi az ember a Batman und Robin-t. Van bőven rosszabb annál :)
0
2014. július 31., csütörtök 15:15
Tegnap előrendeltem a Szabotázst. Pedig 1000-1500-nál többet nem szívesen adok ki DVD-ért (de ezt már hangoztattam párszor). De úgy gondoltam hagy fogyjon minél jobban, lássa a kiadó, hogy van kereslet Arnold filmjeire. Legalábbis rajtam már nem múlik a kereslet.

Egyébként szerintetek lehetséges, hogy a Feláldozhatók 3. után lesz egy trilógia kiadás BD-n? Egyre inkább vonzódom a BD-hez, mert tegnap is láttam csúnyaságokat DVD-ről való filmezés közben. Persze van amikor nagyon szép képe van egy-egy DVD-nek is, de úgy veszem észre, hogy sokszor tojnak bele, hogy minőséget készítsenek az olcsóbb adathordozóra is. (Legutóbb a Solomon Kane volt nagy csalódás.)
0
2014. július 31., csütörtök 0:01
Gondoltam, hogy a filmbeli lányára gondolsz, utána is néztem imdb-n, csak nekem a neve önmagában nem mondott semmit. :)

A Végképp eltörölni-t is leteszteltem, az nem hibás lemez. :)
Annyira felemás az a film. Nem szeretem, de most egész jól elszórakoztam rajta, szóval jobb volt, mint amire emlékeztem. De azért nem tartozik a legjobb Arnold filmek közé.

Azon filózom, hogy bevállaljam-e a Batman & Robin-t még? Abból annyira emlékszem, hogy nagyon gyenge film, kivéve Arnold-ot. Úgy emlékszem, hogy tetszetősen alakítja Mr. Freeze-t. Talán ő az egyetlen jó dolog ebben a Batman filmben.
0
2014. július 30., szerda 23:28
Igen! Schwarzi lányát játszotta! Még ha vlmi kevésbé fontos mellékszereplő lett volna elnézném, de szégyeld össze magad! :D

Kis aranyos, még 14 éves tini volt akkor :)

Scarlett ide vagy oda, Neki kellett volna Fekete özvegy-nek lennie. Sokat dobott volna a karrierjén. Méltatlanul alul foglalkoztatják :/
No hibás kiadás ezért is lényegtelen van e magyar filmpiac avagy nincs. Valóban bosszantó.
0
2014. július 30., szerda 21:39
Ha te mondod. :)

Marha jó páros volt az Utolsó Akcióhős és a Két Tűz Között! :)))

De hogy panaszkodjak is kicsit, épp a Junior-t néztem, amikor az ötvenedik percnél megakadt a lejátszás. Kicsit állt a kép, majd kb egy perccel későbbről folytatta. Majd megint megakadt egy perc múlva, ismét állt a kép kicsit, aztán közel hét percet kihagyott és onnan folytatta volna ha nem kapcsolom ki... Így jár aki nem nézi meg a filmjeit amikor megveszi. :( A kiadónál már nem is tudok reklamálni... Ehh, elég morcos vagyok most...
0
2014. július 30., szerda 21:14
Ó és a Két Tűz Között-ben még Eliza Dushku is játszott még hamvas kisleány korában :)
0
2014. július 30., szerda 19:48
Én úgy vagyok vele, hogy egyszer talán lesz belőle magyar BD is, főleg ha új kiadást ér meg. Jövőre lesz 30 éves, időszerű lesz majd egy évfordulós verzió, csak az ne olyan legyen, mint a Predator-é.

Csak éppen mivel már a DVD-re sem az eredeti szinkron került fel, BD-re is baszhatjuk valószínűleg...
0
2014. július 30., szerda 19:28
Én meg is vettem BD-n a Kommandót. Nem éppen referencia anyag. Persze a DVD-nél jobb.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. július 30., szerda 18:36
A Conan-filmek is a hiányosságaim között vannak, kár hogy az első részt olyan sután adták ki BD-n, hogy az angol menü alatt a vágott verzió jön be, csak más nyelvre átállítva lehet vágatlanul megnézni.

Nekem a nagy kedvenc tőle a Terminátor első része. Abban überelhetelen a saját hangja (nájsz nájt for a waaalk / nátting klíín)... :)))

Fizetéskor majd a Szupercella is ki lesz húzva a megnézetlenek közül...
0
2014. július 30., szerda 18:33
Én a Conan-ben bírtam az akcentusát, haverom átjött megnézni, mondtam neki, hogy ezt csakis eredeti nyelven! Hát szakadtunk néhol. :D
Amúgy a Conan mai napig az egyik kedvenc filmem a születésnapostól.
0
2014. július 30., szerda 18:20
Nem DVD-ről fogom abszolválni, ha van belőle HD-verzió is, gyári méretben. Igaz, az új szinkront tették mellé, de van eredeti hang is. Akkoriban Schwarzi még igencsak törte az angolt, lehet majd ezen is röhögni. :)))
0
2014. július 30., szerda 17:07
Az itthoni Kommandó DVD-nek nem csak az új szinkron a gyenge pontja, de sajnos a kép minősége is. A Definitive Edition képe klasszisokkal szebb, csak az már nálunk sajnos nem jelent meg. :(
0
2014. július 30., szerda 15:12
Méltó módon akkor ünnepelhetnénk, ha BD-n is megjelenne jelen film, de ne legyünk telhetetlenek, beérem a BD50-es rippel, ha más nincs.

Na meg a Kommandóval, amit napokon belül abszolválni fogok, mint óriási hiánypótlást. Megnézhettem volna a Film+ csatornán már nem egyszer, de ettől az új szinkronjától rosszul vagyok. A régi valahol VHS-en van meg elásva, jó lesz eredeti hanggal is.

Amúgy boldogat neki! Remélem, még hosszú ideig élvezhetjük a filmjeit...
0
2014. július 30., szerda 14:59
Én is csatlakozom. Isten éltesse Arnold-ot! :)

Az Utolsó Akcióhős épp most ért véget, nemsokára megnézem a Két Tűz Között filmet is. :)

Csak pár szó Az Utolsó Akcióhős-ről. Most néztem meg először BD-ről, az újabb szinkronnal. Annyira nem is borzadály, kb a felére megszoktam az új hangokat. Epres Attilának kifejezetten örültem is. :) Sőt, számomra volt pár párbeszéd ami jobban sikerült, mint az első szinkronnál. Valahogy értelmet nyert pár dolog, amit előzőleg kissé zavarosnak találtam. Talán egyszer összehasonlítom párbeszédenként, aprólékosan, de most nincs kedvem. Még amennyi Schwarzi filmet lehet meg akarok nézni ma. :)
0
2014. július 30., szerda 13:16
Isten éltesse!

Hamarosan méltó módon ünnepelhetünk:

http://www.xpress.hu/xp/prod.asp?PID=92347
0
2014. július 30., szerda 11:08
67 éves Schwarzi papa! Sok boldogat neki :)
0
2014. június 17., kedd 21:27
EX3 :)
http://www.imdb.com/expendables3/trailer/
0
2014. június 12., csütörtök 17:50
Szívesen! :) Örülök, hogy tetszett! Jó lenne a többi régiséget is előhalászni Arnold munkásságából, kíváncsi lennék rájuk.
0