Keresés

Schwarzenegger-filmek DVD-n

2014. június 11., szerda 22:06
Klassz volt. :)

Érdekes élmény egy ilyen régi felvételt megnézni úgy, hogy korábban még soha nem láttam. Köszi mégegyszer.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. június 11., szerda 10:54
Július végén jön a Sabotage az amcsiknál DVD-n és Blu-Ray-en. Kíváncsi vagyok, hogy mi mit kapunk belőle, és hogy mikor?

Gyulus! Hogy tetszett a San Francisco utcáin Arnold epizódja? :)
0
2014. június 4., szerda 18:48
Szívesen! Át is küldtem. :)
0
2014. június 3., kedd 21:47
Köszi. :)
0
2014. június 3., kedd 20:53
Megvan, persze. :) Ma későn érek haza, majd a holnapi nap folyamán átküldöm. Ha nem megy Gmail-lel, akkor megpróbálom azzal amit linkeltél.
0
2014. június 3., kedd 0:39
0
2014. június 3., kedd 0:29
Megköszönném. :)

Megvan a címem, ugye? Esetleg próbáld ezzel:
http://www.toldacuccot.hu/

Ingyenes regisztrációval ketté zip-pelve át tudod küldeni vele.
0
2014. június 2., hétfő 22:26
Google Drive használatával átmegy.
0
2014. június 2., hétfő 21:55
Nem megy át. Maximum 20 megát tudsz egyszerre küldeni.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2014. június 2., hétfő 21:54
Átküldjem e-mailben? Gmail-lel átmegy óriásfájlként (1GB)? :)
0
2014. június 2., hétfő 20:30
Ha beírod a youtube-ba, hogy streets of san francisco meg Arnold, akkor kidobja. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2014. június 2., hétfő 19:52
Tudsz hozzá valami linket? Még sose volt hozzá szerencsém.
0
2014. június 2., hétfő 1:32
Most néztem meg a San Francisco utcáin című sorozat Arnoldos epizódját. Jót nevettem a következő mondat elhangzása után.
"Hatos számú versenyző, Olaszországból, Fránkó Kálámbó!" :D

Franco Columbu nevét szerették volna kimondani, de a mi jó öreg, feledékeny nyomozónk lett belőle. :D

Amúgy elég érdekes 45 perc volt. Aki nem látta még, ki ne hagyja! :) A nemrég belinkelt teleshop-os videón is jobban alakít Arnold, mint ebben a mellékszerepben. De azért jó volt látni, ez is kellett ahhoz, hogy ő legyen az az Arnold Schwarzenegger, akit oly sokan szeretünk! :)
0
2014. június 2., hétfő 1:23
Olyan, mintha valami színházi előadáson készültek volna a képek egy telefonnal. :) A filmben maximálisan reménykedem, hogy jó lesz!
0
2014. május 30., péntek 20:42
Terminator: Genesis

Az első hivatalos promóképek:

http://filmbuzi.hu/archives/2014/05/30/kepek-a-terminator-genesis-forgatasarol/
0
2014. május 30., péntek 16:03
Ez nagyon jó! :D
0
2014. május 30., péntek 14:08
Arnold és a teleshop! :D

http://youtu.be/d2BZCW4SpHE?t=44s

Most olyan hangulatomban vagyok, hogy úgy vennék egy jó kis Arnold BD-t. De valami olyat ami nagyon jó. Mondjuk T2... persze szinkronnal. Vagy Predator, T1 BD minőségű képpel... Eh, csak álmodoztam kicsit...
0
2014. május 23., péntek 23:29
Szeretnék így kinézni a villamoson a kapaszkodót szorongatva! :)
0
2014. május 20., kedd 22:59
Én is találtam egy képet:

0
2014. május 20., kedd 22:11
Hihetetlen! Ez a fószer 67 éves, és még most is képes ilyen formát hozni. Valamit nagyon tud, az biztos. :)
0
2014. május 20., kedd 12:01
A sok pletyka és kamu hír mellett teljesen elsiklott mellettem az az infó, hogy a T5-öt már forgatják. Legalábbis az imdb az írja. Találtam egy képet, ahol a következőket írják kommentként: "4 more months on T5...... and if he is training hard.... then he ll be epic in the arrival scene….. almost like T3......."
Szerintük még négy hónap a forgatásig. Mindenesetre Arnold remek formában lesz addigra!!!

Igazából már most szenzációsan néz ki ( ezerszer jobban, mint én! :) )!
0
2014. május 4., vasárnap 15:13
Igen, ennyi lenne. :)
0
2014. május 1., csütörtök 18:33
Jó hát óriási ki vagyok én rendező bácsi nem veszi a fáradtságot hozzá. Nincs olyan karakter? Írjon egyet!
0
2014. május 1., csütörtök 18:13
"A tavalyi évben felröppent az a hír, hogy az Avatar 2. részében Arnold Schwarzenegger is szerepet fog kapni. A mostani sajtótájékoztatón a rendező kitért erre a hírre is.

“Eddig még nem beszéltem Arnold-al erről a projectről, de ahogy a forgatókönyv írása a végéhez közeledik nem is nagyon látok olyan karaktert a film új részeiben, amelyre az Ő személye ráillene. Nagy biztonsággal kijelenthetem, hogy Arnold Schwarzenegger-t az Avatar projecttel nem fogjuk megkeresni.” – nyilatkozta a rendező."

Forrás: http://sibamedia.hu/indul-az-avatar-2-3-4-forgatasa/

Pedig jó lett volna ha ismét Cameron-nal dolgozott volna Arnold.
0
2014. április 13., vasárnap 20:03
A Menekülő ember BD megjelenését én is támogatnám, ha megjelenne idehaza.
0