Keresés

Schwarzenegger-filmek DVD-n

2014. április 13., vasárnap 14:39
Nagyon úgy néz ki, hogy soha nem is lesz az. Nem strapálják magukat a kiadók. :( Legalább a Menekülő embert kiadhatnák, ha mást nem is.
0
2014. április 10., csütörtök 10:05
Kicsit visszaolvastam a topicban. Túl vagyunk már 2014. január 6-án, mégse lehet felhőtlen az öröm: ennyi idő alatt se sikerült teljessé tenni a Schwarzenegger filmográfiát idehaza. :(
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. április 8., kedd 21:42
Én igen mert ezt olvastam és egy az egyben átvettem...
Így lett fából vaskarika.
0
2014. április 8., kedd 21:04
Ilyen filmről nem is hallottam még. ;)
0
2014. április 8., kedd 20:27
Volt már szó róla csak nem nagyon emlékszem. A terminator - Az ítélet napja nincs a BD megjelenések között idehaza a közeljövőben ugye? Tehát idén semmi esetre se, de jövőre se igazán?
0
2014. április 4., péntek 20:58
Itt is legyen meg, ne csak az előzetesek topikban! :)

Vajon lesz majd belőle egy szépséges trilógia kiadás? És vajon tényleg az utolsó rész lesz? :)
0
2014. április 4., péntek 20:56
Ha mégis mész, vagy előtte lévő nap Thal-ba, akkor szólj! Persze csak ha nem gond, hogy csatlakoznék. :)
0
2014. április 4., péntek 20:52
Lenne bennem jó néhány gondolat ezzel a rendezvénnyel kapcsolatban, de annyira elment a kedvem tőle, hogy még írni sincs kedvem róla. :(
Az a baj, hogy 20000 forint alatti csomagot nem is érdemes venni, mert nagyon messze van a színpadtól. Na, mindegy.

A Sabotage-t pedig nem tudom elhinni, hogy rossz film lenne. Mivel sok film ami kint megbukott közte van a kedvenceim között, én szinte biztosra veszem, hogy ez is egy nagyon jó film! Kár, hogy nem lesz mozikban. Sőt, úgy néz ki, hogy BD-n sem.
0
2014. április 1., kedd 13:31
Én is örülnék neki, de eddig csak DVD-t emlegettek. :(
0
2014. április 1., kedd 1:32
Csak BD-n jelenjen majd meg itthon, ahogy a világon is mindenhol meg fog. Az egyik kedvenc színészem és az előzetesek alapján jó filmnek ígérkezik.
0
2014. március 31., hétfő 22:14
http://www.origo.hu/filmklub/blog/boxoffice/20140331-amerikai-boxoffice-noe-sabotage-a-beavatott-a-grand-budapest-hotel-300-a-birodalom-alkonya.html
0
2014. március 31., hétfő 13:44
Ez a "jegyárúsítás" bennem is egy csomó kérdést felvet. Az Emlékmás című könyv már megvan, a többi pedig nem érdekel. 3 "pdf"-et 20.000-ért kicsit soknak érzek. Ha többen mennénk a családból, akkor minden könyvből lenne annyi példányunk, az ebookokból annyi másolatunk? Sokkal szimpatikusabb lenne egy 5.000, 10.000,...,50.000-es jegyelosztási rendszer. Egy 15.000-es jeggyel (ami itt a legolcsóbb) már belehetne jutni a csarnok közepe felé. Ha a túlsó végéből csak kivetítőn látható igazán, akkor mivel jobb, mint egy youtube videó?
0
2014. március 30., vasárnap 22:48
Ez a másik érdekes dolog, amit még nem jegyeztem le, miszerint csak jegyet venni lehetetlenség.
0
2014. március 30., vasárnap 22:18
Rajtam nem múlna: nagyon szívesen megnézném.
0
2014. március 30., vasárnap 21:38
Nézzük a jó oldalát, értesüléseim szerint 1.85:1-ben forgatták, úgyhogy csonkolás kizárva a hordozókon.

Érdekes, hogy az Erőnek erejével is hasalt mindenhol, mégis bemutatták nálunk moziban...
0
2014. március 30., vasárnap 21:31
Elhasalt a Sabotage:
http://aeonflux.blog.hu/2014/03/30/usa_box_office_ozonles

Pedig azt reméltem, kasszát robbant, és mégis eljut a hazai mozikba is. Ezek szerint keresztet vethetünk rá? :(
0
2014. március 30., vasárnap 18:59
Itt írnak a programról:
http://index.hu/kultur/cinematrix/2014/03/28/ezert_jon_schwarzenegger_magyarorszagra

Érdemes a hozzászólásokat is elolvasni. Nem vagyok egyedül a véleményemmel. És az is nagy igazság, hogy a Schwarzenegger-rajongók számára legérdekesebb könyv, az Emlékmás című önéletrajz már nyilván minden rajongónak megvan. Én szívesebben fizetnék ötezret belépőre, mint tizenötöt engem nem érdeklő könyvekre.
0
2014. március 30., vasárnap 14:23
Igen elgodolkodtató ez az egész...Egy óra Arnold???       11:15-14:15 Előadások (15/30 perces blokkokban. Színpadon: Sikeres Sportolók és Üzletemberek)
14:15-14:25 Műsorvezető
14:25-16:45 Motivációs előadások (15/30 perces blokkokban. Színpadon: Sikeres Sportolók és Üzletemberek)
16:45-17:30 Szünet
17:30-18:00 Műsorvezető - támogatók, szponzorok köszöntése
18:00-18:30 zenés show, meglepetéselőadókkal
18:30-19:00 Andy Vajna beszéde
19:00-19:30 Lézershow
19:30-20:30 Arnold Schwarzenegger előadása
0
2014. március 30., vasárnap 13:23
Az is aggasztó egyébként, hogy semmit se tudni a programról. Szinte egész napos rendezvény, nyilván nem Arnold fog szónokolni reggeltől estig. És a könyvcsomagok fantázia nevei is... mind a Schwarzenegger-rajongókat célozza, és semmi köze a rendezvény állítólagos célkitűzéséhez.

Lehet, hogy csak én vagyok paranoiás, de ezek szemet szúrtak, és nem tetszenek. A megérzésem többnyire nem szokott csalni, és most azt súgja, sumákolnak. Lehet, hogy minden a kiírásban foglaltak szerint történik, és láthatnánk is őt mondjuk 20 méterről egy negyed órára. De ez esetben is kérdéses, megéri-e ezért ennyi pénzt kockáztatni?
0
2014. március 30., vasárnap 13:07
Egyelőre én is inkább arra hajlok, hogy kihagyom. Nem is a cég miatt, hanem az ÁSZF-ben írtak miatt. A lényeg, a rendezvényre szóló meghívó ugyanis ingyenes, és ha netán meghiúsulna az egész, csak a könyvcsomag értéke és a kifizetett összeg különbözetét kapod vissza.

Lehet, hogy jobb lenne előtte lévő nap (szombaton) ellátogatni Thalba, hátha útbaejti Arnold. :)
0
2014. március 29., szombat 18:24
Elsősorban nem átverésre gondolok, hanem arra, hogy pl. Arnold lemondja mégis a rendezvényt, nem jön el.

Az esetben egy ilyen mérleggel rendelkező cég nem biztos, hogy a legjobb választás, mert pl. nem tudja visszatéríteni neked a jegy árát (lásd pl. becsődölt utazási irodák) s futhatsz a pénzed után.

Esetleg kéne írni a kinti, USA-ban szervező cégnek (mert nem Arnold-al veszik fel a kapcsolatot ilyenkor közvetlenül), aki leközvetíti az igényt, felméri az itthoni szervező céget.
Itt érdemes rákérdezni, hogy tényleg ez a cég hivatalos szervező, illetve van-e másik cég, ahol meg lehet venni a jegyet.

A hazai cégnél meg érdemes utánajárni az elállás joguk részleteiről (persze mindent írásban, ha beüt a gebasz, tudjál a bíróságon papírt lebegtetni).
0
2014. március 29., szombat 18:16
Köszi az infót! Gondolod, hogy meg sem lesz tartva a rendezvény? Vagy Arnold még nem is tud róla, hogy kellene majd jönnie Mo.-ra? Csak nem átverés, volt róla szó a tv-ben is. Így már csak nem mernék átverni az embereket.
0
2014. március 29., szombat 13:20
Megnéztem az oldalt.

Azért óvatosan rendeljétek, a Opten Cégtár szerint a cég 2012-es értékesítés nettó árbevétele 100E Ft (!) (2011-ben 0, azaz nulla Ft (!!!), 2010-ben pedig 87E Ft volt ez az adat).

Illetve több mint 3M Ft tőkekivonást csináltak a cégből a 2010-től 2012-ig, így 2012 végére 579E Ft a jegyzett tőkéje .

A cégjegyzés kelte 2005. november. Igazából nem is értem miért működik a cég még.

Ha engem kérdezel, én biztos nem rendelnék tőlük, Arnold ide vagy oda.
0
2014. március 29., szombat 10:33
Már lehet jegyeket venni: http://sikeremberek.hu/

Gyulus, jössz? :) Esetleg valaki más?
Tudom, marha drágák a jegyek, de én azt hiszem fizetésnél bevállalok egyet. 90%.
0
2014. március 25., kedd 23:14
Nem is tudtam, hogy van ilyen DVD-kommentár a Schwarzenegger filmekhez:

http://youtu.be/TjvSGSPAcPs

:D
0