Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. március 9., vasárnap 18:35
1277
Köszi! Még mindig jobb egy NTSC szélesvászonban extralemezzel, mint Palika és a 4:3, úgyhogy amcsi szpesöl edisön lesz, fasza! :) Mondjuk kíváncsi vok mit takar a 8 oldalas DVD credits bónusz.
0
2014. március 9., vasárnap 17:19
8851
Nincs belőle túl sok variáció. Van egy PAL kiadás letterbox képpel, meg az amerikai Special Edition. Ez kétlemezes, 4:3 és anamorf 16:9 változattal. Én a PAL formátum miatt az ausztrál kiadását vettem meg, de sajnos egyezik az amerikaival, ugyanúgy NTSC formátumú a két lemez. Egyébként régiófüggetlen.
Vagy ott a Blu-ray változat.
0
2014. március 9., vasárnap 16:01
1277
Gyulus és Arnold-rajongók, megtudnátok mondani, hogy melyik a legteljesebb, legjobb Menekülő Ember DVD-kiadás, melyiket érdemes beszerezni?
0
2014. március 9., vasárnap 13:43
8851
Nyilván a Szupercella DVD esetében is tetten érhető a képen a kisebb felbontás. Aki nem látja, annak nagy baj van a szemével. De attól, hogy egyes élek, színátmenetek és apró részletek nem úgy festenek, mint HD-ben, attól még nagyon korrekt az összhatás.
0
2014. március 9., vasárnap 13:41
8851
Sajnos nem. A DVD-n ellenőriztem: a kommentár kivételével mindenhez van felirat, de csakis cseh. Nemhogy magyar, de angol sincs hozzá sajnos. :(
0
2014. március 9., vasárnap 13:28
1212
Általában én is elégedett vagyok a DVD-k képével, de azért bizonyos helyzetekben nem képes helyt állni. Pl az Erőnek erejével DVD-nél tapasztaltam olyanokat amik nem igazán tetszettek. De ez a film is 80-90%-ban helytállt DVD-ről nézve is.
0
2014. március 9., vasárnap 13:23
1212
Miért emlékszem úgy, hogy magyar feliratosnak ígérték az extrákat? Most tényleg, nem arról volt szó?
0
2014. március 9., vasárnap 10:13
8851
A lejátszóm 576p-ben küldi át HDMI-n a képet a tévére, a skálázás tehát nálam a megjelenítő érdeme.
0
2014. március 9., vasárnap 10:10
8851
Most néztem csak bele a werkfilmbe. Látom, sikerült oly mértékben gazdagítani a cseh piacot, hogy ők bezzeg (velünk szemben) kaptak hozzá feliratot. És ahogy elnézem, más nyelvű felirat nincs is hozzá, így aki hallás után nem érti az angolt, kezdhet megtanulni csehül.
0
2014. március 9., vasárnap 9:59
2288
Vannak filmek amiknél ugyanezt tapasztalom. Azaz a DVD képminősége meglepően éles, tiszta nagy képernyős TV-n is. Mondjuk lehet függ ez egyrészt a lejátszó milyenségétől, milyen módon képes a felskálázásra - még ha a semmiből teremt is képpontokat - másrészt a TV minőségétől. Mindenesetre akár BD szintet is elérő képet láttam nem egyet. Ha talán a BD létjogosultságát nem is annyira, de a 4K-ét már mindenképpen megkérdőjelezem én is. Főleg úgy, hogy pl. a Hunger Games első részének képe nekem konkrétan kiégeti a szemem BD-n annyira tűélesnek találom.
0
2014. március 9., vasárnap 9:45
8851
Tegnap megvettem a DVD-t is. Most elindítottam arról is a filmet, és az a helyzet, hogy nagyon korrekt kiadvány lett. Hozza, amit a DVD szabvány nyújtani képes. Tipikusan olyan a képminősége, amit meglátva még most, 50 colos Full HD tévén nézve is felmerül bennem a kérdés, mennyire van létjogosultsága a Blu-ray szabványnak, ha a DVD erre képes. Ezért imádom a mai napig ezt a formátumot.
Csak most néztem rá a digibook termékoldalára. Látom, ott is csúszik időnként a megjelenés. Én már kétszer megnéztem a filmet itthon BD-ről, ott meg csak 7-én jelenik meg. Látom, időközben tettek fel képeket a belsejéről is. A cseh szövegeknek nagyon nem örültem volna. Viszont érdekes, hogy náluk megjelenik ebben a formában, teljesen honosítva, míg nálunk nem...
0
2014. március 4., kedd 20:15
8851
De jó, hogy végül nem ugrottam bele! :)
0
2014. március 4., kedd 20:14
8851
A DVD még nincs meg, de ami késik, nem múlik. ;)
0
2014. március 4., kedd 20:08
1212
De a külső feliratok angol nyelvűek lesznek. Úgyis csak az látszik a polcon. :)
0
2014. március 4., kedd 20:00
5528
Az érdekes. Ahogy én néztem a digi szövege is cseh lesz.
0
2014. március 4., kedd 19:41
1212
Szép kiadvány, kár a sárga plecsniért. Megvan DVD-n is? :) Azt hiszem én inkább elviselem belül a cseh feliratot, mint ezt az idegesítő korhatár nyavalyát. Amúgy szívem szerint én is ezt venném meg, ez a borító jobban tetszik, mint a digibook-os. Mindegy, mostmár az lesz meg. :)