Keresés

Schwarzenegger-filmek DVD-n

2018. február 19., hétfő 15:23
Sajnos itthon a Disney fennhatósága alá esik (csak odakint Sony), úgyhogy már teljességgel reménytelen. Amikor kijött az Ál/arc / Elnök különgépe / A szikla / Con Air, stb. csomag tőlük, akkor lehetett volna megjátszani, de nem éltek a lehetőséggel. Ez a hajó elment. Pedig nálam is menne a polcra...
0
2018. február 19., hétfő 7:27
Akkor mákom van az értelmezőkészségemmel, mert én pl. a Csillagközi inváziót is elsőre imádtam. :)

Jó is lenne belőle egy BD!
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2018. február 18., vasárnap 23:03
Igen, adott esetben gondot okozhat értelmezési szempontból, ha egy filmet egyben önmaga paródiájának is szánnak az alkotók. Két cím ugrik most be kapásból, mindkettő Verhoeventől: Showgirls, és a Csillagközi invázió. Bemutatása idején lehúzták mind a kettőt, nézők és kritikusok egyaránt. Azóta kultfilmek, és ugyanez a kategória igaz az Utolsó akcióhősre is.
0
2018. február 18., vasárnap 19:55
Jól sikerült darab, az biztos. Méltatlanul alulértékelt. Emlékszem, sokan nem értették a maga idejében, olyat is olvastam azóta, hogy utólag próbálják vígjátékként beállítani. Mindkettő teljesen érthetetlen. Utóbbi azért, mert már első megtekintésre teljesen nyilvánvaló volt a film üzenete, és hogy javarészt paródia, előbbi meg azért, mert annyira nem bonyolult a film. :)
0
2018. február 18., vasárnap 13:42
Tudom. Eszembe is jutottál, amikor fogtam a fejemet a film visszásságain. ;-)

Viszont tegnap leadta a SONY Movie Channel az "Utolsó Akcióhős"-t eredeti szinkronnal. Egy élmény volt. :)

No, én pedig azzal a filmmel vagyok úgy, hogy bármikor szívesen megnézem! (Persze csak ezzel a szinkronnal.)

Nekem a kedvenc Braunschweig.... akarom mondani Schwarzenegger filmem. ;-)
0
2018. február 17., szombat 0:05
Nekem ettől függetlenül örökös kedvenc a film. Minden hibájával együtt is úgy jó, ahogy van.
0
2018. február 17., szombat 0:02
Remélem, hogy kiadják.
0
2018. február 16., péntek 23:32
Cseheknél a Bontonfilm adja ki BD-n. Szerintem nálunk is.
0
2018. február 16., péntek 23:01
Biztos az RTL Filmklub adja ki. 4:3-as képaránnyal, felirat nélkül, csak dvd-n :)
0
2018. február 16., péntek 22:36
Szerintem lesz, de ez nem 100%.
0
2018. február 16., péntek 22:13
Az utohatas vasarnap este lesz az RTL-n.
Nalunk meg se jelenik?
0
2018. február 16., péntek 21:59
Én éppen ma néztem meg a "Kommando" című klasszikust. Ha minden igaz, ráadásul az eredeti szinkronnal adták.

Egy jó ideje nem láttam, így jó volt újra megnézni, de...

Rájöttem, hogy a film vége az valami gyalázatosan gyatra ZS kategóriára sikeredett. :D

Furcsa, mert amúgy Schwarzi akciófilmjei közül ez a kedvenceim közé tartozik, és a leszámolásig a film szerintem kifejezetten izgalmas, de esküszöm, most már vártam, hogy gyorsan vége legyen a "harcolós" részeknek. :)

Azok a direkt a film kedvéért felhúzott papírmasé barakkok, a mellettük felállított katona bábuk a robbanásokkor... a nyílt térre a legjobb célpontként kirohanó béna zsoldosok, akik még véletlenül sem találják el a főhőst.

Aki viszont a legtöbb jelenetben csak egy kézzel fogva csak "lóbálja" a géppuskát (lehet látni szemből, hogy össze-vissza lövöldöz, a valóságban semmit nem találna el), de minden lövése talál...

Még nagy távolságra a sörétes puskával is, amelytől két katona métereket repül hátra...

Bennett, aki miután nekihátrál a nagyfeszültségű áramszekrénynek és az másodpercekig rázza őt, hirtelen kiszabadul, és olyan mosollyal az arcán, és olyan újult erővel kezdi öklözni a főhőst, mintha ő egy robot lenne, akit az áram csak "felturbózott"...

Egyszerűen nekem már ez nem áll össze egy "komoly" filmben. :) Pedig ez elvileg nem "Zs", még csak nem is "B" movie. Sőt, ha a korszakot nézzük, akkor simán "Blockbuster"...

Az "Utolsó akcióhős" nem véletlenül figurázta ki ezeket.
0
2018. február 16., péntek 0:26
Így valóban szebben hangzana:

Vajna, aki a Vörös zsaru producere is volt, azóta már eladta a Terminátor 2. jogait.
0
2018. február 15., csütörtök 23:51
A vörös zsaru eladta a Terminátor 2. jogait? :)
most posts by TM
0
2018. február 15., csütörtök 22:40
https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/budapesten-a-terminator-arnold-schwarzenegger-hozzank-jon-forgatni/ Ezt olvassátok el!
0
2018. február 15., csütörtök 22:01
Az a Video2000-es kazi figyel a gyűjteményemben. Főiskolára jártam, amikor belebotlottam. Akkor vettem meg.
0
2018. február 15., csütörtök 22:00
Én megvettem a filmet DVD-n, és alá passzintottam a tévés szinkront. Nem mondom, klassz lett, de egy gyári lemezt nagyra értékelnék belőle.
0
2018. február 15., csütörtök 21:03
A kezdetekkor elfelejtettem beállítani és nem tudom lehet-e utólag.
Az Emil címem cseter80kukacgmail.com
0
2018. február 15., csütörtök 20:40
Szuper.
Már csak egy nicknév kell és beszélgethetünk.
most posts by TM
0
2018. február 15., csütörtök 20:10
Nekem megvan DVD-n. A tv-ből vettem fel.
0
2018. február 15., csütörtök 19:37
Gyárilag csak alámondásos van. 1991 tavaszán a Video2000 adta ki VHS-en, amit én újonnan fogtam kezembe, mikor tékás voltam. Szűk egy évvel később, 1992 elején mutatta be az HBO, ők csináltatták hozzá a máig létező egyetlen szinkront Arnie hangjaként Vass Gáborral. Később ezt lehetett volna használni, de nem adta ki nálunk senki DVD-n BD-n meg pláne nem. Talán jogi macerák lehettek körülötte, amit a hazai állapotok mellett a film életútja is bonyolíthatott ugyanis a Running Man 1987 óta a különböző korokban és helyeken tartozott a Tri Starhoz, a Columbiához (akikből ugye később Sony lett, de volt olyan is, hogy a 20th Century Fox terjesztette, sőt tartozott még a Universalhoz és a Lionsgate-hez is. Ilyen tekintetben talán rekorder. Lényeg az, hogy szinkront max. csak torrentverzióban találni.
most posts by TM
0
2018. február 15., csütörtök 18:21
Egyik formátumon se jelent meg szinkronnal tudtommal. VHS-en narrátorral jött ki, DVD-n, Blu-ray-en nem jelent meg magyar vonatkozással.
0
2018. február 15., csütörtök 18:07
Kinek van meg a Menekülő Ember vhs-en vagy esetleg dvd-n,persze szinkronosan? ide írjon :bogar99@gmail.com.(Jó állapotban)
0
2018. február 11., vasárnap 22:37
Terminátor HD-ben

0
2017. október 24., kedd 18:54
2018-ban jön a Bigger című film, a testépítés és úgy általában a fitness iparág keresztatyjai, a Mr. Olympia verseny alapítói, a Weider-fivérek élettörténete. Az ő életük szerves részét képezte többek között Arnold Schwarzenegger, akit a filmben Calum Von Moger ausztrál testépítő alakít majd. Ő látható a képen Arnold mellett.

A film IMDb adatlapja: http://www.imdb.com/title/tt3226786
0