Keresés

Schwarzenegger-filmek DVD-n

2011. február 26., szombat 20:32
Na,akkor félig-meddig jól emlékeztem! :)
0
2011. február 26., szombat 20:21
Kate mondja a filmben Jacksonnak telefonon, hogy most mondta a kormányzó a tévében, hogy nincs semmi baj. Erre Jackson valami ilyesmit válaszolt: színész volt a pasas, nehogy elhidd amit mond! Ezután a kormányzó éppen nyugalomra inti a nézőket, amikor megindul alatta a föld. :-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. február 26., szombat 20:18
A 2012, tényleg! Az is BD-n van meg. :-)

Abban Arnold Schwarzenegger kormányzó (mint egy paródia) szerepelt, amikor belendültek az események. Tetszett, hogy Reviczky Gábor szinkronizálta, viszont a kormányzót természetesen nem Arnie alakította, hanem Lyndall Grant, hivatásos Schwarzenegger-imitátor:

www.lyndallgrant.com

És mielőtt azt hinnétek, ennyire topon vagyok az imitátorokkal kapcsolatban is, elárulom, hogy az IMDB-ről tudtam meg az ipse nevét:

Lyndall Grant  ...   Governor
0
2011. február 26., szombat 20:12
A Maradj éhen-t a Mokép vagy az Intervideo forgalmazta.Az is volt itthon,de csak tékákban.
0
2011. február 26., szombat 20:10
A menekülő emberre értettem.
0
2011. február 26., szombat 19:55
oké,rajta leszek a témán. ;)
0
2011. február 26., szombat 19:50
Úgy emlékszem,de lehet hogy csak egy színész elnökről/kormányzóról beszélnek benne.Nekem sem tetszett csak félszemmel néztem,ugyanolyan unalmas baromság volt mint a holnapután.
0
2011. február 26., szombat 19:46
azt nem bírtam végigszenvedni. :) benne van ?
0
2011. február 26., szombat 19:45
szerintem csak kölcsönzőkben volt elérhető.lakossági VHS-en biztos nem jött ki.
0
2011. február 26., szombat 19:44
Na,akkor mégis kiadták VHS-en a Maradj éhen-t?Vagy azt a Menekülő emberre érted?
0
2011. február 26., szombat 19:42
Abban a John Cusack féle világvégefilmben is szerepel nem?2012 a világvége,vagy mi volt a címe?
0
2011. február 26., szombat 19:25
"és bejött pár BD is: Ragadozó, Az utolsó akcióhős, A hatodik napon, Terminátor - Megváltás (igaz, ez meg csak CGI)."

Predator nekem ingyen se kéne,várok egy normális remastert,a T4-ben ellenben még cameo szinten sincs benne Arnie.teljesen CGI-vel oldották meg a szerepét,így ezt semmiképp nem sorolom a filmjei közé.én legalábbis nem. :)

a Dave egy jó kis film,talán egyszer majd beruházok rá,bár már annyiszor láttam VHS-en,hogy egy életre lehet elegendő volt. :)

Te melyik filmjét tartod a legeslegjobbnak ? (tehát nem szerep szempontjából kérdem,mert ő már biztosan Terminátor kosztümben lesz eltemetve :D)

én elgondolkodtam ezen a kérdésen már többször is és mindíg az End Of days-hez lyukadok ki. ;)

van abban a filmben valami,ami aztán tényleg nem tipikus Schwarzis stílus,na és persze már csak Gabriel Byrne miatt is ezt tartom a legjobb filmjének.ő volt a legkomolyabb és legkarizmatikusabb ellenfele.imádom... :)
0
2011. február 26., szombat 19:18
igen valóban,a korong ugyanaz.feliratos mindkettő.pedig mekkora szinkronja volt. :(
0
2011. február 26., szombat 19:13
Még valami:

Amiket meg még szeretnék valamikor később besúvasztani a kollekcióba:
...
Kommandó (BD,még nem tudom honnan :D)

Ha találsz valahol egy B régiós vágatlan változatot, jelezd légyszíves, az engem is érdekelne. :-)
0
2011. február 26., szombat 19:06
Először is köszi az infót Conan, a barbár BD ügyben. Feszes a családi költségvetés mostanában, de ha megjelenik itthon, arra biztos vevő vagyok én is.

A Maradj éhen! sajnos nem jelen meg idehaza DVD-n. Nekem a mozifilmjei közül egyedül a Menekülő ember hiányzik, amit szintén nagyon mellőznek a kiadók. Igaz, a Video 2000-es VHS kiadása annak is megvan, így végülis legális formában az összes mozifilmje megvan már.

DVD-n a Menekülő ember csak egy tévé felvételként van meg a Vass Gáboros szinkronnal. Ugyanígy, tévéből vettem fel a Maradj éhen!-t is, mint ahogyan a Terminátor a csúcsra tör c. filmet is. Ez utóbbiban Arnold egyáltalán nem szerepel, viszont róla szól (nekem nagyon tetszik is, Jürgen Prochnow remekül hozza Arnold manírjait). Ez is jöhetne már hivatalos kiadásban, bár gondolom, senki nem meri bevállalni... :\

Ha már cameo, nem csak Az Amazonas kincsében bukkan így fel, de a Dave-ben és a 80 nap alatt a föld körül c. filmekben is. Ez utóbbiakban jóval hosszabb is a szerepe, mint Dwayne Johnson filmjében.

Mára persze nálam is bővült a lista, hiszen azóta kiadták a Junior-t, a Két tűz között-et pedig szinkronosra frissítettem, és bejött pár BD is: Ragadozó, Az utolsó akcióhős, A hatodik napon, Terminátor - Megváltás (igaz, ez meg csak CGI).

És még egy apróság. Azt írod, Az utolsó akcióhős DVD az első kiadás... Nos, az első kiadás így nézett ki (nekem ez van meg):

A tiéd az első teljesen magyar borítós változat. Persze nincs jelentősége, a lemez ugyanaz.
0
2011. február 26., szombat 13:12
jó a kérdés...szerintem nem.

Gyulus ? Infók ? Neked biztos megvan... :)
0
2011. február 26., szombat 13:09
A Maradj éhen című film megjelent nálunk bármilyen formában?
0
2011. február 26., szombat 13:02
Ugyan a Gyulus 199-es kommentjében leközölt lenyűgöző Arnold filmkollekció nyomába sem ér,de íme az én Arnold "jóságaim" (eléggé hiányos gyűjtemény sajna még most is):

Listaszerűen:

Piszkos alku (első LK kiadás)
Total Recall - az Emlékmás (első LK kiadás)
Vörös Sonja (első LK kiadás)
Eraser (első pattintótokos kiadás)
Az utolsó akcióhős (első kiadás)
Terminátor (első kiadás)
Terminátor 2.az ítélet napja (Anglia/Ultimate edition kiadás)
Terminátor 3. (első feknis kiadás)
Ragadozó (első kiadás)
Az Amazonas kincse (ennél egy "picit" csaltam,mert csak cameozik :D)
Conan a barbár/pusztító (twinpack)
Az igazság nevében (első kiadás)
Ovizsaru
Két tűz között (első kiadás)
Ítéletnap (első kiadás)
Terminátor (BD,USA)
Terminátor 2:az ítélet napja (BD,Anglia/Skynet edition)
Terminátor 2:az ítélet napja (HD DVD,Németország/Ultimate HD edition)
Terminátor 3. (HD DVD,USA)
Total Recall - az Emlékmás (HD DVD,Anglia)
A 6. napon (BD,Anglia)
Ítéletnap (BD,USA)
Ítéletnap (HD DVD,USA)

Amiket meg még szeretnék valamikor később besúvasztani a kollekcióba:

Terminátor 3. (BD,Anglia)
Az igazság nevében (BD,Anglia)
Menekülő ember (BD,USA)
Vörös zsaru (BD,Anglia)
Terminator 2:az ítélet napja (BD,Franciaország,Studio Canal kiadás)
Total Recall (BD,Anglia)
Feláldozhatóak (BD) - igaz ez is csak cameo,na de milyen a belépője... :D
Kommandó (BD,még nem tudom honnan :D)
Ikrek (DVD,a szinkron miatt a hazait)
Conan a barbár (jön idén BD-n,úgyhogy nem is kérdés:kelleni fog)
0
2011. február 24., csütörtök 18:56
Schwarzi emlékművet csináltatott magáról

0
2011. február 19., szombat 19:10
Schwarzenegger újra filmezne

0
2011. február 1., kedd 22:09
Ezt írtam én is.
0
2011. február 1., kedd 21:07
Nekem tettszik ez a videó!
0
2011. február 1., kedd 18:56
Ugyan nem jelenik meg DVD-n, de ezen a héten pénteken leadja a Viasat 3 a Menekülő embert. Meglesem, mert még nem láttam.

2011.02.04-én Menekülő ember a Viasat 3-on 21:30-tól!
0
2011. január 30., vasárnap 10:34
:D
0
2011. január 30., vasárnap 0:44
Persze, értem én, meg minden, de nekem megfeküdte a gyomrom. Ám ha Neked ízlett, akkor kedves egészségedre! ;-))))
0