Először is köszi az infót Conan, a barbár BD ügyben. Feszes a családi költségvetés mostanában, de ha megjelenik itthon, arra biztos vevő vagyok én is.
A Maradj éhen! sajnos nem jelen meg idehaza DVD-n. Nekem a mozifilmjei közül egyedül a Menekülő ember hiányzik, amit szintén nagyon mellőznek a kiadók. Igaz, a Video 2000-es VHS kiadása annak is megvan, így végülis legális formában az összes mozifilmje megvan már.
DVD-n a Menekülő ember csak egy tévé felvételként van meg a Vass Gáboros szinkronnal. Ugyanígy, tévéből vettem fel a Maradj éhen!-t is, mint ahogyan a Terminátor a csúcsra tör c. filmet is. Ez utóbbiban Arnold egyáltalán nem szerepel, viszont róla szól (nekem nagyon tetszik is, Jürgen Prochnow remekül hozza Arnold manírjait). Ez is jöhetne már hivatalos kiadásban, bár gondolom, senki nem meri bevállalni... :\
Ha már cameo, nem csak Az Amazonas kincsében bukkan így fel, de a Dave-ben és a 80 nap alatt a föld körül c. filmekben is. Ez utóbbiakban jóval hosszabb is a szerepe, mint Dwayne Johnson filmjében.
Mára persze nálam is bővült a lista, hiszen azóta kiadták a Junior-t, a Két tűz között-et pedig szinkronosra frissítettem, és bejött pár BD is: Ragadozó, Az utolsó akcióhős, A hatodik napon, Terminátor - Megváltás (igaz, ez meg csak CGI).
És még egy apróság. Azt írod, Az utolsó akcióhős DVD az első kiadás... Nos, az első kiadás így nézett ki (nekem ez van meg):

A tiéd az első teljesen magyar borítós változat. Persze nincs jelentősége, a lemez ugyanaz.