Keresés

Schwarzenegger-filmek DVD-n

2007. április 18., szerda 17:21
De igen. Van filmogárifa a http://www.schwarzenegger.com oldalon.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2007. április 18., szerda 17:17
Ha tudsz közvetlen kontaktot Vajna felé, akkor ne titkold, szívesen elküldöm neki ezt a kis szösszenetet. :-)
0
2007. április 18., szerda 17:15
Ezen mindig gondolkoztam, de sosem jutott eszembe. Capo di tutti capi, vagy capo di capi tutti.  Húú de nézném már.:)
Sajnos megint csúszik a megvétel részemről, mert Predifejre gyúrok, hogy ne csak OFFoljak.
0
2007. április 18., szerda 17:11
Úgylátszik te tényleg elvetemült rajongó vagy. :) Én a Herkulest vallatásoknál és kínzásoknál használnám, de ott is a legvégső esetben. :) Ha már így otthon vagy ebben, nem ez volt az első játékfilmje?
0
2007. április 18., szerda 17:05
Tengermély tiszteletem. Mi újság, faliújság? :-)))

Lucky Luciano? Miért is? :-)
Orcám még nincs összakaszabolva, és egyelőre tudtommal még nem pályázom a "Capo di tutti capi" címre. :-))))
0
2007. április 18., szerda 17:05
Én azt se bánnám, bár jobban örülnék a másik három címnek. Mindenesetre ha kijön a Herkules, az elsők között veszem meg azt is, mint ahogyan a Kaktusz Jack is ott figyel a gyűjteményemben. De ha már kiadnák, legalább azon is legyen rajta a nem szinkronizált angol hang is - szinkron kevésbé fontos.

Csak aztán nehogy megint 500-at kelljen aludni a következő kiadványig. :-)
0
2007. április 18., szerda 16:54
Szia Dragon! Vagy inkább már Dragon "Lucky Luciano" Slayer?
0
2007. április 18., szerda 16:51
Akartam javasolni. Szerintem életképes lenne.
0
2007. április 18., szerda 16:50
Kimaradt a nem?!!! Hogy én mekkora ökör vagyok! Pedig mielőtt elküldtem, átolvastam néhányszor. Bocsi és köszi. :-)
És így igaz, a True Lies is jöhetne.
0
2007. április 18., szerda 16:46
A True Lies alap lenne szinkronnal.
Érdekes módon Schwarzi Herkuleses büntetéséért nem tüntet senki. :) Ahogy az IC üzletpolitikáját elnézem az lesz a következő Schwarzenegger megjelenés. :))
De csak azért mert az nem kell senkinek. :)
0
2007. április 18., szerda 16:44
Akkor talán el kellene küldeni Andy Vajnának, hogy tegyen már rendet a forgatókönyvírók körül, mert a T3-at már csak valami hasonlóval lehet a sorozat szerves részévé kovácsolni.
0
2007. április 18., szerda 16:38
"és ölég siralmas, hogy idehaza még volt képes szinkronnal kiadódni..."

Mivel Az utolsó akcióhősre vonatkozik, amit írtál, gondolom a "nem volt képes"-re gondoltál. Egyébként én is hiányolom a DVD-ről a remek szinkront. Hiába, ez mégiscsak egy vígjáték lenne, mégpedig éppen abból a fajtából, ahol ha egy pillanatra elvonod a tekinteted a képről, máris lemaradsz két-három poénról.

De jöhetne még szinkronosan a True Lies is. :-)
0
2007. április 18., szerda 16:33
Nekem nagyon tetszik. Viszont ha nem a Te ötletedet viszik a vászonra, hanem vmi gagyit, Rád leszek dühös, amiért így felcsigáztál. ;-)
0
2007. április 18., szerda 16:27
Hát igen. Kamaszkorom egyik legmeghatározóbb együttesének és filmklasszikusának közös munkája. Ha 1000-szer nem láttam az MTV-n annak idején, akkor egyszer sem. A szőr felállt a hátamon, miközben néztem a klipet. :-))) Iszonytatóan zseniális!!!
0
2007. április 18., szerda 16:16
Arnold headbangje zsírsárkány! :-))) Hiába no, neki még az ökörködés is jól áll.
Mellesleg a film is igen nagyszerű, és ölég siralmas, hogy idehaza még volt képes szinkronnal kiadódni...
0
2007. április 18., szerda 16:00
Egy másik klasszikus, ahol a Terminátor rendet tesz.

0
2007. április 18., szerda 15:47
Ha már Utolsó akcióhős (és elmaradt öl(el)és miatt), akkor érdemes megnézni, mert Schwarzie mindig feldobja a videoklipeket. :-)

0
2007. április 18., szerda 14:31
Ugye amiknál már kiadtak egy Schwarzi megapackot, az összes filmjével.
Valaki fel is tette egy magyar torrent oldalra, és szerintem kurva jó. Remélem
itthon is kiadják. Szerintem nálunk is lenne rá igény. Ha a következő 5-6 évben :)) nálunk is megjelenik, akkor vevő lennék rá.
0
2007. április 18., szerda 13:40
Üdv!

491 napja már, hogy elindítottam ezt a fórumot. Akkor 6 címet említettem, amelyeknek a megjelentetésére jó lenne sort keríteni idehaza. Az elmúlt közel másfél év alatt ebből megjelent 1, azaz egy darab (plusz azóta kijött a Ragadozó is vágatlanul, szinkronnal, gagyi egyenmenüvel).

Summa summárum ez bizony nem túl nagy előrelépés... És akkor még hol vannak a Karácsony Connecticutban, a The Jayne Mansfield Story és a See Arnold Run c. filmek...? Persze külhonban olyasmit is meg lehet venni, mint pl. az Arnold - The Early Years és a The Comeback c. DVD-k. Nálunk meg olyan fontos filmek is hiányoznak, mint a Menekülő ember, az Ovizsaru és a Junior.

Szégyenletes, és szomorú.

Ha minden 491 napban csak egy-egy hiányzó címet hoznak ki a fentiekből, akkor 2014. január 6-án már biztosan vidámabb hangnemben írhatok ide. :-(
0
2007. április 2., hétfő 14:32
Köszi mindkettőtöknek.
0
2007. április 2., hétfő 14:30
Vágatlan volt, és magyar hang helyett spanyol volt rajta, valamint azon nem volt magyar nyelvű menü. Minden más változatlan maradt.

Nekem is a papírtokos volt meg, de odaajándékoztam az öcsémnek.
0
2007. április 2., hétfő 14:01
Az Eraser első kiadása is vágatlan volt, nekem megvan. Bár eladó, ha érdekel, papírtokos verzióban.
0
2007. április 2., hétfő 13:55
Gyulus !
A Végképp eltörölni kritikáinál azt írtad, hogy csak a szinkronnal több, mint az előző kiadás. Én úgy tudom az vágott volt, ez meg már nem. Válaszolnál erre ? Mert ha mégis ugyanaz, engem a régi papírtokos kiadás jobban érdekelne.
0
2007. március 9., péntek 13:34
Cyrax!

Sikerült már megnézned a filmet? Hogy tetszett?
0
2007. március 5., hétfő 9:50
A hétvégén kicsit gatyába ráztam a Schwarzenegger-gyűjteményemet. Az eddig idehaza megjelent DVD-ken túl az alábbiak TV-ből rögzített, írott lemezként sorakoznak a polcon - most már igényesen, színes borítóval ellátva (hátha ennek hatására hamarosan kiadják őket itthon is! ;-) ).

Herkules New York-ban
Maradj éhen!
A menekülő ember
Ovizsaru
Junior

+ A Terminátor a csúcsra tör (ebben ugye nem játszik Arnie)

Érdekesség, hogy miután Arnold befutott, mennyire igyekeznek az alkotók, hogy a Herkulest is hozzá kössék. Eredetileg ugye Arnold Strongként szerepelt a stáblistán is, és persze erős akcentusa miatt szinkronizálták is. Már a TV2-n is új főcímmel vetítették a filmet, melyben a képre kevert feliratok helyett bevágott állóképeket láthatunk, amelyeken persze már Schwarzeneggerként szerepel. A netről letöltött, angliai kiadású DVD borítója pedig fennen hirdeti az extra fícsört: Arnold eredeti hangjával! Érdekes lenne meghallgatni. :-)
0