Keresés

Schwarzenegger-filmek DVD-n

2006. január 18., szerda 17:04
Swarci egy qrva jó csávó akárki-akármit mond. Elég jó pályafutást nyomott le. Lsd:testépítő-színész-kormányzó. Ez nem semmi. Megdolgozott a sikerekért.
Az meg hogy szarakodnak vele külföldön, mert Kormányzó  nem érdekel.

Tudjátok mi volt a nevetséges:az amikor a TV-ben láttam, hogy úgy tiltakoznak ellene, hogy égetik el a filmjeit. Nevetséges. Mondjuk ezzel nem hiszem, hogy nagyon alávágtak volna!
0
2006. január 18., szerda 16:29
Annyira nem gyurta fel magat. Egyebkent pedig lassan 60 eves. Nem kell teljesen abbahagyni az edzest ahhoz, hogy osszeessen valaki. A palyafutasa csucsa pedig 30 evvel ezelott volt. Azokat a fotokat az akkori onmagaval se hozzatok mar koszonoviszonyba. A versenyek elott egyre kevesebb vizet isznak es a verseny napjan mar alig. Aztan a verseny utan tobb litert, hogy ne szaradjanak ki. Es meg nehany hasonlo trukk. Szoval ezek a csavok az utcan verseny utan sem neznek ki ugy, mint versenyen. A test is oregszik. Jobb ha elfogadjatok, hogy igy nez ki es max a film kedveert rovid idore formaba hozta magat, de azt sem tisztan.

Ez nem kisebbiti az erdemeit es egyaltalan nem azert irom, hogy rossz fenyt vessek ra. Csak tudom mit jelent a sportolas, hogyan mukodik a test es a testepites. Es szerintem sokan szeretnenek igy kinezni kozel a 60-hoz es akkora erovel birni, mint o. Azert biztosra vehetitek, hogy a kulcsin hamarabb mulik el, mint a belbecs. Azaz hamarabb latszik gyengenek, mint azza valna...
0
2006. január 18., szerda 16:17
Hát igen, a korral nem lehet mit kezdeni. De ez érthető. Ninics ezzel semmi baj.
0
2006. január 18., szerda 15:59
Tudom, hogy valódiak a képek.  Amúgy 47-es születésű.
Szerintem meg sosem hagyta abba a gyúrást, csak abban a műtétes időszakban. Igaz, hogy már csak öregesen, de azért még mindig csinálja. Saját elmondása szerint keményen készült arra, hogy a T3-ban is ugyanolyanhatást keltsen meztelenül, mint a 2-ben. Persze, világos, hogy voltak retusálások, ezt nem vitatom, de szerintem igenis felgyúrta magát.
0
2006. január 18., szerda 15:54
Cyrax!

Nem tudom... nekem inkább az ugrott be, hogy montázsokról van szó. Azért a T3-ban nagyon jó formában volt, és meglepne, ha a műtétje után ennyire összeszakadt volna. Különösen a második fotón néz ki megdöbbentően.

Bár nézegettem az egyéb részleteket, és sok a hasonlóság, de a kulcscsont állása kissé gyanús. Arnold kulcscsontja egy vonalat alkot, azon a képen meg V-alakú. Persze ez a testtartásból is adódhat, ezért igazából nem tudom, mit gondoljak.

Persze voltak filmjei a T3 előtt is, és azokban sem tűnt olyan puhánynak, meghát ő mégiscsak Arnold Schwarzenegger, szerintem semmilyen körülmények között nem hagyná el magát ennyire, így én inkább affelé hajlok, hogy kamu az egész.

Másrészről viszont ott volt Stallone a CopLand-ben...
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2006. január 18., szerda 15:51
Hany eves is? Teljesen normalis, hogy esik ossze. Egy film kedveert pedig harom het alatt megoldjak, hogy ugy nezzel ki, mint aki. Barnitas, injekciok, miazmas. El ne hidd, hogy csontra gyurta magat rovid ido alatt egy film miatt. Aki sportolt mar (vagy konkretan testepitett) az tudja, hogy mirol beszelek. A kepek valodiak amugy.
0
2006. január 18., szerda 15:42
Hát igen...De ha jól tudom, ezek a strandos képek akkortájt készültek,amikor a szívműtétje volt Arnienak és igencsak rossz bőrben volt.
A T3-ban, ami nem is volt olyan régen, igencsak ki volt gyúrva újra.
0
2006. január 18., szerda 14:20
Nálam az egyik kép nem jön be... talán most:

0
2006. január 18., szerda 14:13
Piszkos jó a 2. kép. Hát igen pedig lehet, hogy ilyen lesz?.
0
2006. január 18., szerda 14:11
Gatharnak tetszene, főleg a második.
0
2006. január 18., szerda 14:10
Többször is hallottam már ezekről a filmtervekről, de hinni csak akkor fogok bennük, ha már megkezdték a forgatást.

Viszont... idesüssetek, mit találtam:

Vélemények?
0
2006. január 18., szerda 14:06
Ha lesz időm, beszkennelem a borítót, és felrakom ide.

A Wendy Leigh-könyv nekem is megvan, de nem tetszett különösebben. Leginkább arra a listára emlékszem, ami a végén van arról, hogy ki mindenki nem nyilatkozott a szerzőnek: majdnem mindenki, aki igazán fontos, elsőkézből származó infókat adhatott volna... :)
0
2006. január 18., szerda 12:53
Nekem is a Wendy Leigh féle könyv és a nagyalakú, fekete képeskönyv van meg. Abban a True Lies az utolsó film, amit említenek :-)
Tényleg Gyulus, T eis hallottad, hogy Arnie kacsintgat vissza a filmek felé? True Lies 2, T4....
0
2006. január 18., szerda 11:43
Körülnéztem a Bookline-on, és a következő könyveket találtam Arnoldról:

Brooks Robards: Arnold Schwarzenegger
Wendy Leigh: Arnold Schwarzenegger regényes élete
John L. Flynn: The films of Arnold Schwarzenegger

Az első kettő megvan nekem is (az elsőben volt a Conan poszter), az utolsóval még nem találkoztam. Emellett persze megvan az Utam a csúcsra, és két másik, kifejezetten a sportról szóló könyve is: A testépítés nagy enciklopédiája és a Kérdezd meg Arnoldot! c., gyerekeknek szóló könyv is.

Mondjuk örülnék már egy gazdagon illusztrált, robusztus kiadványnak, de olvasmányos szempontból a Wendy Leigh féle életrajzi regény a legjobb.
0
2006. január 17., kedd 17:28
Nem volt Conan-poszter, és nem az a borító. 192 oldalas könyvről van szó. Sajnos kiadási év nincs rajta, de a 90-es évek elején jelenhetett meg, mert az utolsó film benne a T2. A könyv a Cinema Buch-sorozatban jelent meg. A címlap felső részén Schwarzi képe, jobb és bal oldalt kisebb fotók a filmszerepeiből. A neve nagy piros betűkkel a nagy kép alatt és fölött van. A belső címoldal után két egész oldalas kép van róla a PREDÁTOR-ból és az OVIZSARU-ból.

Szerintem ez az a könyv, csak nincs hozzá borítókép:

http://www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/389324087X/302-9043476-3652037
0
2006. január 17., kedd 16:48
A filmes illusztrációkkal ellátott könyvhöz nem volt véletlenül egy Conan poszter is? Ha igen, akkor nekem is az van meg... A címoldalon Arnie a T2 címszereplőjeként ül a Harley-n - közeli képen.
0
2006. január 17., kedd 16:41
Nem vagyok nagy rajongó, de Schwarzenegger-relikviáim között az Utam a csúcsra c. könyv mellett megvan két német nyelvű könyv is, melyek a német Cinema kiadványai voltak: az egyik csak róla szóló, gazdagon illusztrált album, elsősorban a filmjeire koncentrálva (Arnold Schwarzenegger), a másikat (Schimanski-Stallone-Schwarzenegger) ajándékba kaptam valami naptárrendelésemhez.
0
2006. január 17., kedd 16:37
Végre, itt a Conan, a pusztító is. Már alig várom, hogy megjelenjen.
0
2005. december 21., szerda 9:32
Én annakidején lemaradtam erről a könyvről. Kb. egy éve sikerült pótolnom a mulasztást, hála érte egy kollégámnak, aki az ország másik felében rábukkant, és hajlandó volt megvenni nekem. :-)

A filmográfia is teljes már nálam, minden filmje megvan DVD-n, már csak a minőségi cseréket várom.
0
2005. december 20., kedd 18:20
Schwarcitól nekem is sikerült már néhány filmet beszerezni DVD-n, de a teljes sorozathoz még kell egy pár. Kölyökkorom legnagyobb akciósztárja. Egy-két kivétellel az összes filmjét láttam. Annak idején addig rágtam sz őseim fülét, amíg meg nem vették nekem a könyvét, amelynek a címe: Utam a csúcsra. A mai napig megvan, nagy becsben tartom.
0
2005. december 20., kedd 13:18
A DVDEXTRA híre szerint február 7-én jön a Conan, a pusztító.
0
2005. december 14., szerda 11:57
Valóban kellemes, könnyed vígjáték az Arnold rendezte Karácsony Connecticutban c. film. Szerencsére ezt is láttam már, kár, hogy DVD-n nem kapható.
A topic-indítóban szereplő lista azonban csak azokra a filmekre szorítkozik, amelyekben ő maga játsza a főszerepet.

Úgy tudom, a fenti filmben is felbukkan egyébként, de mellékszereplőként sok egyéb címet is emléíthetnék. A TV-műsorokon és werkfilmeken túl ott a San Francisco utcáin sorozat egyik epizódja, a Dave, Az Amazonas kincse, a 80 nap alatt a föld körül stb.

Schwarzenegger-filmnek azonban én elsősorban csak ezt a 27 filmet (+ esetleg a The Jane Mansfield Story) tartom.
0
2005. december 13., kedd 19:30
Kisgyerekkorom legmeghatározóbb színésze. Ha jobban belegondolok, miatta kezdtem el filmeket nézni.
Az első film, amit tőle láttam az a Commando volt: egy kazettán volt Stallone Cobra-jával...:) Édesapámnak az volt a kedvence, és egy csomószor megnézte (én nem különösebben szeretttem a Cobrát; mindig megijedtem a baltásoktól az elején:). Egyszer nem kapcsolta le a videót, és ekkor láttam először a Commando-t... Azóta minden Schwarzi-filmet láttam, amiben szerepelt (kivéve a Jane Mansfield-sztorit). Az én kedvecem a Conan, a barbár és az Emlékmás (meg persze a Kommandó...). A relatíve újabbak közül pedig a Két tűz között.
Habár jópár filmje ma már megmosolyogtat, úgy gondolom, hogy nyugodtan kijelenthetem: Schwarzenegger a 80-as, 90-es évek legmeghatározóbb akciószínésze. És életművére nagyon sokáig emlékezni fognak
Ja: én a Menekülő embert és az Ovizsaru megjelenését várom a legjobban.
üdv: coman023
0
2005. december 13., kedd 16:56
Hiba lenne kihagyni a "Karácsony Connecticutban" című filmjét!
most posts by TM
0
2005. december 13., kedd 16:02
Az én fordításom: Arnold befut

De elég idétlenül hangzik, és kicsit a "Regina révbe ér" c. sorozat ugrik be róla. :-)

Jobb lenne valami frappánsabb, de lehet, hogy akkor teljesen el kellene vonatkoztatni az eredeti címtől.
0