A hifi show-n még jó kis kedvezményeket is ki lehet fogni.
Az LG pedig kifejezetten jó LCD tévéket csinál.
0
2008. november 20., csütörtök 15:38
1193
"de a Sony-nak is, pl. a 4000-es sorozat hibásra sikeredett"
Mi a baj velük? Illetve mely sorozatra gondolsz konkrétan (S,D,V,W,X stb)? Mert nekem tökéletesen működik a tv-m.
Nem tudom egyébként, hogy a sony egyéb termékei milyen minőségűek, de nekem mindig sony tv-m volt és soha semmi gondom nem volt velük, a képminőségük pedig szerintem gyönyörű.
0
2008. november 20., csütörtök 14:57
275
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, ha Samsungot nem szeretnél, akkor az LG lcd-t vedd. Toshibát nem ismerem, arról nem tudok nyilatkozni. Pioneer szép, de ennek megfelelően az ára is magas. Panasonicból 37" a legnagyobb, így gondolom kiesett. Nekem bevált, de kezd kicsi lenni a 37":) Sony nekem csalódás volt. Plazmákról nem tudok nyilatkozni.
0
2008. november 20., csütörtök 14:48
14599
Na, a Philips nálam sem játszik. Az LG-ben eddig nem csalódtam szerencsére, pedig jó ideje használok ilyen gyártmányú dolgokat...
0
2008. november 20., csütörtök 14:40
275
LG-t és Philipset nem vennék semmi pénzért, a sok rossz tapasztalat miatt. Talán LG monitort és LCD tv-t megkockáztatnám:) Plazmát semmiképp. Persze másnak lehet bevált és ezzel nincs is semmi baj. Nem is próbálok senkit lebeszélni ezekről a márkákról:)
0
2008. november 20., csütörtök 14:21
14599
Egyébként nem mondtam önmagamnak ellent, csak rosszul fogalmaztam egy kissé...
Azt akartam írni, hogy nem ilyesfajta előítéleten alapuló vélemény-nyilvánításra lennék kíváncsi.
Peace!
0
2008. november 20., csütörtök 14:11
14599
Pont azért döntöttem az LG mellett, mert végignézve a kínálatot, ennek a legszebb a képe. Volt Panasonic plazma is kitéve, de egyáltalán nem voltam elájulva tőle...
Versenyben van nálam egy Toshiba LCD is, de az nem tudja a 24p True Cinema üzemmódot. Bár ha nagyon megszorulok, akkor ezt fogom választani, mert a képe ennek is nagyon jó.
Ha már ellenszenves márka: én Samsung-ot nem vennék semmi pénzért. A Sony-val sem vagyok igazán kibékülve, de talán Blu-ray téren nem fogok csalódni, elvégre az ő gyermekük. :)))
0
2008. november 20., csütörtök 13:49
2232
Szerintem elkellene menni a hétvégén a hifi showra és ott sok féle márkát láthatnál élőben. Azt kell meg venni, amire pénzed van. Tv-t én elvből nem vennék neten. Mindenki venne nagy,drága és jó minőségű tv-t. Csak hát nem mindenkinek van rá pénze. Ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz, érdemben senki nem tud úgysem a te fejeddel gondolkozni.
0
2008. november 20., csütörtök 13:29
185
Szerintem ezeknek az általános előítéleteknek nem sok értelme van,mert konkrétum nélküli általánosítások, amik többnyire tévhiteken,hallomásokon alapulnak. Pl. a Toshiba LCD-kről hallott már valaki? Sokan néznének mint "roziamoziban",ha látnának egyet,pedig sok júzer szerint nem tartozik a "sokkal jobb márkák" közé... Persze az LG LCD nem világteteje brand ,vannak hibái, rossz szériái, (de a Sony-nak is, pl. a 4000-es sorozat hibásra sikeredett) de azért jó tévéket gyártanak nagyon jó áron. Szvsz mindent ki kell próbálni,meg kell nézni, utánaolvasni,aztán összegezve dönteni,hogy mi lenne a legjobb vétel.
Ja,nem vagyok LG forgalmazó,kereskedő,illetve gyártó sem. :)
0
2008. november 20., csütörtök 13:14
185
Nekem van VHS,és mikrosütő is az LG-től, sógornőmnek LG teló, eddig sem nekem sem neki nem volt gondja a márkával. Hogy ON is legyen, TV-ben is otthonosan mozognak a koreaiak, szerintem semmi ok arra,hogy általánosságban lefikázzák ezt a márkát. Ár/értékben meg igencsak előkelőhelyen állnak a termékei.
0
2008. november 20., csütörtök 13:06
9489
:)))
Én túl sokat nem értek a tv-khez, de annyit apróka leány agyam is tud, hogy az LG-nél vannak sokkal jobb márkák, márpedig ha az ember hosszútávra tervez, akkor talán érdemes vagy nagyobb áldozatot hozni, vagy várni egy esetleges akcióra - azt hiszem, abból lesz bőven karácsony előtt- vagy némi bevételre.
Jómagam kivárós típus vagyok, bár momentán nem tervezek műszaki cikk vásárlást, ha tenném, full HD-s tv-k tekintetében a Sony, a Panasonic és a Pioneer irányába húzna a szívem. Szerintem várj, gyűjts, vadássz akciót, de mégha más területen bizonyított is az LG nálad, más márkát vegyél.
0
2008. november 20., csütörtök 13:02
14599
Látom, nagyon kötözködős hangulatban vagy...
0
2008. november 20., csütörtök 12:48
52685
1310. Kinek mi a véleménye erről a típusról?
1316....az hogy ki mit gondol róla, nem igazán érdekel...
:)))
most posts by TM
0
2008. november 20., csütörtök 12:30
14599
A drágább sajnos nem igazán jöhet szóba, mert ennyi van rá...
Legfeljebb majd másfajtát fogok venni, máshonnan.
Az LG meg amúgy nekem nagyon bevált más téren, az hogy ki mit gondol róla, nem igazán érdekel...
0
2008. november 20., csütörtök 12:29
19957
Én eleve nem vennék LG-t!
0
2008. november 20., csütörtök 12:16
186
A pixmania-t én sem ajánlom.Nekem is rossz tapasztalataim voltak velük.Megrendeltem egy nyomtatót,amely raktáron volt.Miután átutaltam a vételárat,közölték hogy mégsincs és nem is lesz ilyen nyomtatójuk.Több mint két hónapot harcoltam velük,mire visszautalták a pénzt.Én meggondolnám a helyedben.....
0
2008. november 20., csütörtök 12:02
9489
Én is csak a pixmania-ról tudok nyilatkozni, nekem és egy barátomnak folyamatban lévő fogyasztóvédelmi ügyem van velük, ha a panaszfal.hu-t megnézitek, ott nagyon -nagyon nem dícsérik.
Az a baj velük, mint azt a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségtől megtudtam, hogy mivel Franciaországban bejegyzett cég, semmilyen módon nem csíphetők nyakon, ha stikliznek. Írsz nekik, ha gond van, talán reagálnak egyszer, válaszolsz, és jó napot. Onnantól kezdve futhatsz akárhova, semmi következménye nem lesz annak, ha panaszt teszel ellenük. Ők nem reagálnak, maradsz magadra a bajoddal, a hatóság pedig tehetetlen. Én nagyon meggondolnám a tőlük való vásárlást, Mikey, inkább böngéssz tovább, hátha máshol -mégha kicsit drágábban is - megbízhatóbb cégtől tudod megvenni az áhított tv-t.
0
2008. november 20., csütörtök 11:46
52685
Hat forintot?
most posts by TM
0
2008. november 20., csütörtök 11:24
6403
a tv-t nemismerem, de a legtöbb fórumon szidják a pixmaniat, nert megbízhatlan.
0
2008. november 20., csütörtök 11:21
14599
Mai hír: december elején a Blu-ray mellé becsúszik egy LCD is. Melóban kapunk egy "kisebb" jutalmat (annyira kicsi, hogy 6 számjegyből áll). :)))
Típusra egy LG 42LG7000 lesz, ha minden jól megy, most akciós a pixmania oldalon.
Kinek mi a véleménye erről a típusról? Az angol LG honlap szerint benne van az 5:5 pulldown...
0
2008. november 19., szerda 12:56
14599
Akkor örömködjünk, ha már a kezünkben lesz SZVSZ...
0
2008. november 19., szerda 12:55
8977
Igen, én is beszéltem velük, nekem is ezt mondták! Akkor lehet örömködni! :)
0
2008. november 19., szerda 12:34
14599
Na, az előbb hívtak a bolttól, hogy pénteken megjön a szállítmány, hétfőn hozza a futár...
Eddig ez a nap egyetlen pozitív történése.
0
2008. november 18., kedd 22:51
4201
A DVD lejátszó eladás a DVD formátum kezdeti időszakára vonatkozott, nem az elmúlt két évre. Vagyis a két formátum startját hasonlították össze.