Sziasztok! A Vándorló palotát, a Narnia-t és a Durr, durr és csókot még nem láttam, de nálam a TOP 10: 1. Star Wars 3 2. King Kong 3. Sin City 4. Batman 5. Ray 6. Hervadó virágok 7. millió dolláros bébi 8. Bukás 9. Sziget 10. Fűrész +1. Ütközések
0
2005. december 29., csütörtök 14:42
17243
senki nem mondta, hogy a w&g ugyanolyan bruhaha film lesz, mint a hollywoodi animációs csodák. és van benen humor, nem is kevés, csak nem olyan hivalkodó, izzadságszagú moslék, mint ami amerikából hömpölyög. a történet kiszámítható volt? szerintem nem. no de te tudod. jó dialógusokért nézz akkor star warsot. :D
0
2005. december 29., csütörtök 14:33
953
1.Star wars 3.(A sith-ek bosszúja). 2. Tök alsó 2. 3.Feketék fehéren. 4.Mr és Mrs Smith. 5.Harry Potter és a tűz serlege. 6.Narnia 7.Holtak földje 8.Világok harca 9.Szállitó 2. 10.King Kong(2005)MEGELŐLEGEZVE!!! HA MÁSÉRT NEM AKKOR A LÁTVÁNYVILÁGÉRT ÉS A TRÜKK TECHNIKÁÉRT.
sajnos a negativ listát könnyebb lett volna összeállitani,nem volt túl jó az idei film termés(SZERINTEM!!!!!!).
0
2005. december 29., csütörtök 13:23
515
Íme a módosított listám:
1. Sin City 2. Világok harca 3. A 40 éves szűz 4. Batman: Kezdődik 5. Ünneprontók ünnepe 6. A sziget 7. A randiguru 8. Csontdaráló 9. Mr. és Mrs. Smith 10. Négy tesó
0
2005. december 29., csütörtök 12:52
5042
Nem nagy dolog... Nekem is van ilyen! Az ember minden hónapban felírja az 15-20 filmet amit a mozik bemutatnak, premier dátumával, így gyorsabban lehet keresni, nem kell feltétlenül a neten böngésznie!
0
2005. december 29., csütörtök 12:14
1190
Magam írogattam össze... :-)
0
2005. december 29., csütörtök 12:12
2967
Ezt te tudtad vagy van egy honlap, ahol rajta van?
0
2005. december 29., csütörtök 11:47
914
Attól hogy valami jól van megcsinálva még nem jó film... legalábbis nem nekem. Szerintem borzasztóan humortalan. A történet is kiszámítható. Kb. 10 évesen lehet hogy jól szórakoztam volna rajta de azért ettől nekem súlyosabb poénok kellenek. Néhány dialógustól pedig legszívesebben a falat kapartam volna. Summa: kínszenvedés volt nekem az egész film.
0
2005. december 29., csütörtök 10:41
371
Addig tologattam a sorokat, hogy a számozást elrontottam :-)
0
2005. december 29., csütörtök 10:40
371
1. Narnia krónikái:Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény 2. Star Wars III. rész-A sith-ek bosszúja 3. Harry Potter és a tűz serlege 5. A holtak földje 6. Átok-The Grudge 7. Kaptár 2:Apokalipszis 8. Doom
0
2005. december 29., csütörtök 7:46
959
Millió dolláros bébi (100%) Világok harca (90%) Star Wars III. rész-A sith-ek bosszúja (90%) A randiguru (85%) Aviátor (85%) A Fantasztikus négyes (80 %) Csontdaráló (80%) Az utolsó gyémántrablás (75%) Viasztestek (75%) Vad galamb (70%)
0
2005. december 29., csütörtök 3:15
17243
wallace & gromit? hogy a rákba? nálam toplistás.
0
2005. december 29., csütörtök 1:57
58
Sziasztok!
Itt az én listám:
1. Batman begins 2. A sziget 3. King Kong 3. Sin city 4. Világok harca 5. A pingvinek vándorlása
Huh, hirtelen ennyi jött össze. Van még pár film, amik ugyan tetszettek (pl. Lopakodó, Csak lazán, stb., viszont már most tudom,h. ez az 5 film az, ami évek múlva is elő fog kerülni egy újabb nézésre) Csalódások közül pedig a Mennyei királyságot és a 40 éves szüzet emelném ki.
0
2005. december 28., szerda 23:01
5042
Még valami: Ha valaki nem tud 10 filmet írni, írhat kevesebbet is! (Többet is lehet, de csak az első 10-et veszem figyelembe.)
0
2005. december 28., szerda 22:59
5042
"MovieFan"!
Módosítanád úgy a listádat, hogy csak idén Magyarországon bemutatott mozifilmek legyenek rajta? Tényleg nagyon jó a 24, csak nem mozifilm... :-)
0
2005. december 28., szerda 22:57
5042
Január végéig van időd leadni a szavazatodat!
Akik már leadták azok szintén jauár végéig módosíthatnak rajta, csak ezt akkor jellezzétek!
0
2005. december 28., szerda 22:55
301
Köszi szépen! No, majd gondolkodom, de még minimum 2 filmet látni szeretnék idén erről a listáról (Anyátlanok, Kiss Kiss Bang Bang).
0
2005. december 28., szerda 22:51
515
Szerintem az idei év legjobb filmjei:
1. 24 - 4. évad 2. Sin City 3. Világok harca 4. A 40 éves szűz 5. Batman: Kezdődik 6. Ünneprontók ünnepe 7. Csontdaráló 8. Ütközések 9. Millió dolláros bébi 10. Mr. és Mrs. Smith
0
2005. december 28., szerda 21:54
1190
223 vagy 224, már nem tudom, de kevesebb mint a tavalyi 230 darab film! :)
0
2005. december 28., szerda 21:33
5042
Ez szám szerint mennyi is? Nekem is van egy ilyen listám, csak, a decemberi bemutatók még nincsenek fönn! (Egyébként ez mindenképpen hasznos volt! :-)
0
2005. december 28., szerda 21:07
1190
Annyit megjegyzésnek még, hogy a Ponyvaregény decemberben, a Passió pedig márciusban ugyebár újrabemutatás volt, míg a Kutyaszorítóban a DVD megjelenés alkalmából került a mozikba-először nálunk.
0
2005. december 28., szerda 20:54
1190
Noha "kissé" szétzúzza a fórumot-viszont közérdekű-, itt a teljes lista ábécérendben (a-á, e-é szabálya figyelmen kívül hagyásával):
2046 36-Harminchat A 40 éves szűz 5x2 Adásunkat megszakítjuk Alfie Amerika Kommandó:Világrendőrség Anyád napja Anyátlanok Arséne Lupin Aviátor Az állomásfőnök Ágnes öcsénk Átok-The Grudge B13-A bűnös negyed Batman:Kezdődik! Beépített szépség 2:Csábítunk és védünk A belső tenger Bin jip-Lopakodó lelkek Bluberry-A fejvadász A bomba átmérője Bonbon, a kutya Boogeyman Broken Flowers-Hervadó virágok A bukás-Hitler utolsó napjai Bújócska Bűnök A bűvös körhinta Carter edző Cápasrác és Lávalány kalandjai 3D-ben Charlie és a csokigyár Constantine-A démonvadász The Corporation Corto Maltese-Az elveszett aranyvonat A csajom apja ideges Csak lazán! Csak szex és más semmi Csodacsibe Csontdaráló Csudafilm Dallas Pashamende Dear Daughter Dig!-Ezt kapd ki! Dogora-Ázsia arcai Domino Doom Durr, durr és csók Edukators Egy cipőben Egy hulla, egy falafel és a többiek Egy mukkot se! Egy szoknya, egy nadrág El Camino-Az út Elektra Elizabethtown Az ellenkező nem Elszabott frigy Eros Erőszakos múlt Édes vízi élet Ég veled! Éjfél után Éjszakai járat Éjszakai őrség Az élet egy csoda Én, Pán Péter A Fantasztikus négyes Farkasok birodalma Fehér zaj Fej vagy írás? Fekete kefe Fekete víz A fény ösvényei Földre szállt boszorkány A Főnix útja A futball faktor Fűrész Fűrész II Galaxis útikalauz stopposoknak Genezis A gépész Gorilla bácsi Góóól! Grimm Gyilkos labda-A kerekesszék harcosai Ha igaz volna… Harry Potter és a tűz serlege Hawaii, Oslo Hazárd megye lordjai A ház kulcsai Hetedik nap Hétköznapi mennyország Hideg csontok A holtak földje Hosszú jegyesség Hotel Ruanda Hölgyek levendulában Hölgyválasz Az ifjú Churchill kalandjai Az igazi mikulás Az igazság fogságában Intim vallomások Jack és Rose balladája A japán szerető Játszik még a szív Johanna József és testvérei-Jelenetek egy parasztbibliából Kacsaszezon Kaptár 2:Apokalipszis Kerülőutak Kémek krémje Kényszerszünet Kész cirkusz Kicsi Kocsi-Tele a tank! A kilencedik nap King Kong Kings of Ads Kinsey Kívül tágasabb A kör 2 Közelebb Kőkemény család Kulcsár&Haverok Kutyaszorítóban Kutyátlanok kíméljenek Lagzi-randi Le a fejjel! Lemony Snicket:A balszerencse áradása Légcsavar Lélektől lélekig Lopakodó Lucky Luke és a Daltonok Luther Madagaszkár Maszájok Melinda és Melinda Mennyei királyság Mennyország most Messze Mezítlábas szerelem Még egy csók Még mindig lakótársat keresünk Mi a csudát tudunk a világról? Micimackó és a Zelefánt Millió dolláros bébi Mint egy angyal Mr. és Mrs. Smith Nagy zűr Korzikán Narco Narnia krónikái:Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény A nemzet aranya Nesze neked, Pete Tong! Négy tesó Oldboy Ong Bak-A thai boksz harcosa Az operaház fantomja Ördögűzés Emily Rose üdvéért Öt akadály Palindrómák A passió Pata-csata Penge:Szentháromság Pingvinek vándorlása A pofonok földje A pokol anatómiája Ponyvaregény A por A porcelánbaba A randiguru A Rashevski tangó Ray A remény bajnoka A repülő tőrök klánja A rettegés háza A Richard Nixon-merénylet Robotok A rövidek éjszakája San Antonio Sin City-A bűn városa Skizó Sky kapitány és a holnap világa Sorstalanság Star Wars III. rész-A sith-ek bosszúja Szahara A szállító 2 Szent Lajos király hídja Szerelem sokadik látásra Szerelmem nyara Szex, szerelem, olaszok A sziget Szívem csücskei Szőke kóla Szürke, Mercivel Tangó és tulipán Testvéred feleségét… Tim Burton:A halott menyasszony Tiszta A titkok kulcsa A titkos ajtó A tolmács Tök alsó:Európai turné Túszdráma A tűzből nincs kiút Twist Olivér Az utolsó gyémántrablás Az utolsó óráig-Hitler titkárnőjének visszaemlékezései Ünneprontók ünnepe Ütközések Üvegfal Vad galamb Válótársak A vándorló palota Vejedre ütök Vera Drake Viasztestek Világok harca Wallace és Gromit és az Elvetemült Veteménylény Whisky xXx 2:A következő fokozat Yes Men Zorro legendája Zöld határ A zűrhajó
0
2005. december 28., szerda 20:20
301
Daemiaen, vagy valaki hozzáértő: tudtok valami listát a neten az összes 2005-ben Magyarországon bemutatott filmekről? Szívesen írnék listát, de fogalmam sincs, mi az amit idén mutattak be, meg mi az amit nem, meg hogy egyátalán bemutatták-e. Gyanítom, hogy két olyan idén látott film is van (Millions, Me and You and Everyone We Know), ami nem jutott el magyar mozikba, de ott lenne a listámon.
0
2005. december 28., szerda 14:42
914
És a gyümilista végére még mehet a Mennyei királyság is...
0
2005. december 28., szerda 14:41
914
Kimaradt egy szó: tehát helyesen: egy-két kivételtől eltekintve.