Olyat már hallottam, hogy orális fixáció, de hogy anális regresszió:)...
0
2011. október 5., szerda 2:07
52685
Úgy tudom, hogy a felnőttekkel szembeni dac. Tulajdonképpen akkor rám is igaz volt az állítás, én is ezért pöfékeltem tizenévesen.
most posts by TM
0
2011. október 5., szerda 1:10
400
egyébként arra emlékeztek, hogy az egyik jelenetben elhangzik valami arról, hogy a cigarettázás az tulajdonképpen anális regresszió? ezen én tök sokat gondolkodtam régen, mondjuk nem néztem utána, hogy mi az az anális regresszió, csak így megpróbáltam elképzelni, de aztán sehogy sem jöttem rá, hogy mi lehet a kapcsolat.
0
2011. október 5., szerda 1:01
400
még hogy nem olyan rossz film, gyerekek, a Portyán, hát az maga a Csodálatos Művész Öntörvényű Alkotása, és Pacino látványos hisztizése csak az egyik attrakciója, mondjuk, azt meg kell hagyni, hogy ezt a modoros, önelégült töpszlit azért ritkán láttam ennyire elemében, az jelenet például, amit egyékbént már talán többször is belinkeltem ebbe a topikba, hát szóval az eléggé meggyőző.
0
2011. szeptember 25., vasárnap 0:05
76
:D
0
2011. szeptember 25., vasárnap 0:03
7926
Igen,tényleg.Már pár éve láttam,de most kedvet csináltál az újranézésére.
0
2011. szeptember 24., szombat 23:57
76
elhiszem, hogy nem olyan rossz, engem nagyon érdekel. A fotózás (már amennyit a youtube-on láttam) is elég jó, a bárok fekete és kék színe erősíti a thriller hatást. ráadásul ebben a melegeket nem a szokásos sztereopítia szerint mutatják be. Itt bizony ők is keménynek, machóknak vannak ábrázolva. A zenék is k*rva jók. A két kedvencem John Hiatt - Spy boy és a Rough Trade - Shakedown című száma.
Ja. Egyébként Ed O Neil azaz, Al Bundy is szerepel a filmben, mint nyomozó.
0
2011. szeptember 24., szombat 23:52
7151
Én nem tartom annyira rossznak, hiszen néhány éve elég hosszan írtam róla az on-line enciklopédiában.
0
2011. szeptember 24., szombat 23:50
7926
Az ő játéka visz mindent.Nem olyan rossz film.Bár a Lumet féle Kánikulai délutánban is jó (ott buzit játszik ),nekem ez jobban tetszett.Itt egy nyomozó aki elmerül a szennyben érdemes megnézni,messze nem olyan gáz,mint a buzi kovbojos és a tejes film.
0
2011. szeptember 24., szombat 23:45
76
Azt gondolom :) Sokan mondják, hogy abban is remekel, bár magát a filmet eléggé közepesnek tartják.
0
2011. szeptember 24., szombat 23:43
7926
Al Pacino jó benne.
0
2011. szeptember 24., szombat 23:41
76
Helló! Kinek mi a véleménye William Friedkin "Portyán" című filmjéről? Egyébként igazán megjelenhetne már.
0
2011. szeptember 24., szombat 23:40
13392
Nekem így hirtelen eszembe sem jutna bármiféle párhuzamot vonni a Drive és az általad említett - ezek szerint - stílusjegyekkel, ettől függetlenül bátran ülj be rá, mert szerintem még akkor sem fogsz csalódni, ha végül nincs párhuzam. :)
0
2011. szeptember 24., szombat 23:34
400
skacok, ez a drive nem gay film? hallottam, hogy van benne skorpió felragyogos dzseki, francia elektropop, meg sok lassított kocsitámasztás és dögös képek arról, ahogy ryan gosling belőtt séróval a semmibe bámul, szóval ez így együtt kibaszott gay-ül hangzik, mondjátok, hogy gay film a drive, és máris megyek a moziba
0
2011. augusztus 27., szombat 16:41
400
haha, csak vicceltem, valójában erről: http://www.youtube.com/watch?v=aypyJtHzC70
0
2011. augusztus 27., szombat 16:38
400
hát persze, hogy elbasztam a linket! de azért, gondolom, kitaláltátok, hogy erről a filmről beszéltem: http://www.youtube.com/watch?v=b3mp5c5tt_s
0
2011. augusztus 27., szombat 16:21
400
dehát drága Barna, amikor olyan filmek még lemennek a mozikban, mint ez a fejedelmi alkotás, akkor szerintem nem lehet panaszkodni, merthogy, be kell valljam, ez a mozi engem teljesen elvarázsolt, imádtam a hivalkodóan retrós dizájnját, a háttérben folyvást nyivákoló vonósszólamokat, a makulátlan öltönyöket és Colin Firth kínkeserves félmosolyát, meg (és különösen!) dús, férfias, bőséges könnyeit, és hát van-e annál magasabb foka a létezésnek, van-e egyáltalán előkelőbb, Istenibb, és fájdalmasságában csodálatosabb dolog annál, mint hogy egy szerelmi bánatban pusztuló, minden szépre túlérzékeny író-tanár vagy, akinek Christopher Isherwood írja a dialógjait? ha engem kérdeztek, szerintem kurvára nincsen
0
2011. május 27., péntek 17:31
1453
nem tudom, én így is alig találok magamnak egy olyat, amit MOZI-ban is megnéznék... nemhogy megvenni... nem tudom milyen széles rétegeknek jönnének be, bár pesten biztos nagyobb igény van rájuk :P
pl. X-men ek tetszettek, jól megcsinálta a rendező, ez nálam a nézhető képregény -film kategória :)
0
2011. május 27., péntek 17:18
1453
én már alapból meg sem nézek jelölt filmet v ami kapott, mert az vacak lehet nálam :S ilyen a Király beszéde is, nagyon jót is kihozhattak volna, de totál semmi lett... pedig nagyon jó színészeket találtak a szerepekre... ehh... most a Shanghai -ra gerjedek, adok neki még egy esélyt hogy megvevős legyen :P
na ennyit a hatásokról, szót sem érdemel többet :)
0
2011. május 27., péntek 16:59
1729
oscart már jóideje nem nézek, átment az is hülyeségbe, olyan filmek kapnak/kaptak díjakat amik meg sem érdemlik a téglának nem kellett volna fontos díjat kapnia hiszen csak egy remake, scorsesenek nem a tégláért kellett volna díjat kapnia, hanem pl a taxisofőrért, nagymenőkért stb gettómilliomos meg egy teljesen felesleges film ami csak a díjra ment rá ilyen-olyan ráhatással a zsűri tagjaira, a bombák földjéről meg ne is beszéljünk
röviden-tömören: itt is már csak a pénz számít
Picard: engem ezek a meleg témájú filmek nem igazán izgatnak, nem követem hogy mik lesznek ilyen stílusban, tehát nem tudok erről érdemben nyilatkozni nézze az akinek tetszik, semmi bajom vele
lényeg a lényeg: a south park még mindig üt :)
0
2011. május 27., péntek 16:34
1453
persze csak vicc vót :) inkább az oscar -on lenne már olyan, hogy nehéz lenne a sok jó, és arra érdemes filmből "válogatni" , biztos velem van a baj, de egyre haloványabb a paletta. Inkább általánosságban kéne színvonalas, nagy alkotásokat kitalálni, nem pedig olyasmiket, hogy a "buzi kovbojok pudingot esznek a sátorban" (Eric Cartman)
0
2011. május 27., péntek 16:31
6697
Éppenséggel a Golden Globe-on is külön van dráma és musical/vígjáték kategória is :)) Nem feltételezem amúgy én, h homofób lennél vagy bármi ilyesmi :) Biztosan volt külön a rajzfilmeknek is valami díjátadója, díjja, amíg az Oscar nem figyelt rájuk és kaptak külön kategóriát. Amúgy, nem hiszem h azért egy Oscar-ra való jó film készülne meleg témában, de legalább ilyen díjátadók kapcsán az embernek eszébe juthat, hogy jé, ezt lehet megnézném, mert Magyarországon ilyen filmeket nagyítóval se találni (se mozi, se dvd, se tévé). És ki tudja, lehet, hogy éppenséggel nagy reménységű filmesekről marad le így az ember.
0
2011. május 27., péntek 15:25
1729
díjazzák csak őket/egymást ha akarják, engem nem zavar, csak felesleges szerintem ennyi erővel az oscaron is lehetne legjobb akciófilm, legjobb vígjáték, legjobb dráma stb kategória
amúgy nem vagyok homofób, csak engem ne akarjanak felszedni:)
0
2011. május 27., péntek 12:00
1453
:D jó persze, attól hogy te nem nézed meg, meg nem tudsz róluk, azért mert "homofób" vagy( LOL) attól még sok érdekes lehet köztük, amiket díjazni is kell... ha más nem egymás közt díjaznak :D :D :D
0
2011. május 26., csütörtök 10:23
1729
díj a meleg filmeknek? LOL ilyen sokat készítenek hogy külön díj kell nekik?