Ez egyszerűen röhejes! :]
De képzeljük csak el a Star Wars ,,melegfilm" változatát:
- Luke, én örökkön-örökké szeretni foglak, drágaszágom! - szólt Obi-Wan Kenobi, és hatalmas cuppanós puszit nyomott Luke arcára.
- Én isz szeretlek, cillagockám!
- Cak legyél naon óvatosz, hisz veszélyesz küldetészre mész, egyetlen szerelmem. Vigyázz azzal a Darth Vaderrel, ne feledd, hogy ő biszex!
- Jó majd vigyázok vele, cillagbogárkám! Akkor én moszt elmegyek, ha te isz úgy akarod, madaram.
- Várj még egy perceckét. Itt van ez a rózaszín fénykardocka. Szerintem tök cuki. Próbáld fel... vagyisz ki!
Ezennel bejelentem, hogy megpályázom George Lucas cégét a "Cillagok cuki kisz háborúckája" című saga tervével. Ez lesz a politikailag korrekt Star Wars. A dolog lényege az "Univerzumocka", és az azt benépesítő bolygók. Karaktereink különösen érdekesek lesznek, és nem lesznek olyan felületesek, mint az eredeti trilógiában. Az Erő helyett Belső Kisugárzás lesz, amivel bármit el tudunk érni.
A főgonosz nem hetero, hanem biszexuális - ezzel is a korrektséget bizonyítjuk. Fontos, hogy filmünk (trilógiánk) ne legyen demagóg! Erre külön szakembereket kell majd szerződtetni.
Vannak kikötéseim is: Az egyik, hogy Yodát csak Terry Black játszhatja, a másik pedig az, hogy az esetleges effekteket ne számítógéppel készítsük el, hanem régimódi gumibábukkal, ezzel esetlegesen felhívhatjuk a nézők figyelmét a gumi fontos szerepére a szexben is!
De van egy jobb ötletem. Újraforgatnám az E.T. című filmet is, immáron meleg rendezővel. Amennyiben az ötletem megvalósulna, úgy számonkérném az illetékes elvtársaktól, hogy vajon miben különbözik a két verzió?
Ennyi volt a cinizmus mára, zárul gamma mesetára.