hehe. érzékletes példa. ráadásul mr. garrison nem is nagyon tűnik ki ebből a topikból. :)
0
2006. január 10., kedd 16:17
7151
Field field néven ír. Gabesz75-tel olyan viszonyban vagyok, mint a SOUTH PARK-ban Mr. Garrison Kalap úrral. :))
0
2006. január 10., kedd 16:15
2341
Nekem nincs sok gógyim, mert még most sem találom az ex-Fieldet.
0
2006. január 10., kedd 16:07
17243
gondolod, hogy elkergették? azért túl sok gógyi nem kell ahhoz, hogy az ember kiszúrja, field koma milyen álnévvel ír.
0
2006. január 10., kedd 15:00
2341
Fieldet elkergették a barmok.
Ez aztán mintapéldája a teljesen ostoba topikoknak.
0
2006. január 10., kedd 10:03
462
A SEBASTIANE nem más, mint Pasolini meets Jancsó. A filmben lényegében nincs egyetlen női szereplő sem (csak mellékfiguraként a nyitójelenetben), a pasik pedig a bő 1 órás filmben többet vannak ruha nélkül, mint ruhában. A film azonban ettől függetlenül jó, bár Jarman nem szerette. (Mellesleg Paul Humfress-szel közösen jegyzi.)
0
2006. január 10., kedd 9:41
462
A SZERELMES ASSZONYOK meztelen bunyója Oliver Reed és Alan Bates között (egyikőjük sem él már) a filmtörténet egyik leghíresebb és legjobb jelenete, amelynek számos jelentésárnyalata között a homoszexualitás is megtalálható. Nem véletlenül idézi fel az egész képsor az ókori görögök világát (ahol a homoszexualitás elfogadott dolognak számít), ahogyan a jelenet is a vége felé szinte már ölelkezésbe vált át. Valami filmhíresség (bizos buzi volt az illető) mondta egyszer, hogy az igazi férfibarátság tulajdonképpen egy soha be nem teljesülő szerelem.
0
2006. január 10., kedd 9:30
17243
ez így van, de a bennfenetesek szerint nem kellett rá túl nagy toldást tenni.
szerintem ez a topik nem pejoratív értelemben született, csupán a cím visszatetsző, de jean image ltd eddig sem volt túl finomkodó figura. ezen azért nem olyan nehéz továbblépni.
0
2006. január 10., kedd 9:24
462
Mark Wahlberg a Boogie Nightsban nem saját farkát tette közszemlére: ezzel persze nem akarom "kicsinyíteni" sem az érdemeit, sem természetadta adottságait.
Szegény Gábor Zsa Zsa önéletrajzi könyvében kifejtette, hogy hírével ellentétben ő nem fehérmájú, hiszen (szinte) mindegyik pasijához előbb férjhez ment, s csak aztán feküdt le velük. Ellenpélda volt szerinte Marilyn Monroe vagy akár Ingrid Bergman.
P. S.: Jó ideje bizonyos topikokban masszív zsidózás meg cigányozás folyik, úgyhogy szinte már hiányoltam egy buzis topikot. Egyébként engem nem különösebben érdekel senki magánélete, akár homokos, akár hetero.
0
2006. január 10., kedd 1:27
17243
azt nem, de a one night at mcool s-t igen. abban liv tyler simogatott egy geo-t, no az emlékezetes volt; most már hiába simogatná, nem érdekelne, felszedett magára 25 kilót, a tehénke. amúgy ez itt offtopic, bocsánat.
0
2006. január 10., kedd 1:25
126
nagyon tuti lenne, ha ez lenne majd az utolsó hozzászólás ebben a topikban
0
2006. január 10., kedd 1:24
126
inkább érdemes lenne arról diskurálni, hogy vajon kinek kellett legtöbbett szenvednie másságáért, vagy azért mert buzi volt, kinek a sorsa a legdrámaibb, vagy ki volt egyszerűen a legnagyobb formátum, persze én legjobb homofilmek listájában is benne vagyok, csak szedjük ráncba kicsit az ügyet, mert ez a buzis filmek beordibálása kicsit útszéli lesz egy idő után szvsz imho meiner meinung nach (vállalom érte persze a felelősséget)
0
2006. január 10., kedd 1:20
126
jaaaaaaaa, igen, akkor tökéletesen egyetértek azokkal, akik ezt mondják, már az anger-arnold párhuzamot. egyébként nemtom a Kustom Kar Kommandos című négyperces kis szösszenetet láttad-e, egy kocsit simogatnak-tisztogatnak benne nagyon gyöngéden, szép film, de miket beszélek én itt össze-vissza, a végén még buzin fogom elhagyni ezt a topikot
0
2006. január 10., kedd 1:16
126
majdnem fel ideírtam a Szerelmes asszonyok meztelen bunyóját, amúgy életem egyik legszebb regénye és filmje, de az az emelkedett, kandallótűz melletti öklözés, szóval majdnem ideírtam, de aztán eszembejutott, hogy annak semmi köze ehhez az egészhez, mert az a férfibarátságról szól, úgy ahogy csak a volt egyszer egy amerika tudott szólni róla
0
2006. január 10., kedd 1:11
17243
tudod, amikro felkészült a nagy visszavágásra, akkor ilyen sok-sok vágásból és közeliből összerakott öltözködési jelenetet láttunk külön kiemelve azt a részt, mikor "berúzsozza" magát a fekete "zsírkrtétával".
0
2006. január 10., kedd 1:09
126
mire gondol itt nagyságod? beöltözött volna arnold a scoripo rising miatt? ezt nem értem
0
2006. január 10., kedd 1:07
3945
jaj, még eszembe jutott vki. paul (jack nance) is meleg lehet a kék bársonyban, mert egyből beajánlkozik kyle-nak ("hello, i m paul...").
0
2006. január 10., kedd 1:05
126
jarman ügyben csak félig érzem magam kompetensnek, ugyanis a Sebastiánt nem láttam, csak a super 8asait, a Jubileet, meg a Caravaggiot ugye, nos ez utóbbi elég frankó, mekkora dráma, ahogy megöli a modelljét a börtönbejáratnál, majdnem sírtam
0
2006. január 10., kedd 1:04
3945
amig nem kezdték el megbélyegezni, meg sem fordult a fejemben.
0
2006. január 10., kedd 1:02
17243
ráadásul a könyvben a teljesen pucér frodót ölelgeti. ezt aztán a jó barát! :)
0
2006. január 10., kedd 1:02
17243
nem láttam, csak hírét hallottam, no meg a hatását élvezzük a mai napig: arnold sem öltözött volna olyan intenzíven be a kommandóban, ha nem lenne ez a film. legalábbis azt mondják.
0
2006. január 10., kedd 0:59
3945
samuról szokták még mondani, hogy "az", de szerintem nem, ő inkább egy nagyon jó "jóbarát".
0
2006. január 10., kedd 0:57
17243
ne felejtsük el derek jarmant sem! nem csoda, hogy ő adta nekünk tilda swintont, akiről még mindig nehéz eldönteni, hogy fiú-e vagy lány. (bocsi tildus, imádlak.)
0
2006. január 10., kedd 0:56
126
Kenneth Anger basszátokmeg, Kenneth Anger a legkirályabb buzi, hogy is felejthettem el a listámról, aki látta a Scorpio Risingot, az tudja miről beszélek, na most annyit kell tudni róla, hogy a csávónak volt egy melegítő pulcsija, nagyon a szívéhez nőtt, mindig az volt rajta ugyanis, és erre a pulcsira az volt ráírva vastag bettűkkel hogy ANGER, és amikor ebben a pulcsiban kilépett életében először és utoljára a Cannesi fesztivál szőnyegére, és egy koordinátor nő két modellt akart rátukmálni kísérőnek, ebben a pulcsiban kent le nekik egy orbitális maflázst, mindnek egymás után, na ez volt Kenneth Anger
0
2006. január 10., kedd 0:55
17243
finom? ott tapperálta szegény nemtudomhogyhívjákotdejátszottazítiben, miközben a csajhoz csak kamionnal nyúlt. :)